Kurtlarxjunior yazdı:İstiklalin oradan gidicem ben fuara da buralardan gitcek birileri varsa söylesin birlikte gidelim
Lan istiklal ne ayak Osmanbey'e gel metroyla Çıkınca askeri müzeyi sor zaten istasyona çok yakın
Askeri müzeyi görünce ilk sola gir sonra sağda bir tane park var Parkta eski Türk devletlerinin hükümdarlarının büstleri falan var
Ordan dümdüz aşağı git Parkın çıkışında sağda simitçi var Onun 200-300 metre daha aşağısında fuar alanı var bu kadar işte
Nerull yazdı:Ana sponsoru olduğumuz GameX fuarı İKV standında GameX'e özel etkinlikler ve ödüller sizleri beklerken, GameX coşkusu oyun içine de taşınıyor!
28 Kasım sabahından başlamak üzere GameX fuarı haftası boyunca Grup bölgelerinde BOSS'lardan eşya düşme oranı %50'den %100'e varan oranlarda artırılmıştır!
İYİ akşamlar arkadaşlr.nöbetim dolasıyla bugun sizlerin arasında olamıyorum fazla.Gökçen pazar günü oyunda olursan ve gelebilirsen beni ayrıca sevindirirsin.fuara gidecek arkadaşlra bol eğlenceler dilerim şimdiden.herkese bizden selam yollayın
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
S.a DostlarIm , berkay abim pazar günkü toplantya annemler pc yi kaldIrdIgI icin katIlamIyorum telefon numaranIda o yüzden istemistim birazda gercekten aranIzda sizlerle olmak isterdim ama cok zor görünüyor özür dilerim abiM
Kurtlarxjunior yazdı:İstiklalin oradan gidicem ben fuara da buralardan gitcek birileri varsa söylesin birlikte gidelim
Lan istiklal ne ayak Osmanbey'e gel metroyla Çıkınca askeri müzeyi sor zaten istasyona çok yakın
Askeri müzeyi görünce ilk sola gir sonra sağda bir tane park var Parkta eski Türk devletlerinin hükümdarlarının büstleri falan var
Ordan dümdüz aşağı git Parkın çıkışında sağda simitçi var Onun 200-300 metre daha aşağısında fuar alanı var bu kadar işte
Ne Güzel analttın la tak diye bulurum he
Bildiğim yoldan şaşmıyım ben en fazla yarım saat yürürüm
Arkadaşlar aralık ayının muhtemelen 13 aralık askerim. Şimdiden hakkınızı helal edin oyun ile pek alakam kalmadı ama her zaman KURT üyesiyim. Büyük ihtimal kısa dönem yapıp aranızda olacam.
Evet... Toplantı vakti... Yasin nerde ?.. Cehenneme kadar yolu var ! Neden ? Bugün ara karne veriliyor :mrgreen: Arkadaşlar ben okul değiştirdim, yeni hocalar falan derken ilk notlar epeey düşük :roll: Hiç planlarda olmayan bir ara karne işi çıktı bugün. Akşam orda olmak için elimden geleni yaparım ama büyük ihtimal o aralar evdekilerle tartışıyor oluruz, katılmak için elimden geleni yapacağım katılamazsam mazeretimi biliyorsunuz. Katılamayanlar için bir fotoğrafçı seçilmesin istiyorum, toplantı anında an be an fotoğraflar çekecek olan bu kişi daha sonra çektiği resimleri upload ederek sayfamıza paylaşır ve mazeret ile katılmayanlar uygun bir anında sayfamızdan toplantı içeriğine bakar...
İnşallah orda olacağım, görüşmek üzere...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
İyi akşamlar arkadaşalr forumdan takip ettiğim kadarıyla mazeret bildirien arkadaşlar var.haklılık payınzı göz ardı etmeyerek keşke aramızda olabilseniz demekten başka çaremiz yoktur.bu arada oyun esnasında bana ulaşan bir iki arkadaşım daha oldu mazeret bildiren.benim isteğim oyunda olabilecek arkadaşalrın hepisinin iştirak etmesidir..
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa yazdı:İyi akşamlar arkadaşalr forumdan takip ettiğim kadarıyla mazeret bildirien arkadaşlar var.haklılık payınzı göz ardı etmeyerek keşke aramızda olabilseniz demekten başka çaremiz yoktur.bu arada oyun esnasında bana ulaşan bir iki arkadaşım daha oldu mazeret bildiren.benim isteğim oyunda olabilecek arkadaşalrın hepisinin iştirak etmesidir..
yha bnm dersler var dershane var bide pc de ikv yok