ne yazıp göndercez telfdanKruis yazdı:Mobil kutu almaktan kastınız nedir ? Ürün bedeli cep telefonunuzun bakiyesinden düşer sadece.Ürün verdiğiniz adrese kargolanır 3.75 kargo bedeliyle birlikte 24,5 gibi bir rakam düşülüyor.Jackss yazdı:Mobil ödeme seçenekleri mevcut.
mobıl kutu alınabılıomu ?yoksa yanlıs mı anladım
Kocaeli / İzmit ' adminler içeri
- Jackss
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Kocaeli / İzmit ' adminler içeri
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Merhaba;Jackss yazdı:ne yazıp göndercez telfdanKruis yazdı:Mobil kutu almaktan kastınız nedir ? Ürün bedeli cep telefonunuzun bakiyesinden düşer sadece.Ürün verdiğiniz adrese kargolanır 3.75 kargo bedeliyle birlikte 24,5 gibi bir rakam düşülüyor.Jackss yazdı:Mobil ödeme seçenekleri mevcut.
mobıl kutu alınabılıomu ?yoksa yanlıs mı anladım
Site sizi bu konuda yönlendirecektir.Siteye kayıt olup mobil ödeme seçeneği ile ödeme yapma ekranı geldiğinde onlar size mesaj atar o mesaja evet veya onay yazdığınızda 3 dk içinde bakiyeniz yeterli ise tlfnuzdan düşecektir ödeme tutarınız ve ürün sipariş listesine alınır.
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Arkadaslar Ben Sipariş Falan Etmedim
D
Zaten 1.5 Hafta ÖNCE Falan Real'e Gelmişti. Oradan Temin Ettim .
Hiç Telden Falan Ugrasamam HAZIR 3 Aylık 20 Tl İse ''HİÇ''
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Eee adamı okadar yordun insan bir özür diler kardeşim ne acayimsnizi?fenerli41 yazdı:Arkadaslar Ben Sipariş Falan EtmedimD
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
cesiler1992 yazdı:Eee adamı okadar yordun insan bir özür diler kardeşim ne acayimsnizi?fenerli41 yazdı:Arkadaslar Ben Sipariş Falan EtmedimD
Çok Genç bir kardeşimiz hoş görmek lazım
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."