itemlerin ve vuruşum nasıl

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: itemlerin ve vuruşum nasıl

Mesaj gönderen Moreblood »

Lodosxbaskan yazdı:
Moreblood yazdı:
Lodosxbaskan yazdı:Her parasız kalan madene koşarsa bi tahmin edelim;;; itişme, kakışma, kavga, madenden kalk, geri dur ,ileri git, afra tafra,ana bacı katmak,azına geleni söylemk.. ooo Sayacagım öyle çok hata var ki telafi edilemez :D :D :D
Her parasız kalan ne yapsın peki ? Milletin emeğini çalmaktan iyidir ;)
Buna katılıyoum.. :D
:) :)
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
izmirlii
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen izmirlii »

Eğer vaktin çoksa oyun boş olduğu zamanlar menekşe ganoderma irdyum gibi madenlerde dur 1 menekşe 1 iridyum çektinmi büyük yararı olur sana
Resim

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Bak benim sık girdiğim 2 carım var Lodosxbaskan (beyazköşk) Matadorxölümsüz (Tılsım)

Lodosxbaskan Tank ve itemleri Full farabi az farabi solucan bi kaç tanade farabi plevne eşyam var..
49 levl olana kdr önce levelinden yüksek itemler al çünkü gittikçe fiyatlar artıyor..
sen burda urban bide eski arklar takı kullanmıssın urban tası setini tamamla alabiliyosan uban zırh veya alman zırh al urban takılarını tamamla bi max yap üstünü..sona gelelim yücelene tek item 47 lvl görev itemi eld veriyor..Kadim görevinde 46 lvl yücelen halit ayak veriyor (tabi kadim görevini yaparsan) 48 lvl de iflis görevinde yücelen pnt veriyor ..
45 levelde yücelen takı seti alırsın..

[Yücelen eldiven,Yücelen ayak,Yücelen takılar,Alman zırh,Yücelen pantolon,Zilofon ceket,urban satır tamam]

gelelim cekete görev itemi 43 lvl zillofon ceket veriyor max değil ama hasarını arttırıyor..Daha fazla vurmak için ee tamam ceketide aldık..geriye kalan elimize ne takcaz ee komodo görrevinden verilen urban satır var oda tamam
Bakalım her şey tamam sen vurusum 571-2600 demissin alman balta ile tmm maxları toplayalım
Yücelenler 373 urban 354
5 parça yücelen 373x5=1865
1 parça urban 354x1 =1
1 parcada alman 336x1

Toplam
Max hasarın hesabıma göre 2555 oluyor..Böylelikle az cok savascı büyücü kesebilirsin (yücelen diş varsa ağırla 4200-4000 civarı vurursun sertle ise 3900 4000 civarı vurursun ama bazı kestiklerine baglı gidipte böyle dedim diye adama vurursun murursun keser sonrada forumda zırlama :D :D sadece bazı dirençleri ve savunması düşük olanlara böle vurursun örn;Gümüş ve Bronz akrep ;) ;)

senin hasarlarına bakalım
urban takı 354 yüzük
eski arklar kolye 318 (urban kolye 354)
alman balta 336 (uban papagan 354)
örs kütleli ayak 36 (urban ayak 354)
Alman zırh 336
Alman ceket 336
+_______________
Hesaba göre max 1044 oluyor vede bnm dediğim max 2555
Şimdi ise urban ve alman esyalar takınca parantez içindekiler gibi yaparsan Max hasarın 2088 oluyor

En iyisi paran varsa Dediklerimi yap yoksa git bi maden basına sabah akşam cek para yap :D :D
İnşallah anlamıssındır emeğim boşa gitmesin :) :) (Ben tahminimi ve yaptıgım yenilikleri yazdım )
Saygılarımla ,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi forumlar..
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Lodosxbaskan yazdı:Bak benim sık girdiğim 2 carım var Lodosxbaskan (beyazköşk) Matadorxölümsüz (Tılsım)

Lodosxbaskan Tank ve itemleri Full farabi az farabi solucan bi kaç tanade farabi plevne eşyam var..
49 levl olana kdr önce levelinden yüksek itemler al çünkü gittikçe fiyatlar artıyor..
sen burda urban bide eski arklar takı kullanmıssın urban tası setini tamamla alabiliyosan uban zırh veya alman zırh al urban takılarını tamamla bi max yap üstünü..sona gelelim yücelene tek item 47 lvl görev itemi eld veriyor..Kadim görevinde 46 lvl yücelen halit ayak veriyor (tabi kadim görevini yaparsan) 48 lvl de iflis görevinde yücelen pnt veriyor ..
45 levelde yücelen takı seti alırsın..

[Yücelen eldiven,Yücelen ayak,Yücelen takılar,Alman zırh,Yücelen pantolon,Zilofon ceket,urban satır tamam]

gelelim cekete görev itemi 43 lvl zillofon ceket veriyor max değil ama hasarını arttırıyor..Daha fazla vurmak için ee tamam ceketide aldık..geriye kalan elimize ne takcaz ee komodo görrevinden verilen urban satır var oda tamam
Bakalım her şey tamam sen vurusum 571-2600 demissin alman balta ile tmm maxları toplayalım
Yücelenler 373 urban 354
5 parça yücelen 373x5=1865
1 parça urban 354x1 =1
1 parcada alman 336x1

Toplam
Max hasarın hesabıma göre 2555 oluyor..Böylelikle az cok savascı büyücü kesebilirsin (yücelen diş varsa ağırla 4200-4000 civarı vurursun sertle ise 3900 4000 civarı vurursun ama bazı kestiklerine baglı gidipte böyle dedim diye adama vurursun murursun keser sonrada forumda zırlama :D :D sadece bazı dirençleri ve savunması düşük olanlara böle vurursun örn;Gümüş ve Bronz akrep ;) ;)

senin hasarlarına bakalım
urban takı 354 yüzük
eski arklar kolye 318 (urban kolye 354)
alman balta 336 (uban papagan 354)
örs kütleli ayak 36 (urban ayak 354)
Alman zırh 336
Alman ceket 336
+_______________
Hesaba göre max 1044 oluyor vede bnm dediğim max 2555
Şimdi ise urban ve alman esyalar takınca parantez içindekiler gibi yaparsan Max hasarın 2088 oluyor

En iyisi paran varsa Dediklerimi yap yoksa git bi maden basına sabah akşam cek para yap :D :D
İnşallah anlamıssındır emeğim boşa gitmesin :) :) (Ben tahminimi ve yaptıgım yenilikleri yazdım )
Saygılarımla ,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi forumlar..
güzel açıklamışsın da erkek savaşçı itemleri çok pahalı arkadaş belli ki yeni başlamış nasıl alsın bunları :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Gitsin madenin başına sabah akşam maden ceksin her şey madende ;)

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Lodosxbaskan yazdı:Gitsin madenin başına sabah akşam maden ceksin her şey madende ;)
farkındaysan ben "nasıl para yapabilir ? çok lazım.." gibisinden bi cümle kurmadım. en sevmediğim şeydir boş cümlelerin sonuna ;) konması. o salak işaret sen haklı duruma getirmez. dedimki, arkadaş yeni başlamış. daha üstü iyi mi kötü mü konu açarak anlıyor. nasıl 80-90 m yapsın ??

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mitmet yazdı:güzel açıklamışsın da erkek savaşçı itemleri çok pahalı arkadaş belli ki yeni başlamış nasıl alsın bunları :)
:?: Nasıl alsın bunları ?
:arrow: Para veya item düşürüp satsın..
:?: Çok Pahalı itemler?
:arrow: Oyunu az cok biliyorsa,Plus alsın..
:?: Belki Yeni başlamış?
:arrow: Oynayan birinden yardım alsın veya oyunu araştırıp,forumları takip ederek oyunu kavrasın..

:?: İllede item dizmek istiyorsa ?
:arrow: Gitsin madenin başına sabah akşam maden ceksin her şey madende ;)

Saygılarımla,Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar..

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Lodosxbaskan yazdı:
mitmet yazdı:güzel açıklamışsın da erkek savaşçı itemleri çok pahalı arkadaş belli ki yeni başlamış nasıl alsın bunları :)
:arrow: Oynayan birinden yardım alsın veya oyunu araştırıp,forumları takip ederek oyunu kavrasın..

ne dediğimi biliyorum :) şunu demek istiyorum ben. daha kendini kasabilmiş de işporta mı yapacak ? 3-4 yıldır maden çekenlerle mi yarışacak ?

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mitmet yazdı:
Lodosxbaskan yazdı:

ne dediğimi biliyorum :) şunu demek istiyorum ben. daha kendini kasabilmiş de işporta mı yapacak ? 3-4 yıldır maden çekenlerle mi yarışacak ?
Naparsa yapsın nan :D :D banane :D :D :D

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Lodosxbaskan yazdı:
mitmet yazdı:
Lodosxbaskan yazdı:

Naparsa yapsın nan :D :D banane :D :D :D
budur "nokta" :D

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!

“Savaşçı” sayfasına dön