Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Kendi başımıza belki kesebiliriz. Mesela ""Gaffar Bey 37"" Seviyeymiş.. Data'lardaki şeyleri koymak isterdim de Yöneticiler izin vermiyor, direk ceza.. Ama dikkatlice bakın Gaffar Bey ve Beyaz Büyücü'ye.. Seviyeleri düşük. Ama vuruşları ve canları çok yüksek.
2009-2013
JouRney yazdı:Kendi başımıza belki kesebiliriz. Mesela ""Gaffar Bey 37"" Seviyeymiş.. Data'lardaki şeyleri koymak isterdim de Yöneticiler izin vermiyor, direk ceza.. Ama dikkatlice bakın Gaffar Bey ve Beyaz Büyücü'ye.. Seviyeleri düşük. Ama vuruşları ve canları çok yüksek.
Merak etme Gaffar Bey 37 lwl olarak gelmez
Datalarda 37 yazsa bile yeni güncelleme ile 49 olur o
Datalarda 37 yazsa bile yeni güncelleme ile 49 olur o
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
Nası kesinleştii orayı annamadım ?JouRney yazdı:"Çemberlitaş" ın Girişinin Eminönü'nde olacağı kesinleşti.. Şimdi Eminönü üzerine yoğunlaşalım..
Yaa datalara girdydi biirisi "çemberlikapı" diye bişey vrdı onun datasını koymuş, bi yerinde eminönü yazıyodu..Lavender yazdı:Nası kesinleştii orayı annamadım ?JouRney yazdı:"Çemberlitaş" ın Girişinin Eminönü'nde olacağı kesinleşti.. Şimdi Eminönü üzerine yoğunlaşalım..
Ama snra onları koyan arkdaş 7 gün ceza aldı forum üyeliği cartladı
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Teşekkürler, baktm ve grdüm habriden eminönü yazıyoPrivacyT yazdı:Yaa datalara girdydi biirisi "çemberlikapı" diye bişey vrdı onun datasını koymuş, bi yerinde eminönü yazıyodu..Lavender yazdı:Nası kesinleştii orayı annamadım ?JouRney yazdı:"Çemberlitaş" ın Girişinin Eminönü'nde olacağı kesinleşti.. Şimdi Eminönü üzerine yoğunlaşalım..
Ama snra onları koyan arkdaş 7 gün ceza aldı forum üyeliği cartladı
ben bulamadm o çmberlikpaıyı da ö.m'den yollarmsnz ?Lavender yazdı:Teşekkürler, baktm ve grdüm habriden eminönü yazıyo Braya koymak isterdim de bnde ceza almak istemiyorm
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Yolluyorum sana..SoundR yazdı:ben bulamadm o çmberlikpaıyı da ö.m'den yollarmsnz ?Lavender yazdı:Teşekkürler, baktm ve grdüm habriden eminönü yazıyo Braya koymak isterdim de bnde ceza almak istemiyorm
_____________________________________________________________________________________________________
Şu video'yu 3-4 Kere ard arda izledim az önce belki İpuçları yakalarım diye.. Bir şeyler bulunca koyucam..
2009-2013
Jeneratöler hakkında yorum yapan yokmu ?JouRney yazdı:Sığınaktaki bu jeneratörler normalde çalışmıyor ama Video'da çalışıyor..
Tarihçe'de mi yazıyordu tam hatırlamıyorum da şöyle yazıyordu Jeneratöler ile ilgili ;
"Acil durumlarda teşkilatın kullanacağı Jeneratöler" gibi bir şeydi. Normal de sığınaklarda jeneratöler çalışmıyor sanırım ? Ama video da jeneratörler hızlı hızlı dönüyordu. Demek ki acil bir durum olmuş ?
Bir de lağım gibi bir girişi var demiştik , sığınaklar tam lağım alanı gibi, acaba sığınaklardan olabilir mi giriş ?
Bu arada şu anda ZWARTAN ONLİNE
2009-2013
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Grup bölgesine girmek için grup bölgesindenmi geçeceğiz hey allahım :lol: :lol: :lol: :lol:JouRney yazdı:Sığınaktaki bu jeneratörler normalde çalışmıyor ama Video'da çalışıyor..
Tarihçe'de mi yazıyordu tam hatırlamıyorum da şöyle yazıyordu Jeneratöler ile ilgili ;
"Acil durumlarda teşkilatın kullanacağı Jeneratöler" gibi bir şeydi. Normal de sığınaklarda jeneratöler çalışmıyor sanırım ? Ama video da jeneratörler hızlı hızlı dönüyordu. Demek ki acil bir durum olmuş ?
Bir de lağım gibi bir girişi var demiştik , sığınaklar tam lağım alanı gibi, acaba sığınaklardan olabilir mi giriş ?