Evet şimdiki gibi konuşabiliyorum 4 ellik 50m sine vs attık 4-0 yendim ama 50m yi alamadım çeşitli iftiralar yüzünden çok şükür yeterince param var o para beni ne fakir eder ne de zengin ama hakkım olan paraydı helal etmiyorum.Bu güne kadar kimse için klandan felanda para lafı yapmam senin için yapayım.
İyi forumlar.
ŞifaCı SanaTı
Re: ŞifaCı SanaTı
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- vardargurkan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Güzel çalışma olmuş, emeğine sağlık..
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Güzel olmuş eline Sağlık 
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
eyw bu adarada evet dogru benim itemler kuzendeydi 4 el attık yenildim beni bilen bilir ben parayı vercektim ama adamların saolsun klandan bi sövmedikleri kalmıstı İnfernal hırsız dır diyen dolu kisi yazdı Kendini bise sanma ben senin gibileri cok gördüm.
Vs saatini kendin ayarladın 7 de dedin ok dedim 6 da geldin dedin itemleri alıyorum kaçma biyere ok dedim 6:30 da geldin dedin gel arkaya gidelim giderkende 50m ok caymak yok dedin ok dedim:D ve yendim şimdi 1.si madem itemlerin yoktu neden dedin gel atalım 50m caymak yok diye 2.si bu zamana kadar kimseye para lafı yapmadım oda sadakam olsun oyunda 3.sü ilk geldin dedin zehirzemberek arkamdan konuştuğunu söledi dedin adamla konuştum haberim bile yok dedi sonra geldin dedin kuzenim arkamdan konuştuğunu söledi dedin şimdide gelmiş benim adamlarımın konuştuğunu iddiaa ediyorsun anlamış değilim:) ben o vs para için atmadım sadece kime vs de kafa tuttuğunu bil diye attım velasıl artık öğrenmişsindir yiyemiceğinin altına yatmamaya kuzenin Rüzgar ve Damageylede konuşmalarım duruyor foto almıştım ne olur ne olmaz diye ikisiylede edepli bir şekilde konuştuk ama daha fazla küçülmeni istemiyorum yalanlara iftiralara gerek yok hatta gittiğinde klandan seslendiğimde konfüçyüsde biliyordu vs yi dedi ne oldu vermedimi yok giremedi sanırım dedi oda dedi bırak seslenme gelirse verir ok dedim bende ama insanlar yanılabiliyormuş oyunda pm at 50m vereyimde iftiranı geri çek bari
İyi forumlar
İyi forumlar
xD ben kafa tutacaklarımı iyibilirim haklısın senin gibi bir ezqle hic kafa tutuşmak saçma ben gördügümü bilirim bana en az5 kisi hırsız muhelesi yaptı
Tamam sadakam olsun:)
50-100-200 bunlar adamı yüceltmezde,küçültmezde..Burda yapılan bir vs var,İddaa orta'da yenen ve yenilen ortada.Bunu Adam gibi çıkarak Kaybettim diyipde vermek veya vermemek sana kalmış,Böyle laflarla hiç bir yere varılamaz.Ya kazandığını alıcaksın,Ya kaybettiğini vereceksin madem bir kumar oynuyorsun sonuna kadar arkasında durucaksın.
++++++++++++++++++++++++CekannN yazdı:Vs saatini kendin ayarladın 7 de dedin ok dedim 6 da geldin dedin itemleri alıyorum kaçma biyere ok dedim 6:30 da geldin dedin gel arkaya gidelim giderkende 50m ok caymak yok dedin ok dedim:D ve yendim şimdi 1.si madem itemlerin yoktu neden dedin gel atalım 50m caymak yok diye 2.si bu zamana kadar kimseye para lafı yapmadım oda sadakam olsun oyunda 3.sü ilk geldin dedin zehirzemberek arkamdan konuştuğunu söledi dedin adamla konuştum haberim bile yok dedi sonra geldin dedin kuzenim arkamdan konuştuğunu söledi dedin şimdide gelmiş benim adamlarımın konuştuğunu iddiaa ediyorsun anlamış değilim:) ben o vs para için atmadım sadece kime vs de kafa tuttuğunu bil diye attım velasıl artık öğrenmişsindir yiyemiceğinin altına yatmamaya kuzenin Rüzgar ve Damageylede konuşmalarım duruyor foto almıştım ne olur ne olmaz diye ikisiylede edepli bir şekilde konuştuk ama daha fazla küçülmeni istemiyorum yalanlara iftiralara gerek yok hatta gittiğinde klandan seslendiğimde konfüçyüsde biliyordu vs yi dedi ne oldu vermedimi yok giremedi sanırım dedi oda dedi bırak seslenme gelirse verir ok dedim bende ama insanlar yanılabiliyormuş oyunda pm at 50m vereyimde iftiranı geri çek bari
İyi forumlar
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
DoCToRXxX yazdı:50-100-200 bunlar adamı yüceltmezde,küçültmezde..Burda yapılan bir vs var,İddaa orta'da yenen ve yenilen ortada.Bunu Adam gibi çıkarak Kaybettim diyipde vermek veya vermemek sana kalmış,Böyle laflarla hiç bir yere varılamaz.Ya kazandığını alıcaksın,Ya kaybettiğini vereceksin madem bir kumar oynuyorsun sonuna kadar arkasında durucaksın.
sevgili kardesim ben bunları ölesine wideo denemesi olarak koydum garealtı bana pm attı nasıl koyan ws gel felan her üzerine alınan gelseydi.