bir veda a benden Exbela Exmeridyen Meridyen
bir veda a benden Exbela Exmeridyen Meridyen
tüm sancak sunucusundaki arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle 2 yılı geride bırakmış bulunuyorum bu oyunu sadece oyun oynamak için ve stres atmak için oynuyordum fakat bi takım kendini bilmezler reel deki ezikliklerini bu oyun ortamında tatmin etmeye çalışmaktadır hiçbir şekilde insani değer taşımayan bu insanlar hariç tüm ikv ve sancak sunucusuna teşk hepiniz allaha emanet olun şaka ilede olsa kırdığım tüm ark lardan özür diliyorum hepiniz hakkınızı helal edin herşey gönlünüzce olsun unutmayın ki dostluk bu oyunun hiç bir bölümünden düşmemektedir
hiçbirşey dostlukla kıyaslanamaz
- Unforxdoctr
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: bir veda a benden Exbela Exmeridyen Meridyen
İki üç çapulcunun söyledikleri sende bu kadar etki yaptıysa hayatta baya zorlanıcaksın ya da zorlanıyorsun demektir...
KAfana takmıyacaksın seni bilen bilir onu da bilen bilir.Gene de kendi seçimin, kendi kararın... Buna saygı duyuyorum.
Yolun açık olsun.
KAfana takmıyacaksın seni bilen bilir onu da bilen bilir.Gene de kendi seçimin, kendi kararın... Buna saygı duyuyorum.
Yolun açık olsun.
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Re: bir veda a benden Exbela Exmeridyen Meridyen
Zamanında ben size birşey demiştim ama siz benim dediklerime kesinlikle inanmayıp , hatta bize iftira atanların yanında olup bana karşı çıkmıştınız.Adresimi bulana ödül bile verecektiniz.
Geçde olsa gerçekleri gördünüz
Diyecek bir kelime yok geçmiş olsun
Vesselam
Geçde olsa gerçekleri gördünüz
Diyecek bir kelime yok geçmiş olsun
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster