Pangea yazdı:Peki tişört ile kutu ayrı ayrı mı satılacak yoksa tişört kutunun içindemi :?:
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Bence bilgi almak istediğin bu konuda,forumda yeni bir başlık açPangea yazdı:Pangea yazdı:Peki tişört ile kutu ayrı ayrı mı satılacak yoksa tişört kutunun içindemi :?:
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
pekı nıhar abı meran tılsım olsun sunuculardada BEtakarakter kurulabılcek mı bıde bu kutu SAdece bu yılmı Satısa sunulacak yoksa dıyer senelerdede öle bısı olcak mı ?
Nick değiştirmede benim fikrim şöyle:
Normal bi özel süüm kutu alırız.
O kutuların içinde şansınıza göre bi kod çıkar(çekiliş gibi)
Sonuş olarak bütün özel sürüm kutularda nick değiştirme olsaydı ortada hırsızlık yapıpta kendini gizleyen bir sürü velet olurdu..!
Normal bi özel süüm kutu alırız.
O kutuların içinde şansınıza göre bi kod çıkar(çekiliş gibi)
Sonuş olarak bütün özel sürüm kutularda nick değiştirme olsaydı ortada hırsızlık yapıpta kendini gizleyen bir sürü velet olurdu..!
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
surmenajjj yazdı:Pangea yazdı:Pangea yazdı:Peki tişört ile kutu ayrı ayrı mı satılacak yoksa tişört kutunun içindemi :?:
- Hitokiribattosai
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Lathander
Ben Uşak'dayım Şimdi Kalkıp İstanbula Gelemeyecegim için Ve Binlerce Arakadaşımızın Katılamayacagı İçin
Siz Bize Masrafları Gönderin Bizde Fuara Gelelim Adil oLmaz mı ??? Şimdi İstanbula 15 liralık Kutu İçin Kalkıp 250 Lira Harcamak Var ? E Sonucda bizde öyle Dünyaları Kazanan Ailelerin Cocukları diiliz Madem Yapıosunuz Fuarı Her İlde Yapın Gidiosunuz 2 ilde Yapıosunuz adil mi Yani Bu Adalet mi ?
Ben Uşak'dayım Şimdi Kalkıp İstanbula Gelemeyecegim için Ve Binlerce Arakadaşımızın Katılamayacagı İçin
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Her kod için bir karekter pekte tatmin edici değil gibime geldi. Bu durum söz konusu olunca insanın aklına gelen şudur ; İKV kutuları satamadı bunlara belirli kodlar hazırlayıp, kutuları bitirmek ??????????
veya fuarda ana sponsor olduğundan ilgiyi çoğaltmak. !!!!!!
Şöyleki. Ben Malatya'da oturuyorum ve fuarımıza geldik. kutumuzu aldık ama 4 karekterim varsa 4 kutu alacam buda 60 tl yapar. artı yol masrafı ile baya yükselmekte. Bence istanbul dışından gelenler için tatmin edici değil. Eminim de diyer şehirlerden İKV severleri gelecektir.
Bazı İKV severleri İstanbul dışında olduklarından isim değiştirmek için sizler acısından olumsuz cevaplar vermekte ki kendilerince haklılar, sizlerde istanbul dışı oyuncularınız için tatmin edici cevap vermişiniz. İnşALLAH oyuncularınız tatmin olurlar....
veya fuarda ana sponsor olduğundan ilgiyi çoğaltmak. !!!!!!
Şöyleki. Ben Malatya'da oturuyorum ve fuarımıza geldik. kutumuzu aldık ama 4 karekterim varsa 4 kutu alacam buda 60 tl yapar. artı yol masrafı ile baya yükselmekte. Bence istanbul dışından gelenler için tatmin edici değil. Eminim de diyer şehirlerden İKV severleri gelecektir.
Bazı İKV severleri İstanbul dışında olduklarından isim değiştirmek için sizler acısından olumsuz cevaplar vermekte ki kendilerince haklılar, sizlerde istanbul dışı oyuncularınız için tatmin edici cevap vermişiniz. İnşALLAH oyuncularınız tatmin olurlar....
Lathander yazdı:GameX'e katılamayan oyuncularımızı da unutmayacağız
Onlarla da oyun içinde güzel bir sürprizimiz olacak
Reklamlardan sonra![]()
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Kargo ile temin edebilirmiyiz bu kutulardan ??
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hayır, ancak fuara katılacak bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.Elfetih yazdı:Kargo ile temin edebilirmiyiz bu kutulardan ??
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
Fuardaki kutu ve tişörtler...
''Fuara özel kutu ve tişört...''
dediniz ama kutu ve tişört bir arada mı yoksa ayrı ayrı mı satılıyor ondan bahsetmediniz.
Ben gidemiyorum ama önerdiğiniz gibi bir arkadaşım aracılığı ile alacağım ama o oyunu oynamıyor ve ben kutuyu da tişörtü de istiyorum.Bir bilgim olmadığı içinde tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
dediniz ama kutu ve tişört bir arada mı yoksa ayrı ayrı mı satılıyor ondan bahsetmediniz.
Ben gidemiyorum ama önerdiğiniz gibi bir arkadaşım aracılığı ile alacağım ama o oyunu oynamıyor ve ben kutuyu da tişörtü de istiyorum.Bir bilgim olmadığı içinde tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.