GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Earth yazdı:
Nocomment yazdı:
mustangtr yazdı:
mustangtr yazdı:Lathander benim bir sorum var.mesela oyunda Abcd isimli bir karakter var, isim değiştirme hakkıyla ABCD isimli bir karakter açabilir miyiz?
nocomment sen de cevap verebilirsin :)
Sistem Büyüklü küçüklü harfe göre değil , mevcut kombinasyonu algılama ve kayıt yapar, Oyunda abcd varsa ABCD açamazsınız ;)
Lathander yazdı:Merhaba İKV,

Peki İsim değiştirme hakkında karakter adlarınızı dilediğiniz gibi büyüklü küçüklü yazabilecek misiniz?
Evet, fuarda İKV standından Kutu alanlar karakter ismi değiştirirken mevcut isim kurallarından farklı (Karışık büyük küçük harf içerebilen) karakter isimleri kullanabileceksiniz.

Sizce de Nocomment ve Lathander in yorumları çelişmiyormu :?:
Nocomment'in ne demeye çalıştığını anlamamışsın.Üstte arkadaş sormuş bir sunucuda abcd karakteri varsa biz onunla aynı isimde ABCD karakteri açabilir miyiz?Nocomment'te hayır demiş.Büyük-küçük kombinasyonu yapamazsınız dememiş.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

JouRney yazdı:Lathander kardeşim, bu yazıyı okumanı istiyorum .

Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.

Diğer büyük şehirlere de gelmeniz çok iyi olur .
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun :)
Kardeşim sanaa sonuna kadar hak veriyorum.Söylediklerin doğrudur.Mesela 2 hafta arayla sıra sıra büyük şehirlere gidebilirsiniz. Böylelikle herkes bu haktan yararlanır ,EŞİTLİK SAĞLANMIŞ OLUR ! Saygılarımla

. . .
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

surmenajjj yazdı:

Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.

Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun :)
Kardeşim sanaa sonuna kadar hak veriyorum.Söylediklerin doğrudur.Mesela 2 hafta arayla sıra sıra büyük şehirlere gidebilirsiniz. Böylelikle herkes bu haktan yararlanır ,EŞİTLİK SAĞLANMIŞ OLUR ! Saygılarımla

. . .
Güzel yorumun için teşekkürler . .
Yani böyle birşey olsa hem daha da fazla Kutu satmış olurlar yani . . Hemde İkv Ekibini çok görmek isterim . .
Geçen Ankara İmza Günü'ne geldiklerinde görememiştim :cry: Bakalım inşallah böyle birşey yaparlar . .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
fuatszr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen fuatszr »

Sahinhilebazmsti yazdı:Merhabalar,

Öncelikle bu güzel sürprizlerinden dolayı Oyun Yönetimi'mize teşekkürü bir borç bilirim. Sevgili İKV oyuncularının bu tepkisi ile geçen sene de karşı karşıya idim. Hatırlarsanız geçen senede fuara katılanlara Alman Okucu takılar hediye
edilmişti ve yine bu tepkilerle karşı karşıya kalmıştık. Şu anda da bu tepkileri normal olarak görüyorum. Fakat ne olursa
olsun bu tepkileri mantıklı olarak göremiyorum. Benim bir çok tanıdığım kişi TÜRKİYE'nin öbür ucu IĞDIR'dan KAYSERİ'den ve KASTAMONU gibi yerlerden kalkıp gelebiliyorlarsa bunu herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Ben şu
oyunu oynuyorsam dostlarım ve onların gerçek dostlukları için oynuyorum. Bu detayı atlamayarak tekrardan düşünüp
yorumlar yazmanızı rica ediyorum. Sevgiler...
Guzel kadesım buyukler ve parasının hesabını bılmeyenler bu oyunda gidemeyecek oyuncu sayısı gidebileceklerin kat ve kat daha fazlası boş boş konuşma gidebilirler diye :x
  • FUAT SZR
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

JouRney yazdı:
surmenajjj yazdı:

Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .

. . .
Güzel yorumun için teşekkürler . .
Yani böyle birşey olsa hem daha da fazla Kutu satmış olurlar yani . . Hemde İkv Ekibini çok görmek isterim . .
Geçen Ankara İmza Günü'ne geldiklerinde görememiştim :cry: Bakalım inşallah böyle birşey yaparlar . .
:arrow: İnşallah yaparlar ..Bursadada ilgi göreceğinden eminim ! Ben Bursada daha 2 ay önce mağazaları karış karış gezdim kutu bulamadım !En sonunda D&Rmağzasında 1 adet kalmış oda bana kısmetmiş :mrgreen:
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

ŞİMDİ BEN KUTU SİPARİŞİ VERDİM 2 ADET GELECEK AMA ALINAN KUTU AYNI DİĞİLMİ BENCE KUTU ALAN HERKESE BU AYRICALIK OLMASI LAZIM İSTANBUL'LARA TANINAN HAK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM, ÇÜNKÜ SADECE BU YAPILACAK ŞEY İÇİN TA KALKIP İSTANBUL'A GELMEK AKIL İŞİ DİĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM DİĞER KUTU ALANLARA HAKSIZLIK AMA FUARDAN SONRA İSİM DEĞİŞTİRME İŞİNİ KUTU ALANLARDA BİR DAHA DÜŞÜNMEK DİLEĞİYLE ...

MERAN: ZENTİUSXMAREŞAL
ZENTİUSXREİSX
Kullanıcı avatarı
GencfbxJohnson
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GencfbxJohnson »

Arkadaşlar biraz sabır edin lütfen.İKV ne zaman bir güncelleme yapsa, oyunculardan bir çok şikayet gelmekte,daha sonra pişman olacağınız şikayetler yapmayın lütfen.Karakter isim değişikliği şuanlık fuara özeldir.Fakat ileride yoğun ilgi görürse kutu alan tüm oyuncular isim değiştirebilirler.İsim değiştirmeye şart konulduğu sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

AYRICA ;

Konunun 10. sayfasında yazdığım gibi, lonca sistemi gelmeden karakter isim değişikliğinin gelmesi gerekmektedir.
GencfbxJohnson yazdı:Merhaba,

Fuara gelen arkadaşlarımıza güzel bir hediye düşünülmüştür.Kutu alan tüm oyuncular ismini istediği gibi değiştirebilecek.Fakat ileri ki zamanlarda ''lonca sistemi'' güncellemesi geldiğinde, İsmimizin üstünde lonca ismi yazacaktır.

Örneğin ;

GENÇFB Loncası
Gençfbxliderrb Karakteri

Sistem geldiğinde karakterimizde iki aynı isim olacağı için,karakterimizin başına ki lonca ismi (Gençfbx) silinmesi gerekmektedir.

Silindiği üzere ;

GENÇFB Loncası
Liderrb Karakteri

gibi olacaktır.Ve bu şekilde olması gerektiği için,normal kutu alan tüm üyelere bu avantaj sağlanması gerekmektedir.Umarım ileride kutu alan tüm üyelere bu özellik getirilir.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ne kadar doğru bir düşünce tartışılır.Oyuncuların fuara gelmesini teşvik amaçlı olduğu ortada (isim değiştirme hk.) Ancak daha önceden bu özel sürüm kutularını alan arkadaşlara da haksızlık olduğu düşüncesindeyim.Bu konuda kesin yargı ile sadece Gamex de bu hakkın tanınmamasını özel sürüm kutuları ile de bu özelliğin sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Böylesi güzel bir organizasyonda böylesi güzel bir hediye olması doğaldır arkadaşlar. Tekrar hatırlatmak isterim ki, sizlerin istekleri ve düşünceleri bizler için önemlidir.
Belki bazı arkadaşlarımız bundan faydalanamayacak ama bu yaptığımız son eylemimiz olmayacak 8-)
Sizler için daha pek çok şey yapacağız.

İlginize teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

GencfbxJohnson yazdı:Arkadaşlar biraz sabır edin lütfen.İKV ne zaman bir güncelleme yapsa, oyunculardan bir çok şikayet gelmekte,daha sonra pişman olacağınız şikayetler yapmayın lütfen.Karakter isim değişikliği şuanlık fuara özeldir.Fakat ileride yoğun ilgi görürse kutu alan tüm oyuncular isim değiştirebilirler.İsim değiştirmeye şart konulduğu sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

AYRICA ;

Konunun 10. sayfasında yazdığım gibi, lonca sistemi gelmeden karakter isim değişikliğinin gelmesi gerekmektedir.
GencfbxJohnson yazdı:Merhaba,

Fuara gelen arkadaşlarımıza güzel bir hediye düşünülmüştür.Kutu alan tüm oyuncular ismini istediği gibi değiştirebilecek.Fakat ileri ki zamanlarda ''lonca sistemi'' güncellemesi geldiğinde, İsmimizin üstünde lonca ismi yazacaktır.

Örneğin ;

GENÇFB Loncası
Gençfbxliderrb Karakteri

Sistem geldiğinde karakterimizde iki aynı isim olacağı için,karakterimizin başına ki lonca ismi (Gençfbx) silinmesi gerekmektedir.

Silindiği üzere ;

GENÇFB Loncası
Liderrb Karakteri

gibi olacaktır.Ve bu şekilde olması gerektiği için,normal kutu alan tüm üyelere bu avantaj sağlanması gerekmektedir.Umarım ileride kutu alan tüm üyelere bu özellik getirilir.
Hatırlatman için teşekkürler ama bundan endişelenmene gerek yok.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Eski Duyurular” sayfasına dön