hayır arkadasım istanbuloyun.com ana sayfadan üye oldum orda yazıyor ttnet üye ol die ona tıkladım cep no istedi yazdım şifre yazdım üye oldum ayrıca birde ttnetin oyun sitesinden üye oldum msn hesabı istedi yazdım şifre istedi yazdım üye oldum şimdi ne yapmam gerekio
ana sayfada yazıyor ücretsiz üye ol hemen oyna ondan üye oldum cep no ile
acil cvp
Re: acil cvp
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
cep no Sobee üyeliğinde kullanılıyor
En son girayankara tarafından 11 Oca 2010 16:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ewet burdan cep no ile oldum bide burdan msn ile oldum http://www.ttnetoyun.com.tr/UyeOl.aspxgirayankara yazdı:böyle bir yerden mi üye oldun ?
KraLarTor
KraLarTor
tamam hallettim de şimdi msn adresimi nası değişcem ttnetten
KraLarTor
KraLarTor
MSN ADRESİNİ DEĞİŞEMİYOZMU BAŞKA MSNDEN GİRCEM
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
o adresi değiştiremezsin bildiğim kadarıyla ama 444 0 375 TTneT Müşteri Hizmetleri ile konuş istersen belki
değiştirebilirsin
değiştirebilirsin
tamamdır şimdi sorun şu mail nereye geldigirayankara yazdı:o adresi değiştiremezsin bildiğim kadarıyla ama 444 0 375 TTneT Müşteri Hizmetleri ile konuş istersen belki
değiştirebilirsin
Karakter Aktarımı Onayı
Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte.
bu mail ttnet dio nereye geldi
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
msn adresini mail adresi olarak kullandığın için msn adresinin gelen kutusu ( inbox) bölümüne bak
tamam mynetdede aynı msn i kullanıyom ttnettede mynet için gelen aktivasyona tıkladım ttnet için gelmedi bişeygirayankara yazdı:msn adresini mail adresi olarak kullandığın için msn adresinin gelen kutusu ( inbox) bölümüne bak
Karakter Aktarımı Onayı
Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte.
bunu dio
KraLarTor
KraLarTor