<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

Kurtlarxjunior yazdı:İstiklalin oradan gidicem ben fuara da buralardan gitcek birileri varsa söylesin birlikte gidelim :D
Lan istiklal ne ayak :) Osmanbey'e gel metroyla :) Çıkınca askeri müzeyi sor zaten istasyona çok yakın :)
Askeri müzeyi görünce ilk sola gir sonra sağda bir tane park var :) Parkta eski Türk devletlerinin hükümdarlarının büstleri falan var :)
Ordan dümdüz aşağı git :) Parkın çıkışında sağda simitçi var :) Onun 200-300 metre daha aşağısında fuar alanı var bu kadar işte :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

ayarlayalımda bu şansı kaçırmayalım arkadaşlar

Reymond yazdı:
Nerull yazdı:Ana sponsoru olduğumuz GameX fuarı İKV standında GameX'e özel etkinlikler ve ödüller sizleri beklerken, GameX coşkusu oyun içine de taşınıyor!

28 Kasım sabahından başlamak üzere GameX fuarı haftası boyunca Grup bölgelerinde BOSS'lardan eşya düşme oranı %50'den %100'e varan oranlarda artırılmıştır!

Başlangıç: 28.11.2010 06:30
Bitiş: 06.12.2010 06:30

Tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz!
iyi olmuş yarın sabah altına sunucu dolar artık :D :D
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

İYİ akşamlar arkadaşlr.nöbetim dolasıyla bugun sizlerin arasında olamıyorum fazla.Gökçen pazar günü oyunda olursan ve gelebilirsen beni ayrıca sevindirirsin.fuara gidecek arkadaşlra bol eğlenceler dilerim şimdiden.herkese bizden selam yollayın
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
megastop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen megastop »

S.a DostlarIm , berkay abim pazar günkü toplantya annemler pc yi kaldIrdIgI icin katIlamIyorum telefon numaranIda o yüzden istemistim birazda gercekten aranIzda sizlerle olmak isterdim ama cok zor görünüyor özür dilerim abiM :/
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Sariyerli yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:İstiklalin oradan gidicem ben fuara da buralardan gitcek birileri varsa söylesin birlikte gidelim :D
Lan istiklal ne ayak :) Osmanbey'e gel metroyla :) Çıkınca askeri müzeyi sor zaten istasyona çok yakın :)
Askeri müzeyi görünce ilk sola gir sonra sağda bir tane park var :) Parkta eski Türk devletlerinin hükümdarlarının büstleri falan var :)
Ordan dümdüz aşağı git :) Parkın çıkışında sağda simitçi var :) Onun 200-300 metre daha aşağısında fuar alanı var bu kadar işte :)
Ne Güzel analttın la tak diye bulurum he :D
Bildiğim yoldan şaşmıyım ben en fazla yarım saat yürürüm :D
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Selamın Aleyküm Pazarınız güzel olsun KArdeşlerim;

Arkadaşlar bu ŞAHESER olayı çok iyi oldu gerçekten 1 hafta boyunda bol bol GB yapalım birlikte o yüzden iksirleri felan hazırlayın :D

Bu arada bugün KPSS sınavı var. Girecek arkadaşlar için ALLAH "bildiginizi yaptırıp attıgınızı tutturarak" yardımcı olsun ins ;) :) :shock:

Son olarak Bu aksam ki toplantıya eksiksiz olarak gelin, gelin ki lonca içi kardeşligimiz sıkı bağlarla sabitlensin
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

akeyküm selam/ selam aleyküm...

Arkadaşlar aralık ayının muhtemelen 13 aralık askerim. Şimdiden hakkınızı helal edin oyun ile pek alakam kalmadı ama her zaman KURT üyesiyim. Büyük ihtimal kısa dönem yapıp aranızda olacam.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Evet... Toplantı vakti... Yasin nerde ?.. Cehenneme kadar yolu var ! Neden ? Bugün ara karne veriliyor :mrgreen:
Arkadaşlar ben okul değiştirdim, yeni hocalar falan derken ilk notlar epeey düşük :roll: Hiç planlarda olmayan bir ara karne işi çıktı bugün. Akşam orda olmak için elimden geleni yaparım ama büyük ihtimal o aralar evdekilerle tartışıyor oluruz, katılmak için elimden geleni yapacağım katılamazsam mazeretimi biliyorsunuz. Katılamayanlar için bir fotoğrafçı seçilmesin istiyorum, toplantı anında an be an fotoğraflar çekecek olan bu kişi daha sonra çektiği resimleri upload ederek sayfamıza paylaşır ve mazeret ile katılmayanlar uygun bir anında sayfamızdan toplantı içeriğine bakar...

İnşallah orda olacağım, görüşmek üzere...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

İyi akşamlar arkadaşalr forumdan takip ettiğim kadarıyla mazeret bildirien arkadaşlar var.haklılık payınzı göz ardı etmeyerek keşke aramızda olabilseniz demekten başka çaremiz yoktur.bu arada oyun esnasında bana ulaşan bir iki arkadaşım daha oldu mazeret bildiren.benim isteğim oyunda olabilecek arkadaşalrın hepisinin iştirak etmesidir..
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

Berkopasa yazdı:İyi akşamlar arkadaşalr forumdan takip ettiğim kadarıyla mazeret bildirien arkadaşlar var.haklılık payınzı göz ardı etmeyerek keşke aramızda olabilseniz demekten başka çaremiz yoktur.bu arada oyun esnasında bana ulaşan bir iki arkadaşım daha oldu mazeret bildiren.benim isteğim oyunda olabilecek arkadaşalrın hepisinin iştirak etmesidir..
yha bnm dersler var dershane var bide pc de ikv yok
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½

“Lonca İletişim” sayfasına dön