Arkadaşlar bilindiği üzere bölgelerin gelmesi ve bölgelere ejderi olmayan adamların çoğu zaman alınmaması milleti ejder asa üretimine sürükledi.
Ancak bazı akıllılar daha doğrusu kendini akıllı zannedenler fırsat bu fırsat diyerek menekşenin fiyatını 50 m den yukarı çektiler..
İnanırmısınız az önce birine menekşenin fiyatını sorduğumda ''70m''dedi.Zaten bardağı taşıran son damlada bu oldu ve ben bu konuyu açma gereği hissettim.
Şuan sunucumuzda ejder asa üretmek isteyen birini yaklaşık600 myi gözden çıkarmak zorunda bırakıldı.
Zaten oyundaki en yüksel para meblası 1 milyar..
Arkadaşlar bu menekşe böyle gitmez.Bundan yaklaşık 7-8 ay önce menekşenin fiyatı 1-2 civarındaydı. Nerdeyse günde 1 m zamlandı.. Artık sunucu olarak buna dur demenin vakti gelmedimi sizcede ?
Destekleyenler lütfen fikirlerini güzel bir üslup içerisinde belirtsinler.Mesajlarının sonunada nicklerini belirtsinler..Konu eğer destek görürse desteğede iletilecektir. İyi Forumlar../ İyi Oyunlar.. ''Roneyy''
Gün geçtikçe fiyat artıyor. Bir ara 40-45 ml en fazla 50ml satıyorlardı. Ama şuan 65-70 ml diyorlar. Ve bence piyasa x maden x fiyattan alınır diyenler yüzünden artıyor. Adam diyelim 10ml satıcaksa onu görence fiyatı arttırıyo böyleliklede fiyatlar artıyor. bu kişiler yüzünden fazla parası olmayanlar mağdur kalıyor. Biraz duyarlı olalım.
Yine açarız fakat tekrardan belirtmek istiyorum! Suç satıcıların değil, alıcılarındır. Alıcı 50m'den, 70m'den almadıysa satıcı zaten 10m'den, 15m'den satar
piyasayı düşürücezde herkeze menekşe lzm oluyor ejder veya asab için ama piyasada asab yok o yüzden piyasa uçtu bence bu durum çok zor düzeltilir düzeltilse bile bu kurala uyan olmaz