Ezeli Rekabet Devam Ediyor: SAVAŞA ÇAĞRI...
Re: Ezeli Rekabet Devam Ediyor: SAVAŞA ÇAĞRI...
Savaş Bitince Deqil Cnm Yiyorsa ws de atarız teke tek oldumu Karakter ismini yaz ezme DDD
- xxxkorsanxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Tek basıma lonca olarak gelıorum Lodos lar mutlaka alır ya:D
Xxxultramuratxx
Xxxultramuratxx
makoloji
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
sorcererman yazdı:Rukio yazdı:Bu iş böyle olmaz eğer bi turnuva düzenliyosan herkes grupuyla loncasıyla katılır
Lodos ve Arz olarak ikiye ayrılır lar arzlardan ilk 3e girenlerle lodoslardan ilk 3 e girenler ws turnuvası yapar
Sevgili kardesim ben tanıtım da ne yazmısım dikkatli okudun mu? loncalar ön planda olcak diorum
Pardon yazımda 2 ye ayrılıp em de savaşırlar ilk 3e giren arzla lodoslar da ws turnuvası
yapar 2 adam cıkarıp yazıcaktım k.b
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben Orda oLup Klanımı En İyi Şekilde temsiL etmeye caLısıcağım..
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
İyi güzel arkadaşlar ama ben şundan eminimki ölen kişiler hemen argo ve kötü kelimeler kullanıcak ve şundanda eminim pcsi iyi olan kazanır 
Körlimanxokan
Körlimanxokan
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
karakter adım ''Kanunxmaxtrack'' ama iş ws ile bitmez iLk önce insan gibi konusman Lazım senin...burkan00 yazdı:Savaş Bitince Deqil Cnm Yiyorsa ws de atarız teke tek oldumu Karakter ismini yaz ezme DDD

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Tmm Cnm Konuşalım Sana Pmlerim ben 10 m sinede ws atalım oldumu
Senin karakterinin adı ne söyLermisin...burkan00 yazdı:Tmm Cnm Konuşalım Sana Pmlerim ben 10 m sinede ws atalım oldumu

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...