Arkadaşlar Teşekkürümün Sebebi [DEV]Lathander 'in 2 Sene Önce Vermiş Olduğu Sözü Hatırlatmam Üzerine Yerine Getirmesidir .. Şöyle ki : 2 Sene Öncesinde [GM]Salonunda İlk Savaşlar Yapılacağı Tarihlerde Arif Tarafından Yanlış Anlaşılarak Ban Yemiş Ve Bu Savaşa Katılamamışım .. Banım Açıldığında Arifle Konuyu Konuşmuştuk Ve Haklılığımı Kendiside Kabul Etmişti.. Ve Telafisi Olarak Tek Başına Bir Gün Beni Oraya Çekeceğini Ve Bana Bunu Hatırlatmamı İstediğini Söylemişti.. Tabi Ben Oyunda Soyulmam Ve Diğer Bazı Sebeplerden Dolayı 2 Yıl Oyuna Ara Vermek Zorunda Kaldım Ve Yeni Döndüm.. 4 Gün Öncesinde Arif'i Oyunda Gördüğümde Selam Ve Bir İki Hoşbeşten SOnra Kendisine Sözünü Hatırlattım Ve Hiç İkiletmeden Kendisi Yerine Getirdi.. Bu Olay Maddi Açıdan Bir Değer Taşımasada Manevi Açıdan Onure Ediciydi Ve Sizlerle Paylaşmak İstedim .. Okuduğunuz İçin Sizlere Ve Sözüne Sadık Kaldığı Ve Değişmediğini Gösterdiği İçin [DEV]Lathander (Arif Çınar Türken)'e Teşekkürlerimi Sunarım ...
ikv yönetiminde bnce oyunculara en çok değer veren yönetici lathander bakarsınızki dev olmasına rağmen karakter adı değiştiremeyenlere desteğe mesaj atın demek yerine sorusunu cevaplıyor üstelik çokda net ve anlaşılır oluyor inş. gözümden diğerleri gibi düşmez şu ana kadar en çok sevdiğim yönetici bir abura oldu 2. de lathander lathanderide kaybedersek halimiz yaman
BAKII yazdı:
Olumsuz yöndeki eleştirileri dikkate almıyormusunuz ? İlgilenilmesi için illa iyi yönedemi eleştiri yapmak gerekir :?:
Ana muhalefet... Bir de birşeyden memnun olun...
Kusura bakma lafım sadece sana değil ama her şeye muhalefet herşeye eleştiri her konuya bi laf sokmalar... okadar çok varki... Sabır taşı olmuşlar mübarek...
Sen merak etme ben memnun olunacak bişy yapıldgında takdir etmesini bilirim . kaç gündür bi konu üzerinden görüşlerimizi bildiriyoruz 1 forum yetkilisi çıkıpta birşey yazamıyor fakat tebrik msj yada iyi yönde bi msj olunca ama hemen cevap verilmiş tuhaf
BAKII yazdı:yorumun için teşekkürler mesgenccom o kaç gündür görüş bildirdiğimiz konuda yaklaşık 1 saat önce cevap verilmeden silinmiş bu arada yeni gördüm :lol: :lol:
CAHİLİ ÖV ALİMİ ELEŞTİR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."