Herkese merhaba,
Oyuna geri dönüyorum. Oyunu bıraktıktan sonra oyunu bilgisayardan silmiştim, şimdi iki kere indirmeyi denedim fakat % 99 da kalıyor. Karşıdan yükleyemedi mi ne öyle bi hata veriyor. İki kere denedim olmadı. Acaba sorun mu var? Veya hangi indirme programlarından indirmemi önerirsiniz?
Birde sorum olacak. Şimdi bende ikv nin eski oyun sürümünün setup ı var cd de. Derindeki sır gelmeden önceki sürüm. acaba onu kursam sonra derindeki sır setup ı vardı bi ara onu indirip ordan güncellesem olur mu? şimdiden teşekkürler...
Oyun İnmiyor :(
- princeofmelkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Oyun İnmiyor :(
Kesinlikle Eski Sürümü Çalışmak Yeni Sürümü (derindeki sır) 'ı indirmen gerekir...
Aynı Hata Bendede Olmakta Oyunu Bıraktım Bir Ara 39 LVLKEN OYUN Şimdi derindeki sırı indirirken %99 da kalıor lütfen bir ayrdımcı olun .
Aynı Hata Bendede Olmakta Oyunu Bıraktım Bir Ara 39 LVLKEN OYUN Şimdi derindeki sırı indirirken %99 da kalıor lütfen bir ayrdımcı olun .

- princeofmelkk
- İri Fare Avcısı
şimdi siz oynayamıyomusunuz aynı ben gibi 
ya lütfen gm ler linki yenileyin inmiyor setup oyunsuzluktanm delircem aslında ikv sizlikten delircem
ya lütfen gm ler linki yenileyin inmiyor setup oyunsuzluktanm delircem aslında ikv sizlikten delircem
- princeofmelkk
- İri Fare Avcısı
- princeofmelkk
- İri Fare Avcısı
yada indirme yerlerinden internet kafelerden indirmeyi dene yada flashget gibi indirici dene ßß

Ben daha dün indirdim bir sorun yok. Ama bu sorunu yaşayan çok arkadaşımız varmış. Firefox, Chrome veya Opera ile indirmeyi deneyin. Ve yahut indirme yöneticisi kullanın(Orbit, FreeDownloadManager gibi) FlashGet kullanmanızı önermiyorum şahsen.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ben firefoxdan da demedım kardes ama olmuo işte
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
-
- Salgın Koruyucusu
oyunu gayet hızlı indiriyorum ben ama bendede hata oluşuyor tam 1 haftadır bunu çözmeye ugraşıyorum bilgisayara 2 kere format attım gene çözülmedi. İKV Yardımdan yardım istedim oda çözemedi artık okadar mail attımkı oraya cevap vermıyorlar .
delircem yaa bana sakın http://www.istanbuloyun.com/ indirin demeyin emın olun 100 kere ındırdım :S gene aynı hata bilgisayar sınayıcı kuruyom sorun yok diyor ama yüklerken gene aynı hatayı alıyorum delircemmm
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/10/7123.bmp
bakın hata bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin...
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/10/7123.bmp

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: acil yardım edin
www.istanbuloyun.com adresinden DOwnload yaparken Flash Get İnternet Download Maneger benzeri indirme yardımcısı kullanın.Değilse bu hata çok karşılaşılan bir hata.Şu anda test etmek amacıyla oyunu indirdim ( Flash Get ile)Sorunsuz biçimde kuruluyor.
Lütfen yardımcı programlarla indirin
Lütfen yardımcı programlarla indirin