COMPEX 2010'DA YAPILACAK ÖZEL KOD İLE İSİM DEĞİŞTİRMEAYRIMCILIĞINEDEN SADECE İSTANBUL VE ÇEVRESİ İÇİN GEÇERLİ OLUYOR SORUYORUM BUNU SİZE ?? BU OYUNU TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDEN OYNAYAN ARKADAŞLAR VAR. YANİ SİZİN YAPTIĞINIZ ŞU İSTANBUL'da OTURUYORSAN GEL OYNA OYUNUMUZU AYRICALIKLARA DAHİL OL. AMA BAŞKA YERDEYSEN AL ÖZEL KUTUNU KAPA ÇENENİ. GİBİ BİRŞEY YAPIYORSUNUZ BİZE ŞUANDA.
İKV'NİN EŞİTLİK ANLAYIŞI GİTTİKÇE KÖTÜYE GİDİYOR. (İKV ÖZEL KUTU ÇIKTI VE ÇIKTIĞININ 4. GÜNÜNDE 3 ADET PAKET ALDIM. ŞİMDİDE COMPEX 2010 İSİM DEĞİŞTİRME AYRIMCILIĞI ÇIKTI. KUSURA BAKMASINLAR AMA İZMİRDEN İSTANBULA SIRF Bİ İSİM DEĞİŞTİRMEK İÇİN GİDİLMEZ EĞER GİDEN VARSADA MANTIĞI YOKTUR.
Oyundaki Oyuncular arasındaki Ayrımcılık(Eşitsizlik)ARTIYOR!
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Oyundaki Oyuncular arasındaki Ayrımcılık(Eşitsizlik)ARTIYOR!
Ben çanakkaleden gidiyorum. Fakat isim değiştirmek 2. planda benim için. Önemli olan orada bulunabilmek. Diyarbakırdan urfadan gelen kişiler var. Zaten açıklamışlar "fuara giden arkadaşlarınız aracılığı ile siz de değiştirebilirsiniz" diye.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Patasana
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bence bu isyanları yaratmak yerine , İstanbulda oturan yada fuara gidicek olan güvenilir bir arkadaş bulup kutu aldırman senin için yararlı olur.
Ben Fuara gidicem ve bana verilen sipariş 33'ü buldu.
Biraz aklınızı çalıştırın lütfen
Ben Fuara gidicem ve bana verilen sipariş 33'ü buldu.
Biraz aklınızı çalıştırın lütfen

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Tanıdığı olmayan ne yapsın ? Bu saçmalıklar ne kadar normal karşılıyorsunuz bende ona hayret ediyorum. Sindirilmiş oyuncular sizi. Arkadaşa aldıracakmışım. Tüm avrupaya yayın yapan bir online oyun olsaydı ne olacaktı peki ? Almanya dan Hans alırdı dimi size kutu . İstanbul' a gelip. Bırakın bu ayakları az mantıklı düşünün artık.

arkadaş bu bi online oyundur adamlar para kazanmak içinde böyle fırsatlar yapmak zorundalar isteyen alır isteyen almaz o sizin bileceğiniz iş her oyun firmasının böyle kampanyaları var bizim oyun yapıncamı kabahat oluo adam türkiyenin her yerine açamaz ya compex fuarını giden alır gitmeyen oturur evinde bu kadar basit
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hâla anlamamakta direniyorsunuz!Bu özellik KUTU için değil FUAR için tanınmıştır.Kutu aldırmalarının sebebi ise ufakta olsa oyuna bir katkısı olmasıdır.İsim değiştirme yerine güzel efsunlu itemler verebilirlerdi.O zaman ne diyecektiniz?''Oyun içindeki eşyalar reel parayla satılıyor , haksızlık!''Bu özellik getirilmiyorsa , direnmeyeceksin.Fuara gelenlere ne versinler?O kadar yol gidip elinde T-shirt'le dönmek haksızlık değil mi?Ayrıca Lathander fuar sonrası bir sürprizinin olacağını belirtti.Bu sürprizi aşağı-yukarı tahmin edebilirsiniz.Hala ne bu gırgır, şamata?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
arkadaşlar adamlar haklı olarak promosyon yapıyorlar , yani yapacak birşey yok