Test Sunucu'sunu Yada O Özelliklerde Bir Sunucuda Oynayalım.
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Test Sunucu'sunu Yada O Özelliklerde Bir Sunucuda Oynayalım.
desteğe mail olarak atsın herkes çok güzel bir fikir bence anka sunucusu gibi sadece plusların girebildiği olursa yoğunluk da olmaz lag da !
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Öncelikle Beğenmenize Teşekkür Ederim ve Haklısınız Bunu Öneri Olarak Desteğe Gönderelim ve Herkez GöndersinCover yazdı:desteğe mail olarak atsın herkes çok güzel bir fikir bence anka sunucusu gibi sadece plusların girebildiği olursa yoğunluk da olmaz lag da !
Eğlenceli Bir Sunucuda Oynayalım...
Daha Kolay Kasılan..
Daha Kolay Kp Kasılan..
Daha Kolay İtem Düşürülen..
İstediğin zaman haksız kazançla istediğini elde etmiyor musun ? Kendi PvP ni yaratmışsın sen zaten, devam et..
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
Benimle Olan Husümetinizi Lütfen Farklı Bi Konuda [Kendimi Anlatan veya Buna Benze Bir Konuda Veya'da Bir Konu Açarak Belirtiniz Belirticekseniz..!cynsure09 yazdı:İstediğin zaman haksız kazançla istediğini elde etmiyor musun ? Kendi PvP ni yaratmışsın sen zaten, devam et..
Burada Benim ve Fikrimi Beğenip Gerçeklesmesini İstediğimiz Bir Öneri Yerinde Değil..!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
eşitlik hA?? BİZE beleşmi geldi mavi topazla ejder malzemeleri bnde böle diyordum sizin gibi üretinde görün zorluğunu nasıl saygı duyarsn?Afterlife yazdı:TaTaNgAxEbKK yazdı:Ve o serverda her şaheserden bankamızda bulunsun, bunun da şaheserlere yönelen ilgiyi artıracağını düşünüyorum....
Şahsen Ashab ürettim fakat diğer şaheserlere yönelme fırsatım olmadı (maddi yetersizliklerden).
En azından burada diğer şaheserlerin neler yaptıklarını görebilme imkanımız olur.
Hatta belki de buradaki şaheserlerden etkilenip madenlere yönelip daha da çok çalışabiliriz diğer şaheserleri üretmek için...
Evet Tabi Neden Olmasın![]()
Örn: İnsanların Karakterleri Seçmesindede Yardımcı Olunabilir..!
Hataların Kapatılmasında Daha Faydalı Olunabilir...
Böle Bi Sunucu Olur ve O Sunucuda Paranın Önemi Olmazsa Hırsızlık vs. Gibi Şeylerin Önüne Geçilebilir
Yada Üzerini Kısa Sürede Dizebiliceğimizden Dolayı Oyunda Herşeyi Yapabilir Görebilir Deneyerek Olası Hatalarıda Görürüz.
Normal Bi Sunucuda Büyücüler Güçlü Görünüyorlar...
Belki Üzeri Şaheserli Şifacı Üzeri Şaheserli Büyücüden Güçlü ?
Bu ve Buna Benzer Tüm Ayrıntılar Ortaya Çıkar İnsanlar Eğlenir ve Herkez İçin Eşit Bir Ortam Başlar
En Önemliside Güçlü veya Parası Olan Değil..! Zeka ve Becerisi Olanlar Bu Sunucuda En İyi Olabilirler..!
Çünki Aynı Koşullar Altında Tüm Karakterler Eşittir Zeka ve Becerisi Yüksek Olanlar En İyiye Ulaşabilir..!
http://bit.ly/qM7njk
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle Ejder Asa'yı Öretebildiğiniz İçin Tebrikler ve Hayırlı Olması Dileğiyle..!Grandxtexas yazdı:eşitlik hA?? BİZE beleşmi geldi mavi topazla ejder malzemeleri bnde böle diyordum sizin gibi üretinde görün zorluğunu nasıl saygı duyarsn?Afterlife yazdı:TaTaNgAxEbKK yazdı:Ve o serverda her şaheserden bankamızda bulunsun, bunun da şaheserlere yönelen ilgiyi artıracağını düşünüyorum....
Şahsen Ashab ürettim fakat diğer şaheserlere yönelme fırsatım olmadı (maddi yetersizliklerden).
En azından burada diğer şaheserlerin neler yaptıklarını görebilme imkanımız olur.
Hatta belki de buradaki şaheserlerden etkilenip madenlere yönelip daha da çok çalışabiliriz diğer şaheserleri üretmek için...
Evet Tabi Neden Olmasın![]()
Örn: İnsanların Karakterleri Seçmesindede Yardımcı Olunabilir..!
Hataların Kapatılmasında Daha Faydalı Olunabilir...
Böle Bi Sunucu Olur ve O Sunucuda Paranın Önemi Olmazsa Hırsızlık vs. Gibi Şeylerin Önüne Geçilebilir
Yada Üzerini Kısa Sürede Dizebiliceğimizden Dolayı Oyunda Herşeyi Yapabilir Görebilir Deneyerek Olası Hatalarıda Görürüz.
Normal Bi Sunucuda Büyücüler Güçlü Görünüyorlar...
Belki Üzeri Şaheserli Şifacı Üzeri Şaheserli Büyücüden Güçlü ?
Bu ve Buna Benzer Tüm Ayrıntılar Ortaya Çıkar İnsanlar Eğlenir ve Herkez İçin Eşit Bir Ortam Başlar
En Önemliside Güçlü veya Parası Olan Değil..! Zeka ve Becerisi Olanlar Bu Sunucuda En İyi Olabilirler..!
Çünki Aynı Koşullar Altında Tüm Karakterler Eşittir Zeka ve Becerisi Yüksek Olanlar En İyiye Ulaşabilir..!
Ben ve Ortağım..
1 Ecel Getirenli Bayan Karakter... [90 Bin Kp'li)
1 Ecel Getirenli Erkek Savaşcı... [180 Bin Şan'lı]
1 Ejder Asalı Erkek Büyücü... [2 Bib Kp'li]
1 Erkek Savaşcı.. [367 Bin Kp'li]
Karakterler Kaybettik Kp'leride Gitti Karakterlerde Silindi Kurtarma Girişiminde Bulunduk Ancak 2'sinin Tarihi Yüzünden Kurtaramadık Biri Kurtarsak'da Kp'si Harcanmıstı..!
Biri İse Silindiği Sırada Plus Olmadığından Kurtarılamadı..!
Ayrıca Giden Paranın Madenin Hesabı Yok.
Şimdi Sölermisin Bana Bu Yazdığın Yazıyı Banamı Yazdın ? Saygı Duymayı ..?
LÜTFEN KONUYU SAPTIRICAK YORUMLAR YAPMADAN DESTEKLEYEREK İLERLEYELİM EĞER BEĞENMEDİYSENİZ DİĞER ARKADAŞLARIMIZ GİBİ YORUMDADA BULUNMAMANIZI İSTERİM...
Bu Ayrı Bi Sunucu Olucak Gidip'de Sizin Sunucunuzda Herkeze Kolaylık Sağlansın Demedik ki.!
Güzel bir konu ve güzel bir fikir...Neden olmasın ?

- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
senin yaptığına 'çekememezlik' denir.Sadece burada tartışma yaratıp konunun kilitlenmesine neden olmaya çalışıyorsun ayıp ayıp !cynsure09 yazdı:İstediğin zaman haksız kazançla istediğini elde etmiyor musun ? Kendi PvP ni yaratmışsın sen zaten, devam et..
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Kutu değilde plus paketi olanlar erişebilirse sunucuya daha sağlıklı olur diye düşünüyorumAfterlife yazdı: Hatta ve Hatta İkv Kutusu Yükleyen ve İkv Plus Paket Sahiplerinin Erişebileceği Bir Test Sunucusu Gibi Yaparsanız Eminimki Oyuncular Mutlu Olucaktır..!
Hem Siz Kazanın Hem Biz Eğlenelim
Tam destek :!: