--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Mesaj gönderen Geophal »

Ho. Aramıza Hg Loncamızın Buyucusu :)
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Geophal »

Break yazdı:Bu loncayı desteklemiyorum ! daha kurucu üyesinin adını yanlıs yazıyo yanlızcadıı :D
Snn gıbılerının DEstegıne Ihtıyacımız olsa Loncamızın Adı Ceuin Olmazdı.. Arıza Cıkarma Ya Efendıce Yorumunu yaz Yada Hıc yazma.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

hayıRLı oLsun meRan için başarıLarınz diLegiyLe

princeofanıl
bilodosgördümsanki
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
Reisbey
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reisbey »

fuat ben salih eger alırsanız loncanıza gırerım ustadan saygılar....
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...

Resim
Kullanıcı avatarı
Frosth
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Frosth »

** Evet arkdaşlar geophal çarı meşhurdur güçlüdür ama çarı yönlendiren şahsiyetin şahsiyeti oldugundan şüpheliyim erkek kadın çarla oynarmı deyip milleti kınar sonra item ucuz die ( babasının parası yeter her şeye ama bu çapulcu da kafa yok) kadın çar açıp kasar böle kamil bir kişilik bu 13 bilemediniz 15 yaşındaki çocuk ama nese bilen bilir bilmeyen yol alır

Kısacası Geophal Babası ( DOguş ) .. Ve ... Eski ORtakları Batış isimli çar sahiplerinin parasını eziyor bu oyunda takdir edilmesi gereken ve saygı duyulması gereken kişiler kendi namlarını kendi yürütüp kimseye boyun eğmeyenlerdir . Şahsi başarısı gelsin gözüme soksun ıh dersem namerdim fakat babamın 4 milyarlık maden bıraktı şöle oldu böle oldu bunu yaparım asarım keseriğm hikaye bilmeyende bu kam,ilin ne oldugunu ögrenirde adam yerine koymaz İnş..
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Kullanıcı avatarı
Roox
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Roox »

Frosth yazdı:** Evet arkdaşlar geophal çarı meşhurdur güçlüdür ama çarı yönlendiren şahsiyetin şahsiyeti oldugundan şüpheliyim erkek kadın çarla oynarmı deyip milleti kınar sonra item ucuz die ( babasının parası yeter her şeye ama bu çapulcu da kafa yok) kadın çar açıp kasar böle kamil bir kişilik bu 13 bilemediniz 15 yaşındaki çocuk ama nese bilen bilir bilmeyen yol alır

Kısacası Geophal Babası ( DOguş ) .. Ve ... Eski ORtakları Batış isimli çar sahiplerinin parasını eziyor bu oyunda takdir edilmesi gereken ve saygı duyulması gereken kişiler kendi namlarını kendi yürütüp kimseye boyun eğmeyenlerdir . Şahsi başarısı gelsin gözüme soksun ıh dersem namerdim fakat babamın 4 milyarlık maden bıraktı şöle oldu böle oldu bunu yaparım asarım keseriğm hikaye bilmeyende bu kam,ilin ne oldugunu ögrenirde adam yerine koymaz İnş..

Forum kirliği için bire birsiniz ha ne diyim size Ben Yok geophal böle yok öle yok şöle Çekemeyen anten taksın birader bunu burda nie söliyorsun Tanıyan tanır tanımıyan tanımaz Rahat ol Forumuda böle boş konularla kirletme Ayrıca o kadar yazmışsın Bi Nickini yazmamışsın Nese uzatmanın bi anlamı yok

Tekrardan Hayırlı olsun
Roox Dengexfurkan Dengexxfurkan
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Meyve veren ağaç taşlanır...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Keşlerin Loncası =)) Özenmişler Lonca açmaya =) yok devam etmektedir fln=) dvm dvm
newxparti
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen newxparti »

Siz her fırsatta megalarla yaşları ile alay edensiniz ve şimdi gelmiş 16 yaşındaki bir çocuğun loncasına giriyosunuz inannın çok komiksiniz xDŞimdi siz dersiniz akıl yaşta değil baştadır die ama nedense bu söz sadece siz kendinize yakıştırıyosunuz ama megalara helal olsun demekki size çok çektirmiş karın ağrınız var xD
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MegaReaL »

newxparti yazdı:Siz her fırsatta megalarla yaşları ile alay edensiniz ve şimdi gelmiş 16 yaşındaki bir çocuğun loncasına giriyosunuz inannın çok komiksiniz xDŞimdi siz dersiniz akıl yaşta değil baştadır die ama nedense bu söz sadece siz kendinize yakıştırıyosunuz ama megalara helal olsun demekki size çok çektirmiş karın ağrınız var xD

YazıLan Son cümLeLerde YazıLmış.

GeçenLerde Seyyah Başı '' Ceuin '' oLan Bir chardaymış. Bende Charının İsmini Sordum =)

aLdığım Cevap '' Sanane, Mega'Lara Gıcığım '' Bu ne biçim Laf =)

uLan Biz Senin Kuyruğunmuyuzda Bunu demen gerek
LetCen . =)

Adam akıLLı soruyada, Cevabın Buysa Bende Sana 2 Çift Laf ediyim .

Çok Ötme. Bir Lonca başkanı oLunca O Senin '' Sanane '' KonuşmaLarın oLmaz.Lonca başkanıysan Biraz Konuşma-

Larına dikkat et. EdebinLe oyna oyununu. Edepsizende KiminLe konuştuğuna dikkat et. Ben Seni Hayvan oLarak

Görmüyorum ama İnsanLığında bir Seviyesi Var. Çok Uzatmıyım, İnş. Dediklerim akLında kaLır Seyyah.

Mega'Lara gıcığım Lafınıda Çok OrtaLrda söLeme. Mega'Lar sana birşey Yapmış SanarLar ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön