''Taşlar değil, yapılan işler anıtları meydana getirir'' Geldigimiz yere yanlız gelmedık arkadaslar ben her uyemıze burdan tek tek tesekkur etmek istiyorum gösterdigimiz emekleri boşa çıkarmadıkları icin...
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
1-) Lonca içinde aile ortamı vardır, clana gelenler bu aile ortamını bozmamak mahsuruyla aramıza katılabilirler.
2-) Dostluk, Arkadaşlık Ortamı loncamızda Çok Önemlidir, loncamıza Gelenler Bu Dostlukdan Faydalanabilir.
3-) Lonca içindeve dışında küfür, argo, aşalayıcı, kırıcı v.b türden laf yapmak yasaktır
4-) Hile, bug, illegal program kullanımı kesinlikle yasaktır.Oyuncunun bunların herhangi birini kullandığı anlaşıldığında loncamızdan uzaklaştırılacaktır.
5-) Loncamızda yaş sınırı +17'dir.
6-) Hiç bir üye lonca icerisinde kendisine kimseyi dost ya da düşman ilan edemez ,bu ancak lonca icerisinde yapılacak toplantı sonucunda belirlenebilir ve loncada herkes şartsız, toplantı sonucunda verilecek kararlara uymak zorundadır.
Not:Yukarda belirtilen kurallar dşında loncamıza üye alımı yapılmıcaktır...
Megaxmc Senın bos konusmaların sadece bolge kırlılıgı eger benım le ws atmak ıstersen ben her zman burdayım ıddalı ws lere her zman warım erkek gıbı lafının arkasında duran ınsanlar gelsın bana ws deyıp lag war ıtemım yok dıyenler deıl lafım megaxmc yedır... eger yuregın warsa gelır ws nı atar yener yada yenılırsın bu olay bu kadar basıttır...