Ayrılmana biz sebep olmussak affola boyle veballerin altında kalmak istemeyiz ... İnsan zamanla olgunlasıyor belki karsılıklı gereksiz muhabbetler olmus olabilir..
Hadsss-->>Deathxlider-->>Tcmagrady
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Hadsss-->>Deathxlider-->>Tcmagrady
Warlords Loncasında durumlar farklıydı.39 Levellerin son zamanlarında Deathx Loncası yüzünden Yalçın abiyle tartıştık yolları ayırdık İnş adam olmuşundur 
Ayrılmana biz sebep olmussak affola boyle veballerin altında kalmak istemeyiz ... İnsan zamanla olgunlasıyor belki karsılıklı gereksiz muhabbetler olmus olabilir..
SerdarUSTA
- tcmagradyxxxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Vandervaart yazdı:Tcmagrady 14 yaşında veletsin onuda öğrenmiştim o gün onu printlememişimgerceklerrrrrr yazdı:wandervart senin ne mal olduğunu gördük boşuna millete iftra atma 10 loncaya girdn 10 loncadan atıldın daha meranda ne işin var sıpa
Ayrıca 10 tane Loncaya girdin 10 Loncadan atıldın demişinKuyruk acısı olan ne yabıcağını ii bilir snn gibi
Lonca konusunada yine açıklık getireyim
Alayınax Loncasına girdiğimde o zamanlar Lonca son demlerindeydi dağıldı.
İmparatorx Loncasından çıktım bunu herkes bilior ve dağıldı
Megax Loncasından kendi isteğimle ayrıldım bunu onlarada sorabilirsin
Kurmayx Loncasından kendi isteğimle ayrıldım başkanlarına sorabilirsin.
Lazurix Loncasının dağılması sebebi zaten benim Loncayı bırakmamdı
Warlords Loncasında durumlar farklıydı.39 Levellerin son zamanlarında Deathx Loncası yüzünden Yalçın abiyle tartıştık yolları ayırdıkİnş adam olmuşundur
Bu arada gerceklerrrrr adlı üyeliğin sahibi Tcmagrady isimli şahsiyettir
Küfürlü İçerik Silindi.Forum Hesabınız 7 Gün Kapatıldı.
İstanbulKartalı
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim
TcMagRaDy # TcMaqRady
TcMagRaDy # TcMaqRady
-
- Kadim Hidra Avcısı
sirjudgester yazdı:Warlords Loncasında durumlar farklıydı.39 Levellerin son zamanlarında Deathx Loncası yüzünden Yalçın abiyle tartıştık yolları ayırdık İnş adam olmuşundur
Orda hatalı cümle kullandım Deathx Loncasından 1-2 kişiyle tartışırken oldu genel anlamda yazmamam gerekirdi neyse olmuş bitmiş önemi yok artk
:?
....
:lol: :lol: :roll:
:lol: :lol: :roll:

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...