Şu jeneratörlerin yanında akan su gibi şeyi kastetmiyor musun?JouRney yazdı:Hangi su efekti ?xDarkiMMortaLx yazdı:O su efekti videonun başka karelerinde de var.Düşünen Adam'da da jeneratör yok heralde.JouRney yazdı:Miğrat'a girdim de Sığınaklar'a hiç girmediğim için bilmiyorum.. Demek çalışıyorlarmışCanceazi yazdı:çalışıyor onlar yaaa![]()
![]()
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Hayır. Benim bahsettiğim şey Jeneratörler ile ilgili. Haa ayrıca o şeyler su değil, tozxDarkiMMortaLx yazdı:Şu jeneratörlerin yanında akan su gibi şeyi kastetmiyor musun?
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Videoyu izleyip geçtimJouRney yazdı:Hayır. Benim bahsettiğim şey Jeneratörler ile ilgili. Haa ayrıca o şeyler su değil, tozxDarkiMMortaLx yazdı:Şu jeneratörlerin yanında akan su gibi şeyi kastetmiyor musun?![]()
![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Ben en az 10 kere izledim, sağlam araştırmalar yaptımxDarkiMMortaLx yazdı:Videoyu izleyip geçtimJouRney yazdı:Hayır. Benim bahsettiğim şey Jeneratörler ile ilgili. Haa ayrıca o şeyler su değil, tozxDarkiMMortaLx yazdı:Şu jeneratörlerin yanında akan su gibi şeyi kastetmiyor musun?![]()
![]()
.. Herkese İyi Akşamlar , İyi Forumlar ..
2009-2013
herşeyden önce arzuhalci yi saygıyla ancaz bu garanti :lol: :lol: :lol: :lol:
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
NedenMrxbaris yazdı:herşeyden önce arzuhalci yi saygıyla ancaz bu garanti :lol: :lol: :lol: :lol:
her bölgede kendisini saygı ile anıyoruz çemberlitaştada ancaz :lol:neowinIIII yazdı:NedenMrxbaris yazdı:herşeyden önce arzuhalci yi saygıyla ancaz bu garanti :lol: :lol: :lol: :lol:
Acaba 1 Nisan'da "Çemberlitaş" gelir mi ? 4 Ay var 1 Nisan'a. O kadar süre de yetiştirmeye çalışacaklar gibiLathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Sizleri bu güne kadar asla unutmadık , unutmayacağızda. Kısa bir süre içinde sizlerden gelen istekler doğrultusunda yapacağımız güzel bir sürprizimiz olacak. Ayrıca yakın zaman içinde yine sizlerden gelen istekler doğtrultusunda çok güzel etkinlikler etkinlikler yapacağız.
1 Nisan için güzel fikirlerimiz var tabi ki 1 Nisan için sizlerden de fikirlerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi istiyoruz. Amacımız etkinliklere farklı bir bakış açısı ile yaklaşarak daha sosyal ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmek olacaktır.
Güzel haberlede görüşmek üzere, şimdiden herkese teşekkürler
2009-2013
sirkecig arından girilcek çemberli taşa e peki yılanların ordaki kapı nolacak
avakado=eminönü
Oranın da gizemi bir başkabarkido yazdı:sirkecig arından girilcek çemberli taşa e peki yılanların ordaki kapı nolacak
Ama orası Meran ile ilgili gibi..
2009-2013