[*LTFEN YARDIM EDİN HESABIM BLOKE*]
- Oquzhann
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
[*LTFEN YARDIM EDİN HESABIM BLOKE*]
Lütfen yardım edin oyunda arkadaşımla ws atıyordum birden bağlantı koptu oyunu yeninden açtım hesabıma girdim hesabım BLOKE oyunda o sırada [DEV]Lathander arif abimiz vardi ne oldu bilmiyorum lütfen yardım

xXCiCiBeBeXx
Re: [*LTFEN YARDIM EDİN HESABIM BLOKE*]
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
GSM numaranız ile kayıt yaptırdıysanız, cep telefonlarına mail bildirimi yapılamadığından, Sobee hesablarında buna benzer sorunlar yaşanmaktadır.
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
GSM numaranız ile kayıt yaptırdıysanız, cep telefonlarına mail bildirimi yapılamadığından, Sobee hesablarında buna benzer sorunlar yaşanmaktadır.
- Oquzhann
- İskele Babası
evet e posta adresimde bir bilgilindirme yok ve desteğe e mail de yolladım ama hala bloke 

xXCiCiBeBeXx
Geçmiş olsun kardeşim, Destekle bir irtibata geçmende fayda var.
Anlayamadığım bir şey var, bunun Görseller ile alakası ne
Anlayamadığım bir şey var, bunun Görseller ile alakası ne
2009-2013
Öncelikli olarak geçmiş olsun.Forumda yazmak sizin için sadece zaman kaybı olacaktır.Destek ile irtibata geçiniz.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Oquzhann
- İskele Babası
destkle irtibata geçtim ama henüz bir şey yok ilk bulduğum sayfaya yazdım işte 

xXCiCiBeBeXx
- babalar38
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
:| :mrgreen: fotosunu aldıysan 1 lvl çar kur 49 et plus paket al rezil et veyada kandırmaya bak :evil:
Acımasızsavaşcı
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oquzhann yazdı:destkle irtibata geçtim ama henüz bir şey yok ilk bulduğum sayfaya yazdım işte
Merhaba;
Bunun yerine http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden ''Bildirim Tipi'' ni ''Ceza İtiraz - Bilgilendirme'' yaparak başvuru yapmayı deneyin lütfen.
Koray YAR