ayrıca kanka loncaya şifacı lazım... yaz tatili herkezi kastmıştım ama bi ben kalmıştım şubat tatilinde 2 gün sıkı çalışırsak facia hazır olur... veya girdiğim her hangibirgün ?
Cumartesi sabah 9 da girmeyi düşünüyorum ... ona göre giricem ... Cezmi ?
FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- krallarteam
- Sahaf Yardımcısı
O HALDE SİZ GÜNCEL LİSTEYE OLUŞTURUN ONDAN SONRA OYUNDA TOPLANIRIZ NE KADAR BÜYÜCÜ NE KADAR ŞİFACI OLMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERİRİZ BENCE ÖYLESİ DAHA İYİ OLUR
Krallarteam 49 lvl savaşçı
Kralxemrexx49 lvl savaşçı
Fastxcesur 49 lvl büyücü

Fastxcesur 49 lvl büyücü
Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
- seagle
- Meteor Kaşifi
Kanka sen Cezorapx yerine Fastxfacia ya üretseydin keske ecel getireni Herkez fast açıp yan çarına geçerse olmaz :S 2.si bastan söleseydünüz ben şifacı açardım...Fighter yazdı:Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...

*2254*

*2254*
- krallarteam
- Sahaf Yardımcısı
cezmının fastxfacıa dıye savaşcı carımı vardı cengizseagle yazdı:Kanka sen Cezorapx yerine Fastxfacia ya üretseydin keske ecel getireni Herkez fast açıp yan çarına geçerse olmaz :S 2.si bastan söleseydünüz ben şifacı açardım...Fighter yazdı:Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...
Fastxcesur 49 lvl büyücü

Fastxcesur 49 lvl büyücü
Arkadaşlar Bnde Büyücüm 49 olsun Bi Şifacı Kasıcam Şifa İsteği Kalmaz Heralde Şifacılıkta Süperim Ama Beni kascaksanız kasarım şifa 30 dan sonra felc kasılmıyo :mrgreen:
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
- seagle
- Meteor Kaşifi
prdn ya Fastxliderkrallarteam yazdı:cezmının fastxfacıa dıye savaşcı carımı vardı cengizseagle yazdı:Kanka sen Cezorapx yerine Fastxfacia ya üretseydin keske ecel getireni Herkez fast açıp yan çarına geçerse olmaz :S 2.si bastan söleseydünüz ben şifacı açardım...Fighter yazdı:Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...![]()
![]()
![]()

*2254*

*2254*
- krallarteam
- Sahaf Yardımcısı
cengiz sen forumda bu kadar konustuguna gore epey bi açıyon sen pc yi o zamana kadar forumda duracagına oyuna gırseydın ya 49 lewel olmustun xDseagle yazdı:prdn ya Fastxliderkrallarteam yazdı:cezmının fastxfacıa dıye savaşcı carımı vardı cengizseagle yazdı:Kanka sen Cezorapx yerine Fastxfacia ya üretseydin keske ecel getireni Herkez fast açıp yan çarına geçerse olmaz :S 2.si bastan söleseydünüz ben şifacı açardım...Fighter yazdı:Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...![]()
![]()
![]()
e üretseydi bu arada ben 49 olunca şifacı açıcam bu oyunca kasımı en sıkıcı ama birileriyle kasarak en eylenceli olan şifa
Kasan kişilere sabır versinler
Fastxcesur 49 lvl büyücü

Fastxcesur 49 lvl büyücü
- seagle
- Meteor Kaşifi
OhO !!! dostum ben hep PC eyim ders çalışıorum öünmdede PC açık derim bitince bizimkilerden gizli PC ye bakıorum oyunada girerim ama çık gir olmuor be hacı... cumartesi kesin giricem ama...krallarteam yazdı:cengiz sen forumda bu kadar konustuguna gore epey bi açıyon sen pc yi o zamana kadar forumda duracagına oyuna gırseydın ya 49 lewel olmustun xDseagle yazdı:prdn ya Fastxliderkrallarteam yazdı:cezmının fastxfacıa dıye savaşcı carımı vardı cengizseagle yazdı:Kanka sen Cezorapx yerine Fastxfacia ya üretseydin keske ecel getireni Herkez fast açıp yan çarına geçerse olmaz :S 2.si bastan söleseydünüz ben şifacı açardım...Fighter yazdı:Cengız Oyuna gırdıgınde Konusalım Loncaya Adam akıllı her gün kasıcak falan 10 kişi alıcaz.Savascı benle rasim var rasimin ustude guzel dığerlerı hep buyucu olsun.Fastxhealing dıye bır ark var oda sıfacı kasıor zaten...![]()
![]()
![]()
e üretseydi bu arada ben 49 olunca şifacı açıcam bu oyunca kasımı en sıkıcı ama birileriyle kasarak en eylenceli olan şifa
Kasan kişilere sabır versinler
![]()
![]()
![]()

*2254*

*2254*
- seagle
- Meteor Kaşifi
Bu arada LwL Up =34 oldum
şaka gibi yaw
oldum
her nese sultan görevim var 16 ya kadar kestim . düştüm yrd istiorum cumartesi herkezi bekliorum buy akşam giricem...

*2254*

*2254*