Eski Beyaz Köşk-Yeni Beyaz Köşk. [Fark]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cccxsaykoxccc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Eski Beyaz Köşk-Yeni Beyaz Köşk. [Fark]

Mesaj gönderen Cccxsaykoxccc »

İlk olarak Merhaba Arkadaşlar.

Bu konuyu açma sebebim herkes birbirine girmesi.Biliyorsunuz Kadimler geldi uğraştık kestik ürettik . ? Fakat O yardım edipte bir türlü sırası gelmeyen insanlar? Eskiden bölemiydik ? Bir phi icin 10 grub bulunurdu VE O 10 GRUBADA KESİLİRDİ ! Ama şimdi millet. Bana dokunmayan yılan Bin yaşasın politikasyıla yaşıyor. Acaba Ne zaman dur Diceksiniz ? Bir konuda değinmek istiyorum Unrly ler. Mehmet abinin kurdu lonca. Taktir Ediyorum... Çünkü Amaçları herkeste Şaheser olması... İşte asıl İNSANLIK , BİRLİLİK BUDUR ! Burda onların loncasını Savunmuyorum reklam yapmıyorum...
Ben 2008 in sonundan beri Bu oyundayım... Beni Cccxsaykoxccc olarak bilirsiniz... Köşkte Cok dostluklarım,abilerim,kardeşlerim oldu...Ama artık bende bıraktım Niye biliyomusunuz ? Kadimden... Kutupum 15 di ve 3 hafta cuma cumartesi günleri örgülü , normal grub olarak hep yardım hep yardım gene yardım gene yardım... Sonuç mu ? :) Hep aynı sıranı bekle ;) Gelelim Kendi loncama CCC . köşkün ilk loncası... Helal olsun millete Bu loncayıda dağıttılar. Bir Türk DÜnyaya Bedeldir bundan geliyor galiba. Millet birbirini çekemiyor...Bende Şaheser olsun Sende olmasın... Artık CCC loncasından değilim. ama bilinki bi zamanların CCC si şimdilerin Bizansı , Gencfb siydi...
Eğer Oyuna dönersem ... Xotobanxfaresi Büyücü Karakterimle döneceğim... Veya Teşkilata Eski Yuvama döneceğim :) Bunuda demeden Edemeyeceğim... KıyametCelladı HERŞEY PARA DEĞİLDİR FORUMDA SALAVAT KONU ACIYOSUN . 1 AY ÖNCESİNDE PARANLA MİLLETİ EZMEK DEĞİL ONLARA YARDIM ETMEKTİR .!

Bunları yazmak istemezdim ama... Bu gün askeri lise sınavından cıktım... Sözelim in hepsi doğru matematik 10 yanlıs... Bi Sevinç geldi :)

Beni Seven Sayan Dostlarım... Görüşmek Üzere Esen Kalın...
Eskilerden Cccxsaykoxccc(Yalnız Bozkurt)
Türk"üm Varmı İtiraz?

Xotobanfaresi
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Eski Beyaz Köşk-Yeni Beyaz Köşk. [Fark]

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

KıyametCelladı HERŞEY PARA DEĞİLDİR FORUMDA SALAVAT KONU ACIYOSUN . 1 AY ÖNCESİNDE PARANLA MİLLETİ EZMEK DEĞİL ONLARA YARDIM ETMEKTİR .!

Oyun hayatımda tanımadığım birisin, hatta selamlaştığımızı dahi hatırlamıyorum. Yazdıklarının Benimle ne ilgisi var yada bu yazdığınla nereye vurgu yapıyorsun açıkçası anlamadım. Parayla seni yada kimi ezmişim? nasıl ezmişim ? yada kime ben zenginim dedim ? çok ilginç :) .

Allah iyliğini versin, umarım dilediğin yeride kazanırsın.

Sevgilerimle
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amonra153 »

Cccxsaykoxccc yazdı:İlk olarak Merhaba Arkadaşlar.

Bu konuyu açma sebebim herkes birbirine girmesi.Biliyorsunuz Kadimler geldi uğraştık kestik ürettik . ? Fakat O yardım edipte bir türlü sırası gelmeyen insanlar? Eskiden bölemiydik ? Bir phi icin 10 grub bulunurdu VE O 10 GRUBADA KESİLİRDİ ! Ama şimdi millet. Bana dokunmayan yılan Bin yaşasın politikasyıla yaşıyor. Acaba Ne zaman dur Diceksiniz ? Bir konuda değinmek istiyorum Unrly ler. Mehmet abinin kurdu lonca. Taktir Ediyorum... Çünkü Amaçları herkeste Şaheser olması... İşte asıl İNSANLIK , BİRLİLİK BUDUR ! Burda onların loncasını Savunmuyorum reklam yapmıyorum...
Ben 2008 in sonundan beri Bu oyundayım... Beni Cccxsaykoxccc olarak bilirsiniz... Köşkte Cok dostluklarım,abilerim,kardeşlerim oldu...Ama artık bende bıraktım Niye biliyomusunuz ? Kadimden... Kutupum 15 di ve 3 hafta cuma cumartesi günleri örgülü , normal grub olarak hep yardım hep yardım gene yardım gene yardım... Sonuç mu ? :) Hep aynı sıranı bekle ;) Gelelim Kendi loncama CCC . köşkün ilk loncası... Helal olsun millete Bu loncayıda dağıttılar. Bir Türk DÜnyaya Bedeldir bundan geliyor galiba. Millet birbirini çekemiyor...Bende Şaheser olsun Sende olmasın... Artık CCC loncasından değilim. ama bilinki bi zamanların CCC si şimdilerin Bizansı , Gencfb siydi...
Eğer Oyuna dönersem ... Xotobanxfaresi Büyücü Karakterimle döneceğim... Veya Teşkilata Eski Yuvama döneceğim :) Bunuda demeden Edemeyeceğim... KıyametCelladı HERŞEY PARA DEĞİLDİR FORUMDA SALAVAT KONU ACIYOSUN . 1 AY ÖNCESİNDE PARANLA MİLLETİ EZMEK DEĞİL ONLARA YARDIM ETMEKTİR .!

Bunları yazmak istemezdim ama... Bu gün askeri lise sınavından cıktım... Sözelim in hepsi doğru matematik 10 yanlıs... Bi Sevinç geldi :)

Beni Seven Sayan Dostlarım... Görüşmek Üzere Esen Kalın...
Eskilerden Cccxsaykoxccc(Yalnız Bozkurt)

İlk cümlen hiç hoş değil ;)
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Eski/Yeni evet eskiye nazaran biraz fark olabilir oyunda yer altı ve hidralar geldikten sonra oyunda düzen bozuldu bir kaç kez gittim görev için gözlemlediğim kadarı ile kimisi kaçırma derdinde kimisi ilk vurma peşinde kimisi yardım etmek için orada tamamen karmaşa izlemek bile yorucu bu yüzden hiç bir karakterimin görevini yapmadım uzun süre daha yapacak gibi değilim çünkü ortam bozuk her nekadar bazı oyuncular yardım etmek istesede bu yeterli değil aradan pürüzler çıkabiliyor buda insanları oyundan soğutmak için yeterli bir neden bu tür görevlerde tek bir kişiyi dinleyerek hareket edilmeli ama malesef oyun yaş sınırı olmadığı için küçük yaşta arkadaşlarımıza laf dinletmek imkansız nekadar söylesende o yine başına buyruk gider herşeyi mahveder. sığnakalar geldiğinde durum daha kötü olacak düşük lvl'ler göreve yardım için insan bulamayacak hayırlısı olsun.

Eskiye nazaran değişen bir konuda asılsız suçlamalar söyle/klan/bölge kanallarından küfürlerin artması, örneğin klan savaşlarında kesilen bazı kişiler bölgeden kesildikleri kişi için uygun olmayan kelimeler sarf ediyor xxxxx'e güvenmeyin sahtekar,hırsız,dolandırıcı, ve argo kelimeler eskiden bunlar yoktu. şuan birisini kesmek için 2 kere düşünmeli acaba tavrı nasıl olacak küfürmü edicek diye insan tereddüt ediyor klan savaşlarına da girmek istemiyor.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

Unruly'ler yardım severmi? vay be! Bize kadimde hiç yardm etmediler sağolsunlar!
Önümüze gelene yardım ediyoruz, bize yardım eden yok.
Kaimi kesmeye başlıyorsun, Texas denen öküz gelip kaçırıyor, Kimse çıtını çıkrmıyor
Böyle adaletin kusra bakmayın ben içine ederim. Texas denen saygısızın, benim olduğum yerde
kardeşi olsun, kendisi olsun görev yok. bu böyle biline.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Buradan bize bir taşlama çıkartmak gerek mi yada gerekmez mi?
Ben kendim ve arkadaşlarım adına konuşayım biraz.
Biz bir aydan fazla uğraştık...Bu zaman içerisinde de hiç kimseyi kırmadan bu işi yapmaya çalıştık.
Bu zaman içerisinde de elimizden geldiği kadar bizimle birlik olan kişilerin görevini bitirmeye de çalıştık.
Hatta ve hatta köstek olmaya çalışan kişiliksizleri aralarına alan bir kaç gurup vardı onlarında görevi oldu.
Ha ben şimdi giremiyorum...Ama kadim için gerekli olan bilgi vs... leri Gökhan Abi ile kafa kafaya verip kendimizce doğru olanı bulduk kullandık etkilide oldu.
Bakıyorumda bizim aktif olduğumuz zamanda olduğu kadar kadim görevi yapılmıyor...
Emek ister,zaman ister,sabır ister ve saygı ister...

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen animate »

leoNHeaRt yazdı:Eski/Yeni evet eskiye nazaran biraz fark olabilir oyunda yer altı ve hidralar geldikten sonra oyunda düzen bozuldu bir kaç kez gittim görev için gözlemlediğim kadarı ile kimisi kaçırma derdinde kimisi ilk vurma peşinde kimisi yardım etmek için orada tamamen karmaşa izlemek bile yorucu bu yüzden hiç bir karakterimin görevini yapmadım uzun süre daha yapacak gibi değilim çünkü ortam bozuk her nekadar bazı oyuncular yardım etmek istesede bu yeterli değil aradan pürüzler çıkabiliyor buda insanları oyundan soğutmak için yeterli bir neden bu tür görevlerde tek bir kişiyi dinleyerek hareket edilmeli ama malesef oyun yaş sınırı olmadığı için küçük yaşta arkadaşlarımıza laf dinletmek imkansız nekadar söylesende o yine başına buyruk gider herşeyi mahveder. sığnakalar geldiğinde durum daha kötü olacak düşük lvl'ler göreve yardım için insan bulamayacak hayırlısı olsun.

Eskiye nazaran değişen bir konuda asılsız suçlamalar söyle/klan/bölge kanallarından küfürlerin artması, örneğin klan savaşlarında kesilen bazı kişiler bölgeden kesildikleri kişi için uygun olmayan kelimeler sarf ediyor xxxxx'e güvenmeyin sahtekar,hırsız,dolandırıcı, ve argo kelimeler eskiden bunlar yoktu. şuan birisini kesmek için 2 kere düşünmeli acaba tavrı nasıl olacak küfürmü edicek diye insan tereddüt ediyor klan savaşlarına da girmek istemiyor.
eline fikrine sağlık konuyu çok iyi toparlamış ve anlatmışsın ( açan arkadaştan daha olmuş desem hak yemiş olmam :) )
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen animate »

şikayetler tabiki kişilerden yola çıkılarakta yapılır ama bu konu bencede genel bir konu.
kişi sayısının çok olduğu görevlerde çaba harcayıp emek verenler kadar düzeni bozanlar, laftan anlamayanlar, işim olsun gerisi hikaye diyenlerde oluyor ve olacak ne yazık ki elden bişey gelmez. içlerin bilmediğimiz için.
ben eminöündeyim ve aynı sorun ordada geçerliliğini koruyor.
Saygılar [/color]
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Paranoya »

Katılıyorum . Sevgilerimle.

CCCkinqCCC
Maqaraxunruly
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Maqaraxunruly »

bailamo yazdı:Unruly'ler yardım severmi? vay be! Bize kadimde hiç yardm etmediler sağolsunlar!
Önümüze gelene yardım ediyoruz, bize yardım eden yok.
Kaimi kesmeye başlıyorsun, Texas denen öküz gelip kaçırıyor, Kimse çıtını çıkrmıyor
Böyle adaletin kusra bakmayın ben içine ederim. Texas denen saygısızın, benim olduğum yerde
kardeşi olsun, kendisi olsun görev yok. bu böyle biline.

Bız senın kadımını yapmak Icın Kadıme Gıdemeyız Hanı olur loncadan bırısı malzemesı tam olur kadımı eksık olur gıder keserız kadımlerımızıde onaverırız Her gelen Icın kadım mı kesıcez bız TABI Gıderken klandan yazarız gorewı olan warsa gelır onada keserız.SOnradan GELENLERLE Isımız olmaz.

Emrexunruly

“Genel Sohbet” sayfasına dön