Oyuna yeni başlamış olmak
Oyuna yeni başlamış olmak
Arkadaşlar hepinize merhaba iyi oyunlar. Ben oyuna yeni başlamak istiyorum. Az önce indirilmesi bitti eğer hoşuma giderse kutu almak istiyorum. Oyuna yeni başlayacak olduğumdan, detaylar gözümde çok büyüdü yol göstermek amaçlı tavsiyede bulunabilir misiniz? Sitenin anasayfasındaki bilgileri gözden geçirdim ama her oyunun kendine özel bir olayı vardır mesela görüşlerinizi önerilerinizi de paylaşabilirseniz sevinirim.
Re: Oyuna yeni başlamış olmak
bizim oyunda iyi item mi isityon tek yapman gereken her türlü madeni çekmen maden çekip sat ama bak piyasası kaça özellikle elmas menekşe elmas düşürürsen para yaparsın.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Oyunu indirmişsin ..
Launcher'i açtığında sağ üst köşede kocaman REHBER yazısını görmen gerekir
Bu rehberde oyunla ilgili herşeye ulaşabilirsin
Launcher'i açtığında sağ üst köşede kocaman REHBER yazısını görmen gerekir
Bu rehberde oyunla ilgili herşeye ulaşabilirsin
2009-2013
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
JouRney yazdı:Oyunu indirmişsin ..
Launcher'i açtığında sağ üst köşede kocaman REHBER yazısını görmen gerekir![]()
Bu rehberde oyunla ilgili herşeye ulaşabilirsin![]()
cevaplar için teşekkürler. rehberi elbette gördüm fakat ben siz kullanıcıların görüşlerine tecrübelerine önem veriyorum. mesela karakter sınıfları hem sitede hem de rehberde detaylı olarak anlatılmış ama oyun hakkındaki verilerle ilgili hiçbir bilgisi olmayan birisi için karışık geliyor.
-Şeker verecem,ben senin babanı tanıyorum diyenlere yaklaşma.Onlar yabancıdır.Seni kandırırlar.(Sana efsunlu eşya vericem,para vericem,ben GM'im bana hesabını ver diyenlere kanma.Bir GM kimseden hesap adı ve şifresi isteyemez.)
-Dilencilik yapma,peçete satıp araba camı silme(Millete gidip abi param bitti,örs parası verirmisin gibi isteklerde bulunma.)
-Kavga mı çıktı ? Kahveye gidip Yusuf Ağabey'e haber ver o adam toplayıp kavgaya adam çağırır.(Milletle laf dalaşına girme,eğer plus paketin vs. varsa ya da alacaksan kimseye bulaşma)
-Paramızı vermezsen topuğuna sıkarız. (paran azsa kimseyle parasına vs.(versus) atma.kazanamazsan alacaklılar peşine düşer.topuğuna sıkar)
-Hey yabancı, biz bu kasabada yabancıları sevmeyiz ! (doğru düzgün türkçe kullan oyunda. "k" harfini q olarak yazma, çok fazla kısaltma kullanma, böyle kişiler oyunda sevilmez.)
-Dağılın len burdan,burası benim mekanım ! (maden çekerken madenin başına gelenlere "abi lütfen 1 tane çekim,sen başka madene gidermisin ?" gibi isteklerde bulunma.)
-Senle ölümüne savaşıcaz ama öldürmek yok tamam mı ? (Eğer klana girmişsen ve gelip seni öldürüyorlarsa"2dk adam ol be,Siz Arzlar/Lodoslar hep böylesiniz,eziklere gücünüz yeter anca" felan gibi cümleler kurma.Klana girmişsen ölmeyi de göze almışsındır demektir.1 seviye bile olsan gelip seni keserlerse "gık" demeye hakkın yok.)
-Evlat gel bakim buraya...(Milleti küçümseyecek cümleler kullanma.Özellikle ezik,ezme gibi kelimelerle hiç kurma.)
-Bayramdayız,herkeze benden beleş şeker.(Son olarakta bu bir oyun.Oyunu değil oyunun atmosferini ciddiye al.Yoksa sen zararlı çıkarsın.Etrafına kötü değil,iyi davran.Ve özellikle sana bir soru soruluyorsa bildiğin kadarını güzel bir şekilde anlat.Sırf birilerine sorduğum soruya cevap vermiyorlar diye içimden çok küfür ediyorum onlara.
)
Bu bilgiler seni oyunda aşırı güçlü veya kodoman birisi yapmaz.Sadece oyuna ideal bir oyuncu yapar...
-Dilencilik yapma,peçete satıp araba camı silme(Millete gidip abi param bitti,örs parası verirmisin gibi isteklerde bulunma.)
-Kavga mı çıktı ? Kahveye gidip Yusuf Ağabey'e haber ver o adam toplayıp kavgaya adam çağırır.(Milletle laf dalaşına girme,eğer plus paketin vs. varsa ya da alacaksan kimseye bulaşma)
-Paramızı vermezsen topuğuna sıkarız. (paran azsa kimseyle parasına vs.(versus) atma.kazanamazsan alacaklılar peşine düşer.topuğuna sıkar)
-Hey yabancı, biz bu kasabada yabancıları sevmeyiz ! (doğru düzgün türkçe kullan oyunda. "k" harfini q olarak yazma, çok fazla kısaltma kullanma, böyle kişiler oyunda sevilmez.)
-Dağılın len burdan,burası benim mekanım ! (maden çekerken madenin başına gelenlere "abi lütfen 1 tane çekim,sen başka madene gidermisin ?" gibi isteklerde bulunma.)
-Senle ölümüne savaşıcaz ama öldürmek yok tamam mı ? (Eğer klana girmişsen ve gelip seni öldürüyorlarsa"2dk adam ol be,Siz Arzlar/Lodoslar hep böylesiniz,eziklere gücünüz yeter anca" felan gibi cümleler kurma.Klana girmişsen ölmeyi de göze almışsındır demektir.1 seviye bile olsan gelip seni keserlerse "gık" demeye hakkın yok.)
-Evlat gel bakim buraya...(Milleti küçümseyecek cümleler kullanma.Özellikle ezik,ezme gibi kelimelerle hiç kurma.)
-Bayramdayız,herkeze benden beleş şeker.(Son olarakta bu bir oyun.Oyunu değil oyunun atmosferini ciddiye al.Yoksa sen zararlı çıkarsın.Etrafına kötü değil,iyi davran.Ve özellikle sana bir soru soruluyorsa bildiğin kadarını güzel bir şekilde anlat.Sırf birilerine sorduğum soruya cevap vermiyorlar diye içimden çok küfür ediyorum onlara.
Bu bilgiler seni oyunda aşırı güçlü veya kodoman birisi yapmaz.Sadece oyuna ideal bir oyuncu yapar...

Tam da istediğim şey buydu işte. Teşekkür ederim faydalı görüşlerin için.
oyunun özetini çıkarmışın yavvBoris yazdı:-Şeker verecem,ben senin babanı tanıyorum diyenlere yaklaşma.Onlar yabancıdır.Seni kandırırlar.(Sana efsunlu eşya vericem,para vericem,ben GM'im bana hesabını ver diyenlere kanma.Bir GM kimseden hesap adı ve şifresi isteyemez.)
-Bayramdayız,herkeze benden beleş şeker.(Son olarakta bu bir oyun.Oyunu değil oyunun atmosferini ciddiye al.Yoksa sen zararlı çıkarsın.Etrafına kötü değil,iyi davran.Ve özellikle sana bir soru soruluyorsa bildiğin kadarını güzel bir şekilde anlat.Sırf birilerine sorduğum soruya cevap vermiyorlar diye içimden çok küfür ediyorum onlara.)
Bu bilgiler seni oyunda aşırı güçlü veya kodoman birisi yapmaz.Sadece oyuna ideal bir oyuncu yapar...![]()
Bu arada oyun gerçekten hoşuma gitti gerçekçi animasyonları ve modellemesi bakımından. Eğer benim gibi yeni başlamış olan varsa tavsiye ederim.
Oyunda her zaman kalıcı olmak istersen şifacı aç derim.
Çünkü bir grubun her zaman şifacıya ihtiyacı vardı. Seviye atlaman diğer karakterlere göre daha zor olabilir ancak şifacı ile oynaman için geniş arkadaş çevren olması gerekmez. Savaşçı ve büyücüde çok iyi karakterlerdir ama dediğim gibi şifacıya her grupta yer vardır.
Çünkü bir grubun her zaman şifacıya ihtiyacı vardı. Seviye atlaman diğer karakterlere göre daha zor olabilir ancak şifacı ile oynaman için geniş arkadaş çevren olması gerekmez. Savaşçı ve büyücüde çok iyi karakterlerdir ama dediğim gibi şifacıya her grupta yer vardır.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]