Tüm Kuva-i Milliye selamlar .Fuardan sonraki bu iletiyi paylaşıyoruz .Öncelikle katılan bütün KUVA-İ MİLLİYE lonca üyelerine bizleri kırmayıp katıldıkları için teşekkür ederim.En kısa sürede fuar da çekilen resimleri paylaşıcam.Bu arada askerliğini sürdüren abim Gurur başkanında bütün kardeşlerine selamı var.
Bu arada LOncamızada adını veren Kuva-i Milliye teşkılatının İlk müdacelesini bundan 92 yıl önce vermeye başladığını söylemeyimi Tüm Lonca üyelerine iletmeyi borç bilir bu şanlı destanı yazan Vatan perver atalarımızı saygıyla anılmasını herkezden niyaz ederim Saylarımla Paşaxkadir
pasakadir yazdı:Tüm Kuva-i Milliye selamlar .Fuardan sonraki bu iletiyi paylaşıyoruz .Öncelikle katılan bütün KUVA-İ MİLLİYE lonca üyelerine bizleri kırmayıp katıldıkları için teşekkür ederim.En kısa sürede fuar da çekilen resimleri paylaşıcam.Bu arada askerliğini sürdüren abim Gurur başkanında bütün kardeşlerine selamı var.
Bu arada LOncamızada adını veren Kuva-i Milliye teşkılatının İlk müdacelesini bundan 92 yıl önce vermeye başladığını söylemeyimi Tüm Lonca üyelerine iletmeyi borç bilir bu şanlı destanı yazan Vatan perver atalarımızı saygıyla anılmasını herkezden niyaz ederim Saylarımla Paşaxkadir
Bilgilendirme İçin Saol KArdeşim benim
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
BASKENTLI yazdı:Kardeşim Başın saolsun Allah Mekanını Cennet Etsin
Allah Razı Olsun Kardeşim Dostlar Saolsun...
Özletme Kendini Arada Oyuna Ugra
Kanka Vakit olmuyo ki olsa ayıpsın ugrucam ama hepinizi özledim ama aklımdasınız yani burdan hepinize selam olsn ...
Sen Beni Erken Unuttun..Elveda Derken
Unuttun..Sen Sözün Varken Unuttun..Ben Seni Hiç Unutmadım..Sen Gönlünce
Bir a$k Düşle..Hayata Yeniden Başla..Sevgim Üzerse Bağışla..Ben Seni Hiç
Unutmadım..
ÖnceLikLe seLamLar arkadaşLar... Pazar günü saat 18:00 da toplantı yapılacaktır.Toplantıdan sonra ise Kadim kesimi vardır. Tüm lonca üyeLerimizin katıLmasını bekLiyoruz.
ikvipek yazdı:ÖnceLikLe seLamLar arkadaşLar... Pazar günü saat 18:00 da toplantı yapılacaktır.Toplantıdan sonra ise Kadim kesimi vardır. Tüm lonca üyeLerimizin katıLmasını bekLiyoruz.
Paşaxipek/Paşaxazap/Paşaxipekböceqi
İpegin Dedigi Gibi Pazar Günü Saat 6 da Toplantı Yapılacaktır...
Ardından Kadim Hidra Görevi Yapılacaktır...
Hepiniz İştirak Edersiniz İnşallah...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...