Hani %100 dü
Hani %100 dü
grub bölgelerinden bir gruba şaheser cıkma ihtimali yüzde yüz olarak belirlenmişti.Bugün 3 kere kenan gidildi..2si boş bu nası bişi?
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe
[Humanity]
[Humanity]
Re: Hani %100 dü
Kopuyorum su dusunceyeAktekins yazdı:grub bölgelerinden bir gruba şaheser cıkma ihtimali yüzde yüz olarak belirlenmişti.Bugün 3 kere kenan gidildi..2si boş bu nası bişi?
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bakın iyi okuyup iyi yorumlayın..
Sana şaheser düşme oranı demiyor zaten.. Eşya düşme oranı diyor.. Motorinden düşen kutad plevne ayak da eşya , Kenandan düşen niobyum da eşya..
İkincisi 100 de 100 de demiyor.. 100 de 100 e varan oranlar diyor.. Bu nasıl bir mantık onu henüz ben de çözemedim :mrgreen: :mrgreen:
Sana şaheser düşme oranı demiyor zaten.. Eşya düşme oranı diyor.. Motorinden düşen kutad plevne ayak da eşya , Kenandan düşen niobyum da eşya..
İkincisi 100 de 100 de demiyor.. 100 de 100 e varan oranlar diyor.. Bu nasıl bir mantık onu henüz ben de çözemedim :mrgreen: :mrgreen:

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- VVhisky
- İri Fare Avcısı

Aktekins yazdı:grub bölgelerinden bir gruba şaheser cıkma ihtimali yüzde yüz olarak belirlenmişti.Bugün 3 kere kenan gidildi..2si boş bu nası bişi?
3 de 2 ise sen cok sanslıdın demektir benim gibi insanlar migratta 50/0
IdeLqx Loncası Başkan

Gizlenmiş İçerikGöster
Kapat 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
AHAHAHAHAHA HANİ %100 DÜ DİYOOO AHAHAHAHAHAHHA :lol: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
%100 derken normal şartlardan iki kat daha fazla düşme şansı var diyor. illa düşecek diye kural yok sadece daha fazla düşme olasılığı var
Sizlere 500 defada anlatsalar anlamayacaksınız..
Adamlar 100%100 mü yapsınlar ..
O kadar anlattılar yav..)
Adamlar 100%100 mü yapsınlar ..
O kadar anlattılar yav..)

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
açıklaman çok ßoş ße kardeş Boos lardan Eşya Diyor ßunlar Mor veya Turuncu yok nıobyumusjustine yazdı:Bakın iyi okuyup iyi yorumlayın..
yalan onlar onlar materyal dıye GeçiyoR.
- justine
- FareAdam Düşmanı

adresbu yazdı:açıklaman çok ßoş ße kardeş Boos lardan Eşya Diyor ßunlar Mor veya Turuncu yok nıobyumusjustine yazdı:Bakın iyi okuyup iyi yorumlayın..
yalan onlar onlar materyal dıye GeçiyoR.100 de 100 ü yanlıs anlamıs olaßilir arkadaş. Küçük düşürücü Laf yoq
O zaman dolusunu sen yazsana.. Niçin boş geçtin

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ßaq ßurda Varmış AçıklamasıMuRaTPoLaT yazdı:%100 derken normal şartlardan iki kat daha fazla düşme şansı var diyor. illa düşecek diye kural yok sadece daha fazla düşme olasılığı var