ben senin bilmediğin daha çok şey biliyorum diğilmi burak çakılMORDuMan yazdı:ismimi nerden biliyon yaCevapAnahtari yazdı:burakcığım ben,m görüşüme göre yumurta tavuktan çıkar çünkü yumurtadan civciv çıkar veyahutta horozMORDuMan yazdı:aha la sordum soruyu sokdum boruyu
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavukdan:geek:
Meran-CevapAnahtarı Genel Sayfa...
- CevapAnahtari
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Meran-CevapAnahtarı Genel Sayfa...
İKV CEVAP ANAHTARI...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
HAYAT CEVAPLARIYLA GÜZELDİR...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
- CevapAnahtari
- İskele Babası
1.açıklamada söylediğim gibi o zamanGetto yazdı:Ama bu kişiler sürekli aynı şeyi yapıyorlar.Tam zamanında gelip en fazla 4. çekişlerinde alıyorlar.Nasıl bunu denk gtiriyorlar ?CevapAnahtari yazdı:bu karakterin çekme sayısı değil bunun 2 hipotez ile açıklaması var ama şimdilik senin anlayacağın (matematiksel olanı biraz uzun) O madenin çekilme sayısına bağlı atıyorum Mavi Topaz 22.çekilişinde çıkıcak sen 21 kere çektin onu senden sonra gelen 22.yi çekti işte o yüzden ona çıkar..Getto yazdı:Öncelikle yaptığın bu iş için Teşekkürederiyorum !..
Sanasorum madenler hakkında olcak,
Ben topaza iki günlük bir süre içerisinde oturdum ve 107 topazda ancak 2 Mavi Topaz çekebildim.Topazları kaçırmıyorum mavi topaza geliyor topla diyorum ve kabul etmiyor ve bu işi saatlere vurmuş kişiler gelip en fazla 3. çekişinde maviyi çekiyor.He belki sağ tıklamayı yetiştirmiş topla yetiştiremiyorum desem 1değil 2değil 7den fazla bu olayla karşılaştım.Mademki bizim çekme sayımıza gör ayarlanmış birşey ise bu o zaman bu adam nasıl 3. çekişinde alıyor ?..
iyi oyunlar ve bol şans.
İKV CEVAP ANAHTARI...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
ne diyim üstad gizemini çözcem ama eğer gerçekden tanıyosan çözceğimden şüphe etmezsinCevapAnahtari yazdı:ben senin bilmediğin daha çok şey biliyorum diğilmi burak çakılMORDuMan yazdı:ismimi nerden biliyon yaCevapAnahtari yazdı:burakcığım ben,m görüşüme göre yumurta tavuktan çıkar çünkü yumurtadan civciv çıkar veyahutta horozMORDuMan yazdı:aha la sordum soruyu sokdum boruyu
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavukdan:geek:
Şu zahiri hayat bir oyun değilmidir zaten

kardeş bu çemberlitaş eklentisiyle yeni lvl ler gelir mi ? bazı oyuncular bu konuda bir şeyler söylüyor.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
CevapAnahtari yazdı:Evet ilk soruna cevabım şu elbetki;bildiğimiz üzere bizler gibi madenlerinde seviyeleri var senin dediğin bu hipotez buna dayanır.ilk 20.seviye madenler ortalama 7 dk.lık bir zaman dilimi içerisinde 20-35.kademe madenler ortalama 10 dakikalık zaman dilimi içerisinde geriye kalanları ise 12 ve üstü olarak değerlendirilir.Tryagain yazdı:Merhabalar Cevap Anahtarı,
Sana sorum madenlerle ilgili olacak. Madenler bildiğin üzere ortalama 4 dk.'da cıkıyorlar. Fakat bazen 6-6.50-3.50 gibi dakikaları değişebiliyor. Bunun sebebini , ikincil olarak "şans faktörü" denen bir tezim var kendimce. Bu faktör oyunu oynadıkça yada oyun hesabı etkin olmadıkça doluyor, belirli bir kısımdan sonra sınırı geçiyor ve saf maden yada item vb. şeyler düşerek tekrar limitin altına iniyor. Yani oyun karakterin şans faktörünü dengeliyor. Bu tezim hakkındaki görüşlerini almak isterim.
Kolay gelsin..
Şans Faktörü dediğin şey aslında şudur,Dostum Mchakany abisi ve zamanında bilmem bilirmisiniz Sonsuzlukxleydi var idi.biz bu 4 şahıs şunu keşfettik eğer bir madeni misal Ametist..Eğer o madeni o yoldan geçerken çekmiş hiç umursamadan çekmiş gibi bi ruh haliyle denersen bilmiyorum artık nasıl oluyor ama oluyor %75 şansın oluyor madenin
efsunlu olması..Ancak şans faktörü diye adlandırdığın terimin oyun ile bir ilgisi yoktur.Bu sadece bir varsayım olarak görülür.
yoldan geçerken çektiğin madenin çoğu saf çıkıyor
BBM PİN : 2709C9F2
Wizards yazdı:kardeş bu çemberlitaş eklentisiyle yeni lvl ler gelir mi ? bazı oyuncular bu konuda bir şeyler söylüyor.
Ben cevaplıyım.
Çemberli taş eklentisinde yeni leveller yok.Çemberlitaş grup bolgesi...
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Bilader bilgisayarımı formata gönderdim ve geri aldım . Şu an İkv'ye giremiyorum İstanbul-Giriş Sayfası açık ama ekranda göremiyorum aşağıda simge durumunda kalıyor tıklasamda açamıorum . Yardım edersen memnunn olurum !
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
teknik sorundur oMegaxSouL yazdı:Bilader bilgisayarımı formata gönderdim ve geri aldım . Şu an İkv'ye giremiyorum İstanbul-Giriş Sayfası açık ama ekranda göremiyorum aşağıda simge durumunda kalıyor tıklasamda açamıorum . Yardım edersen memnunn olurum !
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·