Sevgili arkadaşlarım ve değerli yöneticiler gördüğüm kadarıyla İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili bütün önerilerin ufak tefek şeyler yada yeni seviyeler gibi şeyler olduğunu gördüm.Fakat bu sefer çok gerekli bir öneri yapmayı kafamda kararlaştırdım ve bunun da ne olabileceğini düşündüm.Oyunumuzdaki görev sisteminde acil bir şekilde bir düzenleme yapılmasını gerekli görüyorum.Sebebi ise bildiğiniz üzere görevlerin kaydedilememesi.Bildiğiniz gibi örneğin 20 tane taşkanat görevi aldığımızda 10 tanesini kesip oyundan çıkınca tekrar girince yine sıfırlanıyor.Bu da oyunculara çok büyük sıkıntılar çıkarıyor.Örneğin oyunda yaşanan bağlantı kopmaları insanları bazen çileden çıkarıyor.Bu yüzden görev sistemine bir kayıt sisteminin gelmesini uygun gördüm(tabi yöneticiler de uygun görürlerse,oyun sistemi el verirse)Böylelikle görevlerimizi tek seferde hurra bir şekilde değil tek tek aşama aşama yapabileceğiz.Bunun gerçek hayata da uygun olacağını düşündüm.Örneğin biri bize  bir görev yada iş verdiğinde o işi yaparken aralarda dinlenip işe devam edebiliriz.Bunun da oyun sisteminde olması gerektiğini düşünüyorum.Bu görev sisteminde kayıt işlevinin olmamasını çok büyük bir eksik olarak görüyorum.Bazen çok acil işlerimiz vs çıkabiliyor.Bu yüzden kesinlikle görevlerde kayıt sisteminin olması gerektiğini düşünüyorum...
Önerimin değerlendirilmesi dileğiyle...

Görev Sistemi Hakkında
Re: Görev Sistemi Hakkında
Bir kişi bile yok mu önerime yorum yapacak

- DeathLord
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

İfliss'i yap expini 99 a kadar cıkar git görevi ver 10 xp ile devam et(49)

Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun

Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Kardeşim yorumunun önerimle ne alakası var?

- intikamatesi
 - Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: <Estergon>

bencede cok iyi düşünmüşsun ama şu aralar öneri yağmuru gibi birşey var nerde görsem birr öneri bu öneriye ne zaman sıra gelir bilmem

EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon   ESTERgonXİNTİKAM
- kertenkele
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı

ben bunu foruma konu açmadan çok düşündüm sonunda buldum bizim oyunumuzda diğer oyunların aksine süreli görevler olduğu ve süre çıkıp girince baştan başladığı için bu görevler çık girle süresiz görev haline dönüşür fakat eğer sadece süresiz görevlere bu uygulama gelirse güzel olabilir

Zaten süresiz görevlerde geçerli olur.Ya da süreli görevlerin de süresi kayıt edilebilmesi gerekir

- kertenkele
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı

bize ufak birşey gibi geliyor ama yapımı zor birşey çok fazla istek gelmezse böyle basit birşey için haftalarca uğraşmazlar

KONU GÜNCEL...!

bence bu seninin dediğin kayıt sistemi ;
oyundan düşmeler ve bağlantı kopma durumlarında devreye girmeli
örneğin;
--taşkanat görevini yapıyorsunuz 15 tanesini kestiniz ve hata kodu 183 yada bağlantı kopması nedeniyle oyundan düştünüz
bu durumda oyuna tekrar girdiğinizde göreve devam edilebilir,
-fakat her durumda(oyundan isteyerek çıkıldı durumlarda) kaydedilirse oyunda bu durumu suistimal edilebilir.ve görevlerin pek bir anlamı kalmaz çünkü o görevi hepsini birden yaptığın zaman anlamı olur diğer türlü 5 bugün kesiyim 5 yarın kesiyim böyle olmaz bence...
dediğim gibi sadece oyundan düşme durumlarında kaydedilirse olabilir bence ...
iyi forumlar...

oyundan düşmeler ve bağlantı kopma durumlarında devreye girmeli
örneğin;
--taşkanat görevini yapıyorsunuz 15 tanesini kestiniz ve hata kodu 183 yada bağlantı kopması nedeniyle oyundan düştünüz
bu durumda oyuna tekrar girdiğinizde göreve devam edilebilir,
-fakat her durumda(oyundan isteyerek çıkıldı durumlarda) kaydedilirse oyunda bu durumu suistimal edilebilir.ve görevlerin pek bir anlamı kalmaz çünkü o görevi hepsini birden yaptığın zaman anlamı olur diğer türlü 5 bugün kesiyim 5 yarın kesiyim böyle olmaz bence...
dediğim gibi sadece oyundan düşme durumlarında kaydedilirse olabilir bence ...
iyi forumlar...