CcCxReiSxCcC çalınmıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: CcCxReiSxCcC çalınmıştır

Mesaj gönderen cccxreiss »

Titxdelikurt yazdı:
cccxreiss yazdı:Vallaha sen delısın ... olm bn bu admalar artık ne desem laftan anlamazlar dıye attım ortaya bı laf sen sımdı vurgun flan sana vurdugum gunlermı aklına geldıde laf yapıyosun olm he ? La daha 100 m para toplayıp veremeyecek kadar acızsın lan sen saf benım carımı senın savundugun adam aldı Titxumut

Titxumut = CccxReiSxCcC

İkiside hırsız....
Titxumut=Titxdelikurt sende hırsızsın !
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Hakan ; Facebook'da ne yapmısın teker teker ortada söylediğin sözlerde ortada... Senin hırsız oldugun çok açıkca belli.3 5 kurusun peşinde deilim ben , sana güvenimi boşa yitirdin sana güvendim die en çok kendime kızıyorum...
Persiian
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bununda çarı bi ban yiyo bi siliniyo bi çalınıyo :D bi oyunu bırakıyo.. :D Reklam kokan hareketler bunlar reis ;)
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

WHiTexDeWiL yazdı:Bununda çarı bi ban yiyo bi siliniyo bi çalınıyo :D bi oyunu bırakıyo.. :D Reklam kokan hareketler bunlar reis ;)
Böyle tİT ler oldugu sırece peşimizde napalım kardesım çekecez ...

Ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir... bak tİT ler nasılca bagırıo kuryuklarına basılmıs tİT ler gibi
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

20 güdür ilk defa giriyorum ama böyle giderse geri bırakacam herkes bişiler calıo o ona iftiria atıo akıl almayan işler piyasaya çıkıo BEN DERİM Kİ BİRADER kimse kimsenin parasını itemini daha dogrusu bir şeylerini calmasın hırsızlık yapmak haram yemektir ramis kardesim ii bir insan ama bilemem baskasına kötülügü doıkundumu dokunmadımı herneyse oyun artık baydı her kafadan başka bir ses geliyor çor çocuk oynamaya basladımı saygıda artık kutsallıgını yitiro herkes birbirine saygı duysa hersey güzel olur ortamlar tat verir ama böle olur hasımlık olr kimse kimseye güvenmezzz KISACASI ben ara verdim 20 gün oyuna girdim hersey daha berbat o ona hırsız dio ortam daha beter olmusss inşalah herşey düzelirrr
İmzanız düzenlendi
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Titxdelikurt yazdı:Titxdelikurt kimi işaret etti de o it çıkmadı ? Titxdelikurt kimin hırsız olduğunu ifşa ettide de o hırsız çıktı, Titxdelikurt kimin ahlaksız olduğunu söyledi de doğru çıkmadı ?

Sobee yönetiminin yetersiz kaldığı durumlarda TİT Loncası olarak durumdan vazife çıkarmaya ve Sancak Sunucusu'nda eğriyi düzeltip doğruya destek olmaya devam edeceğiz...

CccxReiSxCcC çalınmamıştır, asıl adı Ramiz olan Hakan çakma adlı kişi önüne gelene yalakalık yapıp, güvenini kazanıp vurgunun en büyüğünü soygunun en büyüğünü yapmıştır... Tıpkı Cccxreis adlı karakteri ile yaptığı gibi....

Doğru söze ne denir..
[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Tit loncası olarak hiç bir beklentimiz olmadan mazlumun yanında olmaya,[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders
Kardeşim yok yok sen harbiden fena kaptırmışsın köyün möyün varsa git biraz temiz hava al kafanı boşalt sonra büyükşehire dönüp insan içine çık, sosyalleş.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Melankolik yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Titxdelikurt kimi işaret etti de o it çıkmadı ? Titxdelikurt kimin hırsız olduğunu ifşa ettide de o hırsız çıktı, Titxdelikurt kimin ahlaksız olduğunu söyledi de doğru çıkmadı ?

Sobee yönetiminin yetersiz kaldığı durumlarda TİT Loncası olarak durumdan vazife çıkarmaya ve Sancak Sunucusu'nda eğriyi düzeltip doğruya destek olmaya devam edeceğiz...

CccxReiSxCcC çalınmamıştır, asıl adı Ramiz olan Hakan çakma adlı kişi önüne gelene yalakalık yapıp, güvenini kazanıp vurgunun en büyüğünü soygunun en büyüğünü yapmıştır... Tıpkı Cccxreis adlı karakteri ile yaptığı gibi....

Doğru söze ne denir..
[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Tit loncası olarak hiç bir beklentimiz olmadan mazlumun yanında olmaya,[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders
Kardeşim yok yok sen harbiden fena kaptırmışsın köyün möyün varsa git biraz temiz hava al kafanı boşalt sonra büyükşehire dönüp insan içine çık, sosyalleş.
Gercekten sneı alkışlıyorum ya tebrık edıyorum sende farkına vardın ALLAH razı olsun D:
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Melankolik yazdı:

Doğru söze ne denir..
[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Hellriders

Yaw diyoruz inanan yok bunlar oyun içinde yaşayan oyunla gerçeği birbirinden ayıramayan kişiliksiz kişiler :D CD yi çizdirmiş bu artık iflah olmaz ;)
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ataxborabey yazdı:
Melankolik yazdı:

Doğru söze ne denir..
[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Hellriders

Yaw diyoruz inanan yok bunlar oyun içinde yaşayan oyunla gerçeği birbirinden ayıramayan kişiliksiz kişiler :D CD yi çizdirmiş bu artık iflah olmaz ;)
boşver doktor kendi halıne bırakın dedı heeey gidi eteklı hey :D
Kullanıcı avatarı
EmRReX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmRReX »

geçmiş olsun kardeşş
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön