Merhaba ;
Gerek Oyuncunun Gerekse Yönetimin Rahatsız Olduğu ve Yenilenmesi Gereken Bazı Oyun İçi Durumları sizlerin nezdinizde açıklayayım.
1.Grup Bölgelerinde Savaşçıların Pasifliği(Büyücülerin En aktif olduğu Grup Bölgelerinde Savaşçılar Artık Hiçbir işe yaramıyor.).
Örnek Verecek Olursak ; Full Işık veya Full Max(Şahesersiz max) Olan savaşçılar vs'lerde Çok Aktif Olmasına Rağmen,Grup Bölgelerinde Hiçbir işe yaramıyorlar.
Kanaatimce yönetim ekibi de bu olaydan dolayı rahatsızdır.
2.Düşük Level Yaratıkların Kendilerinden Yüksek Levelli Karakterlere Attığı Sersemletme(5 Levellik İri Fare Gibi Yaratıklar ,49 Levellik Karakterleri Sersemletiyor.Oyuncular Bundan Rahatsız.).
3.Lonca ve Akçe sistemi;(En Az 1.5 Yıldır Oyuncuların Merakla Beklediği Lonca ve akçe Sistemleri Hakkında en ufak bir bilgimiz dahi yok.Bu Olaydan Oyuncular Rahatsız ve Sabırsız.).
4.Oyun İçi Harf dışı Karakterlerin Yazılamaması;
Örnek Verecek Olursak ; " - , : ,%, Gibi Karakterler Oyun İçinde Yazılamıyor.
ve daha niceleri.
Umarım Yönetim Ekibinden Birileri Bu iletiyi Okur.
Düzeltilmesi Gereken Bazı Önemli Olumsuzluklar !
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Düzeltilmesi Gereken Bazı Önemli Olumsuzluklar !
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Tılsım
Re: Düzeltilmesi Gereken Bazı Önemli Olumsuzluklar !
Akçe gelince muhtemelen nakit para karşılığı satacak ve Knight Onlinedaki Cash yada Silkroad daki Silk gibi birşey olacak.O zamanda para veren ve vermeyen arasında dağlar gibi fark olacak ki bunu oyunun büyük bir bölümü istemeyek.İkvde tek ayrıcalık Plus Paket ve buda gayet ucuz.3 aylık 15-20 TL ki adamlar bunu yapmalı çünkü bir yerdende para kazanılması gerekiyor ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Nasıl olacak yani gerçek para karşılığı paramı satılacak oyundan.Kaptanmagaradami yazdı:Akçe gelince muhtemelen nakit para karşılığı satacak ve Knight Onlinedaki Cash yada Silkroad daki Silk gibi birşey olacak.O zamanda para veren ve vermeyen arasında dağlar gibi fark olacak ki bunu oyunun büyük bir bölümü istemeyek.İkvde tek ayrıcalık Plus Paket ve buda gayet ucuz.3 aylık 15-20 TL ki adamlar bunu yapmalı çünkü bir yerdende para kazanılması gerekiyor ...
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

Ne yazık ki öyle olacğa benziyor akçe sistemi
Ben en çok buna ayar oluyorum.xDAVUT yazdı: 2.Düşük Level Yaratıkların Kendilerinden Yüksek Levelli Karakterlere Attığı Sersemletme(5 Levellik İri Fare Gibi Yaratıklar ,49 Levellik Karakterleri Sersemletiyor.Oyuncular Bundan Rahatsız.

valla ben fare gördüm mü tüfekle dalıyorum nolur nolmazCrack yazdı:Ben en çok buna ayar oluyorum.xDAVUT yazdı: 2.Düşük Level Yaratıkların Kendilerinden Yüksek Levelli Karakterlere Attığı Sersemletme(5 Levellik İri Fare Gibi Yaratıklar ,49 Levellik Karakterleri Sersemletiyor.Oyuncular Bundan Rahatsız.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

Farenin yanından normal zamanda geçerken sersemletmiyor da peşimde lodos varken horoz kesiliyorlar sersemleten sersemletene
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Akçe gerçek parayla alınırsa oyun çok oyuncu kaybeder yönetim de bunun farkında olduğundan böyle bir şey yapmaz kanaatimce.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı