sımdı yenı guncelleme yarın mı gelıo yoksa fuar bıtınce mı yanı 2 aralıktamı gelıck ??
6 aralıktamı .???
Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
sımdı yenı guncelleme yarın mı gelıo yoksa fuar bıtınce mı yanı 2 aralıktamı gelıck ??
6 aralıktamı .???
yuh laJouRney yazdı:Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
6 aralıktamı .???
Kardeşim, ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Fakat daha erken diye düşünüyorum. Hele bi Fuar geçsin bakalım. 1-2 ay içerisinde gelir, tahminen.
Evet, sadece tanıtım yapılacak. Artık ondan sonra ne zaman gelir bilinmez.Liderxbuyucux yazdı:yuh laJouRney yazdı:Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
6 aralıktamı .???
Kardeşim, ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Fakat daha erken diye düşünüyorum. Hele bi Fuar geçsin bakalım. 1-2 ay içerisinde gelir, tahminen.![]()
![]()
1-2 ay dayanmam ben
bune ya ben sımdı ıstıyorum banane banane
![]()
![]()
ya fuar da guncellemenın tanıtımı yapılck o zmn sadece ..?
OFF ama banane ya![]()
Nisan mayıs da falan görürüz artık .DDD tabi yönetm bi süpriz ypmassaJouRney yazdı:Evet, sadece tanıtım yapılacak. Artık ondan sonra ne zaman gelir bilinmez.
Geçen seneki 2009 CompeX Fuarı 4 Kasım da düzenlenmişti. Orada Grub Bölgeleri'nin tanıtımı yapılmıştı. Ama bölgeler taa 11 Haziran'da geldi. Acaba Yeni Genişleme Paketi ne zaman gelir, kimbilir
bence daha erken gelck cunku ktuu alanlar dıkkat ettıyse kutuda bundan sonrakı her turlu guncellestırme ıcın uygundur fln dıodu kutudaJouRney yazdı:Evet, sadece tanıtım yapılacak. Artık ondan sonra ne zaman gelir bilinmez.Liderxbuyucux yazdı:yuh laJouRney yazdı:Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
6 aralıktamı .???
Kardeşim, ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Fakat daha erken diye düşünüyorum. Hele bi Fuar geçsin bakalım. 1-2 ay içerisinde gelir, tahminen.![]()
![]()
1-2 ay dayanmam ben
![]()
![]()
OFF ama banane ya![]()
Geçen seneki 2009 CompeX Fuarı 4 Kasım da düzenlenmişti. Orada Grub Bölgeleri'nin tanıtımı yapılmıştı. Ama bölgeler taa 11 Haziran'da geldi. Acaba Yeni Genişleme Paketi ne zaman gelir, kimbilir![]()
JouRney yazdı:Ne dedi acaba ? Güncellediğim için mi Uygunsuz İçerik yayınladı ?eZeLxeysanxd yazdı:JouRney yazdı:(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
Uygunsuz içerik silinmiş, uyarı seviyeniz arttırılmıştır. İyi Forumlar.
RedNight
Allah akıl fikir versin .
Herşey hazır planlıyolar dedin ya ;Liderxbuyucux yazdı:bence daha erken gelck cunku ktuu alanlar dıkkat ettıyse kutuda bundan sonrakı her turlu guncellestırme ıcın uygundur fln dıodu kutudaJouRney yazdı:Evet, sadece tanıtım yapılacak. Artık ondan sonra ne zaman gelir bilinmez.Liderxbuyucux yazdı:yuh laJouRney yazdı:Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
6 aralıktamı .???
![]()
1-2 ay dayanmam ben
![]()
![]()
OFF ama banane ya![]()
Geçen seneki 2009 CompeX Fuarı 4 Kasım da düzenlenmişti. Orada Grub Bölgeleri'nin tanıtımı yapılmıştı. Ama bölgeler taa 11 Haziran'da geldi. Acaba Yeni Genişleme Paketi ne zaman gelir, kimbilir![]()
bence hersey hazır ama bı sey planlıyolar
![]()
anlamadım gıttı dur bakalım
Liderxbuyucux yazdı:bence daha erken gelck cunku ktuu alanlar dıkkat ettıyse kutuda bundan sonrakı her turlu guncellestırme ıcın uygundur fln dıodu kutudaJouRney yazdı:Evet, sadece tanıtım yapılacak. Artık ondan sonra ne zaman gelir bilinmez.Liderxbuyucux yazdı:yuh laJouRney yazdı:Yarın mı :lol:Liderxbuyucux yazdı:jour bsy sorcm
6 aralıktamı .???
![]()
1-2 ay dayanmam ben
![]()
![]()
OFF ama banane ya![]()
bence hersey hazır ama bı sey planlıyolar
![]()
anlamadım gıttı dur bakalım