Bu paylaşacagım bilgiler kesin olmamakla birlikte fuardaki yetkili ağızlardan kerpetenle aldığımı belirtmek isterim.
Yeni bölgeler Yaz a kadar gelmiycek.Tahminen Nisan aylarında felan.
Yeni bölge '' ÇEMBERLİTAŞ '' , ve yeni seviyeler de gelicek !
Peki şuanki şaheserler ne olucak ? İş görücek tabiiki ama yenileride cıkıcak
Ve tanıtım videosundan anladıgım kadarıyla gerçekten çok gerçekçi grafikler, sürükleyici hikayeler bizleri bekliyor .
Varsa sorunuz sorabılırsınız aklıma gelenler bunlar .
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Öncelikle bizim gibi fuara gidemeyenler için böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.
Birkaç sorum olacak:
- Tanıtım videosunda yeni bölge gösterildi mi, gösterildiyse nasıl?
- Yeni seviyelerdeki görevlerde belirli olan sırlar ile ilgili gelişmeler gözünüze çarptı mı?
Şimdiden teşekkür ederim...
XxxChesTeRxxX yazdı:Yeni yerin videosunu telle çeken varsa koysun foruma AMa çemberlitaş belki olmz Karaköyde oLabilir :?:
Çemberlitaş %100 Çünkü duvarlarda felan yazıyodu yani Keşke alsaydım fotoya
olkin yazdı:Öncelikle bizim gibi fuara gidemeyenler için böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.Birkaç sorum olacak:- Tanıtım videosunda yeni bölge gösterildi mi, gösterildiyse nasıl?- Yeni seviyelerdeki görevlerde belirli olan sırlar ile ilgili gelişmeler gözünüze çarptı mı?Şimdiden teşekkür ederim...
Gösterildi.Değişik biryer şehir içi gibi ama teknolojik gibi Doktorlar felan var değişik ama gerçekten mükemmel Görevlerle ilgili en ufak birşey yoktu.Anlatım felanda olmadı dedim ya zorla aldım lafları
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Sanalkorkun yazdı:Fuar 18:00 da bitmicekmiydi...(Yanlış biliyor olabilirim)
Hayır 19.00 da bitiyor ama saat 15.30-16.00 arası GM ler gitti.O sırada yayınlanıyordu işte videolar ekranlarda .Bu arada '' SUZAN '' ve '' YASEMİN '' karakterlerinin modelleride oradaydı Bi art niyetim olmadan söylüyorum gerçekten oyundakinden cok daha etkileyici
Sanalkorkun yazdı:Fuar 18:00 da bitmicekmiydi...(Yanlış biliyor olabilirim)
Hayır 19.00 da bitiyor ama saat 15.30-16.00 arası GM ler gitti.O sırada yayınlanıyordu işte videolar ekranlarda .Bu arada '' SUZAN '' ve '' YASEMİN '' karakterlerinin modelleride oradaydı Bi art niyetim olmadan söylüyorum gerçekten oyundakinden cok daha etkileyici