desteğin verdiği cevap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

desteğin verdiği cevap

Mesaj gönderen BluECrY »

Merhaba,

Karakteriniz ceza aldığı anda karakterinizin içinde bulunduğu TTNET/Mynet üyeliğinize bir bilgilendirme e-postası gönderilir. Cezanıza yaptığınız itirazı değerlendirebilmemiz için lütfen karakterinizin içinde bulunduğu TTNET/Mynet üyeliğinize ait e-posta kutusuna giderek bu e-postayı bize itiraz gerekçesini de ekleyerek yanıtlayınız. Eğer bilgilendirme e-postasını Gelen kutusunda (inbox) göremezseniz lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz. İtirazınız elimize ulaşır ulaşmaz (Çalışma saatleri içerisinde) inceleme yapılarak size bilgi verilecektir. Cezaya neden olan konuşma kayıtlarının sizle paylaşılması mümkün değildir.

Talebiniz :

hesabım bağlantı hatası ile birlikte bloklandı mail gelmedi bilgi alabilirmiyim.

Yapıcı olmaya çalışıyorum yönetim olarak bir çoğunuz seviyor yaptıklarınızı canı dilden takdir ediyorum ama bu cevabı bana gönderen kişi benle alaymı ediyor ? mail gelse zaten ben sana sormam neden oldu die 2 gün bekle böyle komik bir cevap gelsin

Şimdi bukonuyu kitlicek kapatacak arkadaşım en azından birilerin ilgilenmesini sağla ki verdiğimiz paralar boşa gitmesin.

Yine kaldıki benim hesap izlerim takip edilsin bu oyun plus paketi 10/1 kulanır iken ben aynı anda 3 farklı hesaba ben plus alıyordum 4 ciyede mynet izin vermiyordu burda anlatmak istediğim yaptığım değil benim bu oyuna ne kadar destek verdiğimdir. 17-18 yaşında bir cocuk değilim

ben sizlere beni haksız yere blokladınız beni bloğumu acın die sizlere yalvarmıyorum .

ben size madem böyle bir şey oldu yardımcı olunda nedeni öğrenelim diorum

mail yok gelen/ spam kutusunda desteğe başvuruyoruz dalga gecer gibi komik mesajlar

foruma konu açarız zamnında bizleri kırmayan nihat abi bile okumadan cevaplamış. .

ben fazla bir şey istemiyorum İNSAN olarak görülmek istiyorum.

Bu oyunu ve yönetimi gönülden manevi parasal maddi olarak tam destek veriyorum, ve vermeye devam edeceğim yapılan ukelalıkların bu oyunun değil o görevde bulunan şahsın ayıbıdır.
Eminönü

BluECrY- Zeus -Mikail
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: desteğin verdiği cevap

Mesaj gönderen BluECrY »

Merhaba,

Tekrar merhabalar,

Sornunuz hakkında sağlıklı bir inceleme yapabilmemiz için lütfen bizlere bloklanan hesap adı hesapta bulunan karakterlerinizin adları ve ceza tarihi ile ilgili bilgileri ulaştırmanız gerekmektedir. Şu anda bize bildirdiğiniz karakter adı ve hesap ta herhangi bir blok cezası mevcut değildir.

Bilginize.

gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim

sayın destek ekibi
Eminönü

BluECrY- Zeus -Mikail
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: desteğin verdiği cevap

Mesaj gönderen BluECrY »

Eminönü