25 Aralık Unutuldu !
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 25 Aralık Unutuldu !
Peki etkinlik yapmadınız insan bir mesaj yazar ikv 4 yaşında diye çok yazık bende güzel birşey olcak diye 1 haftadır bekliyorum.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çok meşguller heralde.
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Bişi olmaz
En son Gecelerinyargicl tarafından 26 Ara 2010 11:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu andaki yönetim kadrosunun verdiği değer işte bu.Onlardan görebildiğim iki şey,ettiğim her şikayetin belli bi ceza almış olması ve şu çemberlitaş.Ancak çemberli taş nasıl bir bölgeyse zamanında oyuna deger verenlerde meteoru getirmiş labirenti getirmiş...
Çemberli taş vs ile ugrasıyorlar diyenlere tek sorum var.
Zamanında ABURA MADTÜRK ve niceleri de hem yeni bölgeler yeniliklerle ugrasırken cok yogunuz diyerek böyle özel gunleri de unuttular mı :?:
Bu oyunda gece gunduz maden kasan,yaratık kasan arkadaşlar var.Bari onların verdiği zamana emeğe bi saygıları olsaydı...
"Hayattaki öncelikleriniz çevrenizi ve kazanımlarınızı belirler." Onların önceliği plus yapalım para yapalım olmaya devam ederse,oyundan memnun kalmayanlar çoğalırsa ilerde kime plus aldıracaklar?acı bir gerçek bu.Şimdi isterlerse 31 Aralık'ta herkese şaheser versinler herkese 100m para versinler.Umrumda değil.Çünkü 31Aralık miladi yılbaşıdır,25 ARALIK İKV'NİN DOĞUM GÜNÜDÜR :!:
Zamanında ABURA MADTÜRK ve niceleri de hem yeni bölgeler yeniliklerle ugrasırken cok yogunuz diyerek böyle özel gunleri de unuttular mı :?:
Bu oyunda gece gunduz maden kasan,yaratık kasan arkadaşlar var.Bari onların verdiği zamana emeğe bi saygıları olsaydı...
"Hayattaki öncelikleriniz çevrenizi ve kazanımlarınızı belirler." Onların önceliği plus yapalım para yapalım olmaya devam ederse,oyundan memnun kalmayanlar çoğalırsa ilerde kime plus aldıracaklar?acı bir gerçek bu.Şimdi isterlerse 31 Aralık'ta herkese şaheser versinler herkese 100m para versinler.Umrumda değil.Çünkü 31Aralık miladi yılbaşıdır,25 ARALIK İKV'NİN DOĞUM GÜNÜDÜR :!:
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
Çok doğru ayrıca bence meşgul olmaları mümkün değil kaç tane gm var dev var hepsimi meşgul kardeşim . Biriside bu konuya msj atmadı yazıklar olsun.Siberianwolf yazdı:Şu andaki yönetim kadrosunun verdiği değer işte bu.Onlardan görebildiğim iki şey,ettiğim her şikayetin belli bi ceza almış olması ve şu çemberlitaş.Ancak çemberli taş nasıl bir bölgeyse zamanında oyuna deger verenlerde meteoru getirmiş labirenti getirmiş...
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Bu saatten sonra yönetime söylenicek söz kalmıyor artık bundan sonra asla ve asla plus almam arkadaşlarımada aldırtmam..
Yanlız şimdi yılbaşında bir etkinlik yaparlarsa harbiden yuhh derim.. Dini bayramlarda hiçbir şey olmasın ama yabancıların Noel bayramında etkinlik olsun ben bunu hakaret kabul ederim..
Yönetime sinirim çok büyük birşey yapmadıkları sürece asla geçmiyicek..
Yanlız şimdi yılbaşında bir etkinlik yaparlarsa harbiden yuhh derim.. Dini bayramlarda hiçbir şey olmasın ama yabancıların Noel bayramında etkinlik olsun ben bunu hakaret kabul ederim..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
Onların nasıl işine gelirse.
- Siz hala bu oyunumu oynuyorsunuz bırakın allah aşkına gelin '' World of Warcraft '' oynayın 
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
Yanlız şunu da belirteyim ;bluewolf45 yazdı:Yanlız şimdi yılbaşında bir etkinlik yaparlarsa harbiden yuhh derim.. Dini bayramlarda hiçbir şey olmasın ama yabancıların Noel bayramında etkinlik olsun ben bunu hakaret kabul ederim..
Dini bayramlarda hiç birşey olmadı mı ? Ramazan Etkinliği'ni görmedin sanırım
2009-2013