Dostluk Bölgeleri Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Panorama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Dostluk Bölgeleri Hakkında

Mesaj gönderen Panorama »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda çeşitli dostluk bölgeleri var örneğin: mısır çarşısı,yer altı,labirent gibi.Buralarda düşman oyuncular birbirlerine saldıramıyor.Yani bir arz bir lodosa vuramıyor.Birbirlerine dost olarak gözüküyorlar.Madem bu dostluk bölgelerinde arz-lodoslar dost oluyor o zaman birbirlerine de yardım edebilmeleri lazım değil mi?.Örneğin bir arz şifa bir lodosu kaldırabilsin.Yada bir arz oyuncuyla bir lodos oyuncu grup olabilsin.BU iki klan dışarıda birbirine ölümüne düşman olmasına rağmen dostluk bölgelerinde birbirlerine dost oldukları için birbirlerine de yardım edebilmeleri gerekmez mi?

Önerimin değerlendirilmesi dileğiyle
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Dostluk Bölgeleri Hakkında

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Bunu desteğe yolla burda kaideye alınmaz
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Panorama yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda çeşitli dostluk bölgeleri var örneğin: mısır çarşısı,yer altı,labirent gibi.Buralarda düşman oyuncular birbirlerine saldıramıyor.Yani bir arz bir lodosa vuramıyor.Birbirlerine dost olarak gözüküyorlar.Madem bu dostluk bölgelerinde arz-lodoslar dost oluyor o zaman birbirlerine de yardım edebilmeleri lazım değil mi?.Örneğin bir arz şifa bir lodosu kaldırabilsin.Yada bir arz oyuncuyla bir lodos oyuncu grup olabilsin.BU iki klan dışarıda birbirine ölümüne düşman olmasına rağmen dostluk bölgelerinde birbirlerine dost oldukları için birbirlerine de yardım edebilmeleri gerekmez mi?

Önerimin değerlendirilmesi dileğiyle
Arz ve Lodos düşmandır birbiriyle yardımlaşamaz.Ayrıca mısır çarşısında savaş olduğunu düşünsene küçücük bölgede savaş yapılıyor.Hem mantıksız hem de teşkilatın izin vermeyeceği birşey.Labirent,antrepo binası,yeraltı gibi yerlerde savaş olsa ne güzel naylon yapılır değil mi ;)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Panorama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Desteğe de mesaj yolladım.ayrıca diğer arkadaşım senın ıcın diyorum ben dostluk bölgelerinde savaş yapılsın demedim birbirlerine yardım edilebilsin dedim ayrıca yukarıdada dediğim gibi yer altı gibi bölgelerde dost oluyrolarsa dostlar birbirleriney ardım eder edebilmeleri lazım
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Panorama yazdı:Desteğe de mesaj yolladım.ayrıca diğer arkadaşım senın ıcın diyorum ben dostluk bölgelerinde savaş yapılsın demedim birbirlerine yardım edilebilsin dedim ayrıca yukarıdada dediğim gibi yer altı gibi bölgelerde dost oluyrolarsa dostlar birbirleriney ardım eder edebilmeleri lazım
O bölgelerde kişiler birbirlerine yardım etsin diye PvP kapatılmadı.Sadece o tür küçük ve ince dar yollu bölgelerde savaş olursa çok oyuncunun şikayet edeceği için kapatıldı.Düşünsene yeraltı merdiveninden köprüye gidiyorsun ipince yolda 5-10 lodos-arz arka arkaya bekliyor nasıl geçeceksin acaba?Ayrıca o bölgelerde savaş olsaydı Klan sancakları getirilmeliydi ki labirent,yeraltı gibi böglelere sancak getirelemeyecegine göre PvP olmamalıdır.Yöneticiler bu isteğini kabul etmez %100 ihtimalle ;)

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Panorama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ne amaçla pvp'nın kapatıldığı önemli değil.Pvp kapatılmış sonuçta arz-lodoslar düşman değil artık birbirlerine vuramıyorlar.Bu durumdada birbirlerine yardım edebilmeleri gerektiğini düşünebiliyyorum.Zaten yer altı eklentisi geldiğinde animasyondada diyorlardı kardeş kavgasına son verilmeli falan.Örneğin hidraya giderken arz-grup olup birlik olup birlikte harekete debilse fena mı olur?
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Panorama yazdı:Ne amaçla pvp'nın kapatıldığı önemli değil.Pvp kapatılmış sonuçta arz-lodoslar düşman değil artık birbirlerine vuramıyorlar.Bu durumdada birbirlerine yardım edebilmeleri gerektiğini düşünebiliyyorum.Zaten yer altı eklentisi geldiğinde animasyondada diyorlardı kardeş kavgasına son verilmeli falan.Örneğin hidraya giderken arz-grup olup birlik olup birlikte harekete debilse fena mı olur?
Eminönü'ndeki Hidra Savaşı'ndaki hikayede bile arzlar ve lodoslar ayrı ayrı gruplar halinde saldırıyorlar.Birbirlerine ezeli düşman olan iki klan oyuncular neden biraraya gelsin ki.Oyunun mantıgına aykırı.Neyse sen hala karsı cıkarsan cık.Mantıklı düsünürsen neden biraraya gelemeyeceklerini anlarsın.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

DeathLord yazdı:
Panorama yazdı:Ne amaçla pvp'nın kapatıldığı önemli değil.Pvp kapatılmış sonuçta arz-lodoslar düşman değil artık birbirlerine vuramıyorlar.Bu durumdada birbirlerine yardım edebilmeleri gerektiğini düşünebiliyyorum.Zaten yer altı eklentisi geldiğinde animasyondada diyorlardı kardeş kavgasına son verilmeli falan.Örneğin hidraya giderken arz-grup olup birlik olup birlikte harekete debilse fena mı olur?
Eminönü'ndeki Hidra Savaşı'ndaki hikayede bile arzlar ve lodoslar ayrı ayrı gruplar halinde saldırıyorlar.Birbirlerine ezeli düşman olan iki klan oyuncular neden biraraya gelsin ki.Oyunun mantıgına aykırı.Neyse sen hala karsı cıkarsan cık.Mantıklı düsünürsen neden biraraya gelemeyeceklerini anlarsın.
Senin amacın ne dsotum hala admaın ne dediğini anlamak istemiyorsun mal gibi oturp orada grup beklersin ama grup bölgelerine girmek için .....nasıl bir tipsin hala anlamış dğeilim o na bakarsan dsotluk bölgelerinde düşmann olmak ta oyun mantığına ayrıkı
Resim
Panorama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KONU GÜNCEL...!
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı