ŞaHeSeR'den SoNRa 2. Yeni FiKRiM ._-MADENLER-_ (YeNi)
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: ŞaHeSeR'den SoNRa 2. Yeni FiKRiM ._-MADENLER-_ (YeNi)
OLUMSUZ YÖNDE BAKANLAR HİÇ CVP VERMESİN ARKADAŞLAR + 3113 ne ?+ oyunun zevki asıl o zmn çıkar ... Herkezin fikirleri farklı olabilir hiçkimse bana KATILMAK ZORUNDA DEĞİL BURADA... ben fikrimi söyledim.. Renkler ve zevkler farklıdır TARTIŞILAMAZ...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?seagle yazdı:OLUMSUZ YÖNDE BAKANLAR HİÇ CVP VERMESİN ARKADAŞLAR + 3113 ne ?+ oyunun zevki asıl o zmn çıkar ... Herkezin fikirleri farklı olabilir hiçkimse bana KATILMAK ZORUNDA DEĞİL BURADA... ben fikrimi söyledim.. Renkler ve zevkler farklıdır TARTIŞILAMAZ...

- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
++ o zaman foruma yansıtma fikirleriniCoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
++KoRkUsUzXOgUz yazdı:++ o zaman foruma yansıtma fikirleriniCoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

TaTaNgAxEbKK yazdı:++KoRkUsUzXOgUz yazdı:++ o zaman foruma yansıtma fikirleriniCoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
- Cover
- FareAdam Düşmanı
ahaha resime geberdim yaaa eyw :lol:CoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?seagle yazdı:OLUMSUZ YÖNDE BAKANLAR HİÇ CVP VERMESİN ARKADAŞLAR + 3113 ne ?+ oyunun zevki asıl o zmn çıkar ... Herkezin fikirleri farklı olabilir hiçkimse bana KATILMAK ZORUNDA DEĞİL BURADA... ben fikrimi söyledim.. Renkler ve zevkler farklıdır TARTIŞILAMAZ...
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- seagle
- Meteor Kaşifi
Ben eleştirilmeyi kaldırılmıyor deilim enazından fikrine sağlık emeğe saygı deyip yorumunuzu yapabilirsiniz başınada görüşünüzü yazarsınız Hayvan gibi cvp verilmez bir insanın fikirleri rencide edilmez... sadece ben böle bir fikir koydum ortaya herkez doya doya FİKRİMİ TARTIŞSIN BENİ DEĞİL Böle bişi olur olmaz beyendi,m beyenmedim gibi cvp verirsiniz.Kable yazdı:TaTaNgAxEbKK yazdı:++KoRkUsUzXOgUz yazdı:++ o zaman foruma yansıtma fikirleriniCoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?
Konuyu tartışma konusu yapmayın
:!: LütFen :ugeek:

*2254*

*2254*
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
İnsanımsı en azından insancayı taklit ederek konular açsan biz de ona göre yorum yapsak nasıl olur?seagle yazdı:Ben eleştirilmeyi kaldırılmıyor deilim enazından fikrine sağlık emeğe saygı deyip yorumunuzu yapabilirsiniz başınada görüşünüzü yazarsınız Hayvan gibi cvp verilmez bir insanın fikirleri rencide edilmez... sadece ben böle bir fikir koydum ortaya herkez doya doya FİKRİMİ TARTIŞSIN BENİ DEĞİL Böle bişi olur olmaz beyendi,m beyenmedim gibi cvp verirsiniz.Kable yazdı:TaTaNgAxEbKK yazdı:++KoRkUsUzXOgUz yazdı:++ o zaman foruma yansıtma fikirleriniCoLDxoNe yazdı:eleştirilmeyi kaldıramıyorsan neden foruma konu açıyosun ?
Konuyu tartışma konusu yapmayın
:!: LütFen :ugeek:

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- seagle
- Meteor Kaşifi
Ben konumda hayvanlar alemini anlatmıyorum .. Maden hakkında fikir ve görüşümü anlatıyorum hala beni tartışıosun fikrimi tartış.. beğenmedim de yeter.

*2254*

*2254*