Nedenben yazdı:Lan IsmaıL Ne Jandarma LaLesı DıyonLa Sen Ben Sana BıtLı Pıyade Dıyormuyum Ceza Evındeyık OLm Mecburen BekLıyok Carsıyı KoLaymı Sanıyon Dagın Basına DıkmısLer KarakoLu CapuLcu Postu Bes Para Etmez MahkumLarı bekLıyok KuLede Donma TehLıkesındeyık Ama Genede Sıkayet Etmıyok BıtLı
La Semih , askerlik askerliktir.
İsmail de sende Türk ordusunun birer neferisiniz , ne sen Jandarma lalesisin , ne de İsmail bitli piyade.
Vatan size emanet , üzerinize düşeni yapacağımızdan şüphemiz yok.
İnşallah ikinizde sağ salim tezkerenizi alıp geliceksiniz , yada profesyonel askermi olursunuz artık bilemem
Hun Loncasından son ricamdır.
Bir toplantı yapmayı öneriyorum , eksiksiz bir katılım olursa iyi olur.
Söyliyeceğimiz , konuşacağımız hususlar var.
İnşaallah ricamı kırmaz , müsait bir gün bir toplantı yaparız.
Esen kalın ,
Yaradan yar ve yardımcınız olsun...
Merhabalar...
Oyun içerisinde malumunuz üzere bir Lonca Sistemi bulunmamaktadır.
Bu eksikliğin bir an önce giderilebilmesi için bir çalışma başlattık.
Sizlerinde bu konuda desteğini bekliyoruz.
Bu konu sadece Lonca başkanlarını değil Lonca ya dahil olan tüm üyelerin ortak sorunudur.
Lütfen sizlerde bu konuda Tüm üyelerinize destek olması için gereken çağrıyı yapınız...
Teşekkürler...
Nedenben yazdı:Lan IsmaıL Ne Jandarma LaLesı DıyonLa Sen Ben Sana BıtLı Pıyade Dıyormuyum Ceza Evındeyık OLm Mecburen BekLıyok Carsıyı KoLaymı Sanıyon Dagın Basına DıkmısLer KarakoLu CapuLcu Postu Bes Para Etmez MahkumLarı bekLıyok KuLede Donma TehLıkesındeyık Ama Genede Sıkayet Etmıyok BıtLı
HEHEHE
BİTLİYMİŞ BIRAK YA
jandarma laleleri giymişler kahve şeyleri laleler askerlik mi diyorlar ona boru ya poşetlerden farkınız yok
BİTLİ filan hiç yakışmıyor
bak bugunde salı bugunde çarsıdayım buda farkımız canem :lol:
zoruna gitmesin baba yorgun
Selam olsun alpim sanada
emom seni seviyorum mucka
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir