Usta Bir Büyücü'Nün Yardımı Gerek !

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
fenerli41
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Usta Bir Büyücü'Nün Yardımı Gerek !

Mesaj gönderen fenerli41 »

48 Level Savaşçım Var,

Ama Bir Büyücü Açacagım.. Sizce Yeteknelerim Nasıl Olsun Nelere 15 Veriyim ? , Ve De Üstüme Hangi Efsunlu İtemleri Alıyım ?

Yani Kısaca Sağlam , Olağanüstü Bir Büyücü Olmak İçin Neler Gerekli ? Yardımınızı Bekliyorum.
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !

Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Usta Bir Büyücü'Nün Yardımı Gerek !

Mesaj gönderen mitmet »

1. nerede kullanacaksın
2. kime karşı kullanacaksın
3. sadece 49 lvl iken nasıl yapacağını mı soruyorsun yoksa kasılmalar felan da dahil mi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
fenerli41
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen fenerli41 »

mitmet yazdı:1. nerede kullanacaksın
3. sadece 49 lvl iken nasıl yapacağını mı soruyorsun yoksa kasılmalar felan da dahil mi
1 . Her Yerde Güçlü Olmak için :D

2 . Genellikle Savaşcılara Karşı

3. 1 LEVEL DEN 49 LEVELE KADAR SAGLAM BİR CAR NASIL YAPARIM ONU SORDUM.
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !

Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

fenerli41 yazdı:

her yerde güçlü olcam diye bişey yok. millet enayi mi 2-3 set birden diziyor. klanda ve savaşçı vssinde fevzi harika iş görür. ama sığınağa fevzi set ile girersen bi halta yaramazsın. aynısı meranda da geçerli. TAM OLARAK nerede kullacağını belirt yardım edelim.

büyücü çarlarımı nasıl kasıyorum söyleyeyim çok kolay oluyor böyle. 30 lvle kadar zorlanmazsın. ankayı alınca buz ve bilgiyi 15 yap kalan puanı meteor ve bilgiye eşit dağıt. 30 dan sonra 2 seçenek var önünde.

1. fizik+buz : adada felan kasıcam ileride dersen çok işine yarar. karacinlere karşı da etkilidir. ama merana girince kendini yenilemek zorunda kalırsın. yardımcı yetenek kons da olur direnç de. buz ağırlıklıysan direnç, fizik ağırlıklıysan kons öneririm.

2. buz+yıldırım : 30 lvl olur olmaz 15 buz 15 buz bilgisi , 15 direnç kırma 1 elektrik bilgisi 14 bilgi ver. ilk bilgiyi sonra elektriği fulle. 49 lvle kadar eskiyen itemleri yenileye yenileye çok rahat kasarsın.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Leqolas
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Leqolas »

mitmet yazdı:
fenerli41 yazdı:

her yerde güçlü olcam diye bişey yok. millet enayi mi 2-3 set birden diziyor. klanda ve savaşçı vssinde fevzi harika iş görür. ama sığınağa fevzi set ile girersen bi halta yaramazsın. aynısı meranda da geçerli. TAM OLARAK nerede kullacağını belirt yardım edelim.

büyücü çarlarımı nasıl kasıyorum söyleyeyim çok kolay oluyor böyle. 30 lvle kadar zorlanmazsın. ankayı alınca buz ve bilgiyi 15 yap kalan puanı meteor ve bilgiye eşit dağıt. 30 dan sonra 2 seçenek var önünde.

1. fizik+buz : adada felan kasıcam ileride dersen çok işine yarar. karacinlere karşı da etkilidir. ama merana girince kendini yenilemek zorunda kalırsın. yardımcı yetenek kons da olur direnç de. buz ağırlıklıysan direnç, fizik ağırlıklıysan kons öneririm.

2. buz+yıldırım : 30 lvl olur olmaz 15 buz 15 buz bilgisi , 15 direnç kırma 1 elektrik bilgisi 14 bilgi ver. ilk bilgiyi sonra elektriği fulle. 49 lvle kadar eskiyen itemleri yenileye yenileye çok rahat kasarsın.
KanunixxDADAŞBEY
Erzurumluxyuns
Kanunixxsultan

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®

“Büyücü” sayfasına dön