Kaybetmedi insanın insana kıydığı gün kapattı gözlerini..Afterlife yazdı:Çok Güzel Bir Düşünce ve Soru..barkido yazdı:Hepinizinde bildiği gibi Agah bey kör ancak agah bey 5 lbvl daki tüftüfçü cin görevinde saatine bakıyor sizcede tuhaf değil mi ?
Evet AGAH BEY Bir Asit Yağmurunda Gözlerini Kaybetmiştir...
Bunu Yetkililere Sormak Gerekir (:
Agah Bey hakkında bir oyun hatası
Re: Agah Bey hakkında bir oyun hatası
Nothing
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
O Zaman Dev Ana Görevi Veya Agah'ın Kayıp Yüzüğü Görevini Okumanı İsterim..Scalgar yazdı:Kaybetmedi insanın insana kıydığı gün kapattı gözlerini..Afterlife yazdı:Çok Güzel Bir Düşünce ve Soru..barkido yazdı:Hepinizinde bildiği gibi Agah bey kör ancak agah bey 5 lbvl daki tüftüfçü cin görevinde saatine bakıyor sizcede tuhaf değil mi ?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
kayıp yüzük görevi duruyo bende bi okuyum bariAfterlife yazdı:O Zaman Dev Ana Görevi Veya Agah'ın Kayıp Yüzüğü Görevini Okumanı İsterim..Scalgar yazdı:Kaybetmedi insanın insana kıydığı gün kapattı gözlerini..Afterlife yazdı:Çok Güzel Bir Düşünce ve Soru..barkido yazdı:Hepinizinde bildiği gibi Agah bey kör ancak agah bey 5 lbvl daki tüftüfçü cin görevinde saatine bakıyor sizcede tuhaf değil mi ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

AynenCanceazi yazdı:kayıp yüzük görevi duruyo bende bi okuyum bariAfterlife yazdı:O Zaman Dev Ana Görevi Veya Agah'ın Kayıp Yüzüğü Görevini Okumanı İsterim..Scalgar yazdı:Kaybetmedi insanın insana kıydığı gün kapattı gözlerini..Afterlife yazdı:Çok Güzel Bir Düşünce ve Soru..barkido yazdı:Hepinizinde bildiği gibi Agah bey kör ancak agah bey 5 lbvl daki tüftüfçü cin görevinde saatine bakıyor sizcede tuhaf değil mi ?
2009-2013
Merhaba,
Buradaki ''Saatime bakıyorum.'' ibaresi ''Geç kalma.'' veya ''Hızlı ol.'' anlamlarında kullanılmış bence.
Yine de emin değilim.
Buradaki ''Saatime bakıyorum.'' ibaresi ''Geç kalma.'' veya ''Hızlı ol.'' anlamlarında kullanılmış bence.
Yine de emin değilim.
- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Bir Binaya çeteciler tarafından yapılan bir saldırı sonucunda Agah Bey gözlerini kaybetti ..
Saatime bakıyorum bölümü ise Hızlı ol ve Geç Kalma Acele et anlamında ifadeyi güçlendirmek için kullanılmıştır ..
Saatime bakıyorum bölümü ise Hızlı ol ve Geç Kalma Acele et anlamında ifadeyi güçlendirmek için kullanılmıştır ..

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
adam haklıxKonsantrasyoNx yazdı:Bir Binaya çeteciler tarafından yapılan bir saldırı sonucunda Agah Bey gözlerini kaybetti ..

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bir bina dediğin Büyük Postahane mi ?xKonsantrasyoNx yazdı:Bir Binaya çeteciler tarafından yapılan bir saldırı sonucunda Agah Bey gözlerini kaybetti ..

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Evet ismini unuttum Kayıp Yüzük görevinde Recep Dayı anlatıyordu ..

- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
Kaos ve Klan Savaşları devri 1990-2000
Bahar ayında, bir çok çete üyesi yakalandı ve yakalananların bazıları idam edildi. Bahar sonuna doğru Zincir çetesi, büyük bir baskın düzenleyerek , hala meclis olarak kullanılan Büyük Postane'ye yıkıcı bir saldırı düzenlediler. Büyük Postane'de ikamet eden bazı meclis üyeleri tahliye edilemeden can verdiler. Zincir çetesine bağlı çok sayıda büyücünün, postane içinde patlayan büyüleri üzerine binanın büyük bir bölümü yıkıldı ve kullanılamaz duruma geldi. Bu çok büyük saldırıdan, bir çok meclis üyesi, jandarma ve o bölgeye çok yakın konuşlanmış Arzın Çocukları klanının olağanüstü gayretleri ile kurtarıldı.
Bu saldırıda Agah Efendi gözlerini kaybetmiştir.
Bahar ayında, bir çok çete üyesi yakalandı ve yakalananların bazıları idam edildi. Bahar sonuna doğru Zincir çetesi, büyük bir baskın düzenleyerek , hala meclis olarak kullanılan Büyük Postane'ye yıkıcı bir saldırı düzenlediler. Büyük Postane'de ikamet eden bazı meclis üyeleri tahliye edilemeden can verdiler. Zincir çetesine bağlı çok sayıda büyücünün, postane içinde patlayan büyüleri üzerine binanın büyük bir bölümü yıkıldı ve kullanılamaz duruma geldi. Bu çok büyük saldırıdan, bir çok meclis üyesi, jandarma ve o bölgeye çok yakın konuşlanmış Arzın Çocukları klanının olağanüstü gayretleri ile kurtarıldı.
Bu saldırıda Agah Efendi gözlerini kaybetmiştir.
BEYAZATLI
SINCE BETA