<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leqolas
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Leqolas »

KURTLARx LONCASI ALIMLARI DEVAM EDİYORMU ACABA ...
KanunixxDADAŞBEY
Erzurumluxyuns
Kanunixxsultan

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
Kullanıcı avatarı
Leqolas
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Leqolas »

Sa. günaydın arkadaşlar...
KanunixxDADAŞBEY
Erzurumluxyuns
Kanunixxsultan

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Kurtlarxjunior yazdı:Reise iletmek istediğiniz bişi varmı millet pazartesi mektup yolluyorum varsa aileden ieltcek bişeyler yazıyım

Reise benden selamlar. Şevket dersen bilir.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Rudboy yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:Reise iletmek istediğiniz bişi varmı millet pazartesi mektup yolluyorum varsa aileden ieltcek bişeyler yazıyım

Reise benden selamlar. Şevket dersen bilir.
Aleykümselam..
İleticem kardeşim
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Leqolas yazdı:KURTLARx LONCASI ALIMLARI DEVAM EDİYORMU ACABA ...
Şu anda üye alımı yapılmamaktadır.... İlginize çok teşekkürler.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Selam Arkadaşlar...

Lonca kasa sorumlusu olarak uzun süredir oyuna girememkle birlikte görevlerimin bir çoğunu aksattığımı biliyorum ve sizden özür dileyerek yazacaklarıma başlamak istiyorum...

Lonca kasasında istediğimiz performansı bi türlü yakalayamadık.. ihtiyaç olabilcek itemlerin çok altında bulunan malzemelerle doldu taştı ama kimse tarafından talep görmedi... bu konuda kimse için sitemkar olamam çünkü herkesin kendiisine göre bir bütçesi var ve insanların değer verdikleri şeylere başkasının da değer vereceğine inanmak çok zor... ben bile buna inanmıyorum..

Bu sebeple değerli itemler hakkında biraz düşünme fırsatı buldum kendimce...

büyücü olupta büyücünün işine yaramayacak (değerli) bir itemi bu konu altına yazıp altına talep ettiğiniz itemi yazarsanız (değeri eşit olan) başka bir arkadaşımızda bu item varsa ve sizdeki item onun işine yarayacaksa.. bunu bedelsiz takas edebilirsiniz..

hem item bi yabancıya gitmez hem kasanızda kokuşmaz hemde bi lonca arkadaşımız bundan faydalanmış olur...

mesela büyücü bir arkadaşımızda İbnisina Cevriye yüzük var.. bunun yerine Bilge Cevriye yüzük talep ediyor...

bir şifacı arkadaşımızda da talep ettiği yüzük var ve vereceği item işine yarıyor .. bu şekilde takaslarla daha güçlü karakterler edinebiliriz..

iteme karşı item olması şart değil iteme karşı element de olabilir (iridyum Menekşe v.b.) konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...

herkezin çarı çok güçlü ama lonca çarları bu kadar güçlü değilll... bu konu mühim bir konu... grup bölgelerinde yönetimin olmaması durumunda başarı gösteremeyen üyelerin en büyük şikayeti bu (item) bu konudan dolayı olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum.....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Savaşçı arkadaşların muhakka MAKSİMUM ENERJİ... SAVUNMA... ELEKTRİK DİRENÇ... gibi savunma ağırlıklı itemlerini kendilerine hazılaması gerekli... grup bölgelerinde başarılı bir lonca olmak için herkezin üzerine düşen sorumluluğu yapması gerekli... sadece iyi büyücü yada iyi şifa yeterli olmaz.. tüm ekibin iyi olması gerekli... özellikle savaşçıların grup bölgelerinde yaşadıkları sorunları dikkatle izlemekteyim... BENİ GRBA ALMIYORLAR bir mazeret değidir... eğer grup bölgelerinde başarılı olmak istiyorsanız üzerinize düşen sorumlulukları tamamlamanız gerekir... çok iyi ws yapabiliyor olabirsiniz... 5000 6000 vuruyorda olabilirsiniz... ama grup bölgeleri için bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor... bunu blmenizi isterim.... EĞER YÖNETİMİN İSTEĞİ ÜZERE GRUP BÖLGELERİNE SADECE LONCA İÇİ ÜYELERLE GİDİLMESİ GEREKİYORSA LONCANIN SAVAŞÇI ÜYELERİNİN BU KONUDA ACİL ÖNLEM ALMASI GEREKMEKTEDİR....

Lütfen bu konunun üzerine düşün... İnsanlar bu konu yüzünden kırılıyor yada birbirini kırıyor....

Herşeyi yönetimden beklemeyin... birazda elinizi taşın altına koyun... Destek verenlere şimdiden teşekkürler.
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Loncada "ben miğrat bölgesi için tüm itemlerimi hazırladığım halde beni grup bölgelerine almıyorlar" diyen bi savaşçı varsa acill buraya ismini yazsınnn...

şifacı iyi değildir. diğer şifacı eksiğini kapatır.
büyücü iyi değildir. diğer büyücüler yardımcı olur...

ama savaşçı grupta tek onun iyi olması yada kötü olması grubu etkiler... oyunun gidişatını savaşçı belirler... Savaşçılar üzerlerine düşen sorumluluğu yapmazlarsa Grup bölgelerindeki Lonca Dayanışması YALAN OLUR.....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

İyi akşamalr arkadaşalrım.bugun akşam artık evime taşınıyorum inşallah .artık düzenli olarak oyuna girmeye çalışcam.bu arada arkadaşalr bazılarınız tanır bir arkadaşımız oyuna geri döndü.)Kürşad.kerndisiyle çok iyi zamanalrımız olmuştu bir nedenden dolayı ara vermek zorunda kalmıştı ama tekrar aramıza dönemsi bei çok mutlu etti.herkesin Kürşadı tanımasını ve gereken yardımda bulunmasını rica ederim.insan olarak çok değerli bir abinizdir.abinizdir dedim çünkü çoğunuzdan yaşı büyüktür.bu arada gökçen gelişin hızır gibi oldu.boşluıkta ilaç gibi oldu.)).herkese bol eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Herkeze günaydın

Yazdıklarımı Berkay'dan başka kaalideye alan yok mu? Onu çek merak ettim.....

Herkez nerede ???? :? :? :?
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön