Beyzade yazdı:Buda benim fotolar bu sekilde tanismis oluruz diye düsündüm. Hepsini taze cektim bi cekisde tek torbadan düstü fotolarim))
Karizmaya bak
Beyzade yazdı:Buda benim fotolar bu sekilde tanismis oluruz diye düsündüm. Hepsini taze cektim bi cekisde tek torbadan düstü fotolarim))
A.selam onur bizde çok memnun olduk seneye tekrar inşChardonnay yazdı:Selamın aleyküm dostlarım,herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Fuar çok güzeldi,fotolarımızla ölümsüzleştirdik,Veli abi ve Ersin'le de yakından tanıştığıma çok memnun oldum![]()
İyi forumlar dilerim..
:ugeek:Chardonnay yazdı:Selamın aleyküm dostlarım,herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Fuar çok güzeldi,fotolarımızla ölümsüzleştirdik,Veli abi ve Ersin'le de yakından tanıştığıma çok memnun oldum![]()
İyi forumlar dilerim..
Maalesef pazar günü gelmek için fırsat bulamadık . İnşallah seneyeGodfreyxSpider07 yazdı:Veli abi pazar günü gelmenizi de çok isterdik asıl eğlence Pazar günüydü Sonangelsong ablamızdan Spoyraz abimize tüm sunucu orada idik.napalım kısmet değilmiş birdahaki seferle arkadaşlarla bekliyoruz :=)
Chardonnay yazdı:Selamın aleyküm dostlarım,herkese hayırlı akşamlar dilerim.
İyi forumlar dilerim..