Selamün aleyküm , Hayırlı akşamlar.
Buğra kardeşim bir ara müsait oldğunda görüşelim.
Soracaklarım var.
Başlıyacağım iş için henüz erken ama , işlemlere erken başlamakta fayda var sanırım.
msn im sende varmı bilmiyorum ama özelinden atarım istersen , yada Hüso veya fatihden de alabilirsin.
Kalın sağlıcakla ...
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Hayırdır gardaş ne oli ?NefsKnowing yazdı:Bundan Sonra Bazı Şeyler İStemeden Önce Bir Düşünün!!!!
Özellikle de bölgelere grp!

Gocuman
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
AleykümSelamAlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Hayırlı akşamlar.
Buğra kardeşim bir ara müsait oldğunda görüşelim.
Soracaklarım var.
Başlıyacağım iş için henüz erken ama , işlemlere erken başlamakta fayda var sanırım.
msn im sende varmı bilmiyorum ama özelinden atarım istersen , yada Hüso veya fatihden de alabilirsin.
Kalın sağlıcakla ...
Hüseyin şu anda yanımda zaten alıyorum ben msn ni elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı

İşte yeni ZırhLı HaLim
Biraz Hava ataLım Demi

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Yaptığın insanlık mıMrxiLLEGAL yazdı:
İşte yeni ZırhLı HaLim![]()
Biraz Hava ataLım Demi![]()

Gocuman
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Bkz. :arrow: CaSqueRoA-aNeKToDx
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Kaptanmagaradami yazdı:Bkz. :arrow: CaSqueRoA-aNeKToDx
Bahtsız Bedeviler
FaTiH
Selamlar,
Öncelikle yazdığım bu mesajı başta NeFxRoAŞK yani Fatih ve dün onunla Junon'a gidenlerin dikkatlice okumaları rica olunur.
Dün (19 Aralık) akşam yapılan Junon'a benim karakterle Kıtmir(Hüseyin) kullanıyordu. Junon kesilememiş ve bunun suçlusuda benim karakter olmuş. Şimdi konuyu şöyle izah etmek istiyorum.
1. Tank zindana gönderildikten sonra gelir gelmez tekrar zindana gönderilmiş.
2. Hüseyin(Kıtmir) benim karakterim ile 5 adet kudred iksiri içmesine rağmen Braderx(Hamza) özelden küfür etmekle yetinmeyip hem kudredsiz kalmasına rağmen kudred içmeyip tüm suçları karakterime atmış.
İksirlerin hiç önemi yok. RoA için değil 4 iksir, 40 adet iksirde içerim fakat bu tür suçlamalara gelemem(!). Lakin RoA ile bu 3. Junon etkinliğimiz fakat 1 defa kesebildik. Hatırlarsanız Catwomenx şifacı vardı ve ben hatta hiç zorlanmadan hata olmadan Junon çok kolay kesilmişti.
Kısacası şunu söylemek istiyorum; Gittiğim tüm gruplarda hiç bir şekilde sorun çıkmadı (çıkmazda inş) RoA ile yaptığımızın 3 defalik etkinlikten 2. defasında karakterime suçlama oluyor. Kudredin önemi yok fakat bir daha ki benden başka bir şifacıda (+ şifacı) alındığında kudred iksiri yoksa almamanız konusunda rica ediyorum.
Konu üzerinde söylemek istediklerinize açıksınız. Yok sorun sende diyorsanız bir daha RoA ile etkinlik yapmayabilirim.
Hayırlı geceler,
M. Ali
Öncelikle yazdığım bu mesajı başta NeFxRoAŞK yani Fatih ve dün onunla Junon'a gidenlerin dikkatlice okumaları rica olunur.
Dün (19 Aralık) akşam yapılan Junon'a benim karakterle Kıtmir(Hüseyin) kullanıyordu. Junon kesilememiş ve bunun suçlusuda benim karakter olmuş. Şimdi konuyu şöyle izah etmek istiyorum.
1. Tank zindana gönderildikten sonra gelir gelmez tekrar zindana gönderilmiş.
2. Hüseyin(Kıtmir) benim karakterim ile 5 adet kudred iksiri içmesine rağmen Braderx(Hamza) özelden küfür etmekle yetinmeyip hem kudredsiz kalmasına rağmen kudred içmeyip tüm suçları karakterime atmış.
İksirlerin hiç önemi yok. RoA için değil 4 iksir, 40 adet iksirde içerim fakat bu tür suçlamalara gelemem(!). Lakin RoA ile bu 3. Junon etkinliğimiz fakat 1 defa kesebildik. Hatırlarsanız Catwomenx şifacı vardı ve ben hatta hiç zorlanmadan hata olmadan Junon çok kolay kesilmişti.
Kısacası şunu söylemek istiyorum; Gittiğim tüm gruplarda hiç bir şekilde sorun çıkmadı (çıkmazda inş) RoA ile yaptığımızın 3 defalik etkinlikten 2. defasında karakterime suçlama oluyor. Kudredin önemi yok fakat bir daha ki benden başka bir şifacıda (+ şifacı) alındığında kudred iksiri yoksa almamanız konusunda rica ediyorum.
Konu üzerinde söylemek istediklerinize açıksınız. Yok sorun sende diyorsanız bir daha RoA ile etkinlik yapmayabilirim.
Hayırlı geceler,
M. Ali
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
İyi akşamlar dostlar 
M.Ali takma bu kadar ya
Ben de yaşıyorum onları 
Fatih varya ben sunucu değiştirmek istiyorum
Çok sıkıldım hep aynı yüzlerden tılsımdan falan 
Bi Kuklacıya bakmayı düşünüyorum
M.Ali takma bu kadar ya
Fatih varya ben sunucu değiştirmek istiyorum
Bi Kuklacıya bakmayı düşünüyorum

Gocuman
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şans İşte NabarsınEnderxangel yazdı:Yaptığın insanlık mıMrxiLLEGAL yazdı:
İşte yeni ZırhLı HaLim![]()
Biraz Hava ataLım Demi![]()
500 defa boss kesip de bi şaheser düşüremeyen arkadaşlarımız var aramızda onları da düşün
![]()

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀