ArTıK HeRKeZ ŞaHeSeR SaHiBi oLaBiLiR (herkezden 1 yorum)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ArTıK HeRKeZ ŞaHeSeR SaHiBi oLaBiLiR (herkezden 1 yorum)

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

O sabaha kadar bekleyenler salak mı da bekliyorlar.Bir oyun için değermi.Arkadaşın sunduğu fikir hoşuma gitti olabilir.

Şimdi diyeceksiniz sabaha kadar bekliyoruz kaç saat oynuyoruz.Siz zaten öyle yapıyorsanız diyeceğim birşey yok.

Şahaserlerin parayla satılması hem İKV için büyük bir kazanç hemde oyuncular için güzel bir olay olacağını düşünüyorum.

Oyuncular daha çok eğlenebilir ve İKV de para kazanır.

İyi Forumlar

Osmanbey..
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

bence mobil ödeme ile şaheser almak güzel olabilir

şaheser üretmek için saatlerce pc başında duran arkadaşlara da hak veriyorum ama hergün onlar kadar oyuna giremeyen insanlarında oyuna girdiklerinde eğlenmek hakları ki artık elinde ejder olmayan adamı migrata çok nadir alıyorlar.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xADOSISx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xADOSISx »

Prisonbreakx yazdı:O sabaha kadar bekleyenler salak mı da bekliyorlar.Bir oyun için değermi.Arkadaşın sunduğu fikir hoşuma gitti olabilir.

Şimdi diyeceksiniz sabaha kadar bekliyoruz kaç saat oynuyoruz.Siz zaten öyle yapıyorsanız diyeceğim birşey yok.

Şahaserlerin parayla satılması hem İKV için büyük bir kazanç hemde oyuncular için güzel bir olay olacağını düşünüyorum.

Oyuncular daha çok eğlenebilir ve İKV de para kazanır.

İyi Forumlar

Osmanbey..

Bir Oyun İçin O kadar Para ÖDemek Değermi ?
xADOSİSx
ADOSİS
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Biz şaheser üretirken göbeğimiz çatladı sen istiyosun ki armut piş ağzıma düş yok öle arkadaş.
Ayrıca oyun daha eğlenceli hale gelir demişsin herkeste şaheser olunca oyunun cıvkı çıkar şahesersizlerin amacı kalmaz hadi 1 2 hafta keyfini çıkarırsınız ama sonra oyundan soğursunuz.
İKV gerekli geliri kutu satışlarından,plus satışlardan,isim kutusu satışlarından ve daha bir çok yerden sağlıyor böle saçma icatlara gerek yok ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Ixxreisxxl yazdı:Biz şaheser üretirken göbeğimiz çatladı sen istiyosun ki armut piş ağzıma düş yok öle arkadaş.
Ayrıca oyun daha eğlenceli hale gelir demişsin herkeste şaheser olunca oyunun cıvkı çıkar şahesersizlerin amacı kalmaz hadi 1 2 hafta keyfini çıkarırsınız ama sonra oyundan soğursunuz.
İKV gerekli geliri kutu satışlarından,plus satışlardan,isim kutusu satışlarından ve daha bir çok yerden sağlıyor böle saçma icatlara gerek yok ;)
Bütün şahesersizlerin çağu oyunu bırakmakta baksana iridyumun ben 4 , 5 m ken biliom 9 m oldu simdi 25 m mavi 2 m di yanına kim sıfırı koydu 20 m oldu ... eskilere dahi çok zorlaştı. Oyun eylenmek için oynanır sığınakta bi adam hata yapınca ana avrat kayıp yükleniolar. oyun olduğunu unutup çileden çıkıolar. Ama şaheserli kişi hata yapsa azını açan olmuo :S Bu oyunu zevk için oynuyorum madene saatlerce oturacak vaktim olmuyor. otursamda eylenmek için oturuorum. IKV nin yöneticilerinden olsam oyunun kurucusu olsam çok yenilik yapardım.

Bide ben çoook şanssızım kadım fiyatı 100 m di kestim 40 m düştü :S mavi kaya üretem dedim mavi topaz aldı başını gitti ben tam o arada kaldım :S

Kadım 200 M ye satıldığını biliorum ben ya

Her kezin yorumlarına sağdığım her kezin fikrini dinlemek istiyorum olumlu çıkanalrımızın fazla olduğunu biliorum şaheserlilere bile sordum olsa iyi olur diyenleri biliorum ...
Tartışma konusu yapmak istemiyorum
Görüşlerinizi Bekliyorum...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Harpon na katılıyorum reise de hırsızlara gün doğar şahaserler alışverişe konup satılmayaa başlanırsa bitti demettir oyun hırsızlara gün doğar resmen adamlar tepeden tırnağa soyar milleti böyle iyi bendede sahaser yok ama şahaserli adam kesmişliğim var
Resim
Resim
Resim
Resim
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

şaheser üretmenin zorluklarından briside zaman geçmesi birisi kafasına takıyor şaheser üreteceğini başlıyor mden çekmeye e madende kaldığı sürece bi işi olmuş oluo oyundan sıkılmıo 1 tane çıkar maden hemen sora 1 tane çıktı die aynı madenn dierine yüklenir ama çıkartamaz olay burda biter bizim ne kadar oyunda kalmamız görevliler için o kadar manny :D ama hak ediolar işte oda ayrı bi konu :)
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

Tacsiz yazdı:Harpon na katılıyorum reise de hırsızlara gün doğar şahaserler alışverişe konup satılmayaa başlanırsa bitti demettir oyun hırsızlara gün doğar resmen adamlar tepeden tırnağa soyar milleti böyle iyi bendede sahaser yok ama şahaserli adam kesmişliğim var
oyundan birisinden o tip şeylerin alınması yasak ztn mal gibi M ile almazlarsa hiç bir şey olmaz . IKV nin kuralları vardır. karizma satmak bile yasak ama bi cezası yok.
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

GnCl
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Bir Oyun İçin O kadar Para ÖDemek Değermi ? (ADOSİS)

;) Bence en iyi açıklama bu olmuş .

“Genel Sohbet” sayfasına dön