-"Bakın Şimdi yumrukla vurucam ölücek xD"dedim.
Çıkarttım üstümü.Yumrukla vurdum..
Vurduğum anda Hata Kodu yedi heralde oyundan düştü +22 kp
BetaxWinchester

Selin o da senn şansınaAirLifte yazdı::D Bi tanede ben anlatiyim..
Oyun 39'ken Karakürk görevim vardı.Grupta çok sağlam aldılar beni sonra şifacı gelcek diye çıkarttılar yalvarıyorum olmuyo.Bende üzüldüm tabi neysee bunlar gidio Daha Mağraya tam giremeden oyun güncellemesi son 10 dakika demezmi
Neyse oyun güncellendi baktım hepsi orda aldım gruba bunları bu sefer bu başladı :
Alırmısın gruba
Grup Pls
Gruba Alırmısın
Gruba al savaşçıyım
Grup plsssssssss
Şşş grupta yer varmı
-Şifacı alıcam o gelicek
Boşver şifacıyı beni al
Grup pls....
böyle aktı karakürk kesildi buda hayrına kaldı ortada
Airmai-Airlifte-Airlion
AirLifte yazdı::D Bi tanede ben anlatiyim..
Oyun 39'ken Karakürk görevim vardı.Grupta çok sağlam aldılar beni sonra şifacı gelcek diye çıkarttılar yalvarıyorum olmuyo.Bende üzüldüm tabi neysee bunlar gidio Daha Mağraya tam giremeden oyun güncellemesi son 10 dakika demezmi
Neyse oyun güncellendi baktım hepsi orda aldım gruba bunları bu sefer bu başladı :
Alırmısın gruba
Grup Pls
Gruba Alırmısın
Gruba al savaşçıyım
Grup plsssssssss
Şşş grupta yer varmı
-Şifacı alıcam o gelicek
Boşver şifacıyı beni al
Grup pls....
böyle aktı karakürk kesildi buda hayrına kaldı ortada
Airmai-Airlifte-Airlion
helal xDBaristrx yazdı:Günlerden Bİ gün:D Benım namımı duymayan kalmamıştı guruplara alınmıyordum görevleri yapamıyordum eskiden 39a kadar kendim kastım kimse gelmedi görevlere yardıma yıne bi kaç kişi geliyrdu oda şava tsk felan kara görevi vardı yine almadılar bende araya karıştım gitti enayiler 20 30 kişiilk vuran ben oldum mılletı gaza getırdım dalın dalın vurun vurun:D diğe zaten hepsi çocuktu megaxşifa felan:D enayiler o görevi öyle yaptık bitti:D salaklar 2saat kapı önünde bekledi hala aynı şeyi yapuıyorum:D nam dewam edıyoR solcanada aynısını yaptım yaptılar örümceğede aynısını yaptk:D bu kadar

:mrgreen:Baristrx yazdı:Günlerden Bİ gün:D Benım namımı duymayan kalmamıştı guruplara alınmıyordum görevleri yapamıyordum eskiden 39a kadar kendim kastım kimse gelmedi görevlere yardıma yıne bi kaç kişi geliyrdu oda şava tsk felan kara görevi vardı yine almadılar bende araya karıştım gitti enayiler 20 30 kişiilk vuran ben oldum mılletı gaza getırdım dalın dalın vurun vurun:D diğe zaten hepsi çocuktu megaxşifa felan:D enayiler o görevi öyle yaptık bitti:D salaklar 2saat kapı önünde bekledi hala aynı şeyi yapuıyorum:D nam dewam edıyoR solcanada aynısını yaptım yaptılar örümceğede aynısını yaptk:D bu kadar

senden beklenir barış ne diyimBaristrx yazdı:Günlerden Bİ gün:D Benım namımı duymayan kalmamıştı guruplara alınmıyordum görevleri yapamıyordum eskiden 39a kadar kendim kastım kimse gelmedi görevlere yardıma yıne bi kaç kişi geliyrdu oda şava tsk felan kara görevi vardı yine almadılar bende araya karıştım gitti enayiler 20 30 kişiilk vuran ben oldum mılletı gaza getırdım dalın dalın vurun vurun:D diğe zaten hepsi çocuktu megaxşifa felan:D enayiler o görevi öyle yaptık bitti:D salaklar 2saat kapı önünde bekledi hala aynı şeyi yapuıyorum:D nam dewam edıyoR solcanada aynısını yaptım yaptılar örümceğede aynısını yaptk:D bu kadar
Tremexhaqan yazdı:senden beklenir barış ne diyimBaristrx yazdı:Günlerden Bİ gün:D Benım namımı duymayan kalmamıştı guruplara alınmıyordum görevleri yapamıyordum eskiden 39a kadar kendim kastım kimse gelmedi görevlere yardıma yıne bi kaç kişi geliyrdu oda şava tsk felan kara görevi vardı yine almadılar bende araya karıştım gitti enayiler 20 30 kişiilk vuran ben oldum mılletı gaza getırdım dalın dalın vurun vurun:D diğe zaten hepsi çocuktu megaxşifa felan:D enayiler o görevi öyle yaptık bitti:D salaklar 2saat kapı önünde bekledi hala aynı şeyi yapuıyorum:D nam dewam edıyoR solcanada aynısını yaptım yaptılar örümceğede aynısını yaptk:D bu kadar

Hayat bi oyunsa game over #@!? xDBaristrx yazdı:Tremexhaqan yazdı:senden beklenir barış ne diyimBaristrx yazdı:Günlerden Bİ gün:D Benım namımı duymayan kalmamıştı guruplara alınmıyordum görevleri yapamıyordum eskiden 39a kadar kendim kastım kimse gelmedi görevlere yardıma yıne bi kaç kişi geliyrdu oda şava tsk felan kara görevi vardı yine almadılar bende araya karıştım gitti enayiler 20 30 kişiilk vuran ben oldum mılletı gaza getırdım dalın dalın vurun vurun:D diğe zaten hepsi çocuktu megaxşifa felan:D enayiler o görevi öyle yaptık bitti:D salaklar 2saat kapı önünde bekledi hala aynı şeyi yapuıyorum:D nam dewam edıyoR solcanada aynısını yaptım yaptılar örümceğede aynısını yaptk:D bu kadar
ne yapalım hacı hayat bir oyun bizde jeton çoK
![]()
P