Destek için teşekkürler.kimerufan yazdı:Benden yönetime bir tavsiye bu oyuna sahip çıkmaya çalışan bu oyunu oynamaya çalışanları soğutmayın oyundan ve haksızlılarada göz yummayın görmezden gelmeyin.
Batdalgazi "Haydan Gelen Huya Gider."
Re: Batdalgazi "Haydan Gelen Huya Gider."

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Batdalgazi 49 level yıldız rütbeli Lodos Savaşçı;
Halen oyunda fink attığı için konuyu güncelleme gereği duydum.
bu kişi BaTTaLGaZi isimli kişi ile karıştırılmamalı ki oyun içerisinde bu konuyu görüştük kendisinin bahsi geçen Batdalgazi ile alakası yoktur!..
Ezberbozan
Halen oyunda fink attığı için konuyu güncelleme gereği duydum.
bu kişi BaTTaLGaZi isimli kişi ile karıştırılmamalı ki oyun içerisinde bu konuyu görüştük kendisinin bahsi geçen Batdalgazi ile alakası yoktur!..
Ezberbozan

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Güncel...

Hangi hırsız foruma konu açılınca oyunu bırakıp gitti ki 
Ama bu tarz insanların oyunda bu şekilde rahat barınamaması gerekli, destek verelim.
Ama bu tarz insanların oyunda bu şekilde rahat barınamaması gerekli, destek verelim.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

- grandpower7
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Battalgazi isimli oyuncunun asıl karakteri LuCKofTheKisS ama ismini tekrar değiştirmiş UçanKapLumBağa yapmış
benimde 30 m paramı çaldı
Eminönü = IIaLeSTaII
Sancak = Snow
Sancak = Snow
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
nasıl çaldırdın diyeceğim ama, korkuyorum artık sormaya.grandpower7 yazdı:Bu Battalgazi isimli oyuncunun asıl karakteri LuCKofTheKisS ama ismini tekrar değiştirmiş UçanKapLumBağa yapmış
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- izdirapgrafik
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Bu karakter ismi değiştirme sistemi ne yazık ki dolandırıcılığın yanında dolandırıcılara da kamuflaj oldu adeta.Bir iki kere adam dolandırıp bu kişiler isimlerini değiştiriyorlar sanırım.Ne yapılabilir ki? Yakında kendi kullandığımız isimleri de taklit edecek olursalar ne yapacağız? Sil mi diyeceğiz? Patenti de alınmıyor ki nicklerin.
BaTTaLGaZi
Batdalgazi isimli kişi ile alakam yoktur.Hakkımdaki tüm bilgiler için:
viewtopic.php?f=4&t=45559
BaTTaLGaZi
Batdalgazi isimli kişi ile alakam yoktur.Hakkımdaki tüm bilgiler için:
viewtopic.php?f=4&t=45559
2006-2013
grandpower7 yazdı:Bu Battalgazi isimli oyuncunun asıl karakteri LuCKofTheKisS ama ismini tekrar değiştirmiş UçanKapLumBağa yapmış
Demek UçanKapLumBağa isminde öylemi sağol kardeşim..

ikv oyun yöneticileri arkadaşlar bildiğimiz üzere fuarda satılan isim değiştirme e epinleri ihtiyaca cevap verememiştir.Bu konuda ben dahil mağdur olan bir çok oyuncu bulunmaktadır sık sık belirttiğiniz üzere ikv oyunun gelişmesini gerçekden istiyorsanız bu isim değiştirme epinlerinin normal pluslar gibi çok daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalı ve bunu gerçekleştirmelisiniz.ihtiyaçlarımıza cevap vermeyen yönetim şahsen benim gözümde saygınlığını yitirir.selamlar Kocareis
Merhaba,
" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
Yukarıdaki söylemleri bu tarz açılan her konulara özellikle üzerinde durararak hiç bir oyuncumuzun mağdur olmaması için yazmıştık. İstanbul' da oturmayan veya fuar alanına gelemeyen arkadaşlar için sadece güvendikleri kişiler ile bu mağduriyetini gidermeleri yönünde gerekli bildirimler yapılmıştır.
İyi Forumlar.