GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
fuatszr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen fuatszr »

benım bı dusuncemde su fuar bıttıkten sonra

; ısım degıstırme hakkını her kutuya verecekler fakat buyuklu kucuklu olmuyacak

ki fuara gıden ve gıtmeyen arasında bı fark olsun normal kutularda satılacakmı sorusuna cevap gelmıyor adamlar evet dese fuara gıden kısı sayısı duser kı bunu herkes tahmın edebılıyor fuara gıdenlere zaten ayrıcalık var kutuyu 15 tlye verecekler 1 tısort verecekler 2 orada yapılacak oyunlarda artı ıtem vs verılecek 3 gelemeyenlerıde dusunduk suprızımız var dıyor oda 2 secenek akıla getırıyor
1. isim degıstırme hakkı
2. bı oyun sonucu bı kac kısıye verılecek ıtem,saheser vs
  • FUAT SZR
Kullanıcı avatarı
fuatszr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fuatszr »

eRaGorn yazdı:
fuatszr yazdı:slm arkadaslar bencede haksızlık bu ben tokatta oturuyor bırakın fuara gıtmeyı normal kutu bıle alacak bıyer yok teknosa var sadece oda nedense getırmıyor ankaradan kargo ıle kutu gondertım kuzenıme kımı ardakas dıyorkı fuara gıdecek arkadasına aldır ya kardesım hangı devırde yasıyoruz kı herkes hırsıklık pesınde ben oyundakı en ıyı arkadasıma guvenemez hale geldımkı kıme aldıracagın 2 saat once bırısı ıle konustum cocuk dıyorkı ben alacagım 30 tlden satacagım nasıl guvenecem ben bu adama para gonderecemde bana kutu gondersın baska arkadasda dıyorkı maden ısmınden memnun degıllsın nıye actın o ısımle kardesım lonca carları var lonca kapanmıs kımse kalmamıs o carın ısmını degıstırmek ıstıyorum
Kardeş PROFx Var Bu konuyla İlgili Bir Konu Açmış bişeyler Yapabilirim diye.Kendisi Güvenilirdir ve Havale Yaptığın zaman Bir fiş verirler.İstediğin şey sana geri dönmezse Bu fişle Dava Vs. Yapabilirsin. viewtopic.php?f=22&t=44103 Burdan özel mesaj Atıp istediğin Soru sorabilirsin.
tskler kardes saol
  • FUAT SZR
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Büyüklü küçüklü isim yazmak herkesin hakkı tabiiki ama o kadar uzun zamandan beri oynayanlar için haksızlık değil mi? Ayrıca sadece fuara gelebilenlere bu hakkın tanınması bence çok yanlış.Manisa'dan bir fuar için oraya gelmemiz mümkün değil.Yaş 15 olunca bu "imkansız" oluyor.En azından bu fuarları İzmir gibi farklı büyük şehirlerde de yapılması daha doğru olur.Ayrıca fuara gelenlere verilen Epe'ler buluşma hatıraları oyundaki piyasayı çok etkiliyor.Bunlarında ticari eşya olmaması daha iyi gözüküyor bana göre.Bunlarıda göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyorum.SAYGILARIMLA...
En son KiNgHaKkI tarafından 27 Kas 2010 10:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

Merhabalar,

Öncelikle bu güzel sürprizlerinden dolayı Oyun Yönetimi'mize teşekkürü bir borç bilirim. Sevgili İKV oyuncularının bu tepkisi ile geçen sene de karşı karşıya idim. Hatırlarsanız geçen senede fuara katılanlara Alman Okucu takılar hediye
edilmişti ve yine bu tepkilerle karşı karşıya kalmıştık. Şu anda da bu tepkileri normal olarak görüyorum. Fakat ne olursa
olsun bu tepkileri mantıklı olarak göremiyorum. Benim bir çok tanıdığım kişi TÜRKİYE'nin öbür ucu IĞDIR'dan KAYSERİ'den ve KASTAMONU gibi yerlerden kalkıp gelebiliyorlarsa bunu herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Ben şu
oyunu oynuyorsam dostlarım ve onların gerçek dostlukları için oynuyorum. Bu detayı atlamayarak tekrardan düşünüp
yorumlar yazmanızı rica ediyorum. Sevgiler...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
Quety
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Quety »

Merhabalar Öncelikle bir sorum olacak . Özel İKV Kutusu 'nu aldığımızda sadece 1 karekterimizin ismini mi değiştirme hakkımız var ? Yoksa Hesap içindeki Tüm karekterlerin isimlerini değiştirebiliyormuyuz ? Buna bir cevap bekliyorum ..
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Quety yazdı:Merhabalar Öncelikle bir sorum olacak . Özel İKV Kutusu 'nu aldığımızda sadece 1 karekterimizin ismini mi değiştirme hakkımız var ? Yoksa Hesap içindeki Tüm karekterlerin isimlerini değiştirebiliyormuyuz ? Buna bir cevap bekliyorum ..

:arrow:
Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştirebilirsiniz

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mustangtr »

mustangtr yazdı:Lathander benim bir sorum var.mesela oyunda Abcd isimli bir karakter var, isim değiştirme hakkıyla ABCD isimli bir karakter açabilir miyiz?
nocomment sen de cevap verebilirsin :)
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

mustangtr yazdı:
mustangtr yazdı:Lathander benim bir sorum var.mesela oyunda Abcd isimli bir karakter var, isim değiştirme hakkıyla ABCD isimli bir karakter açabilir miyiz?
Sistem Büyüklü küçüklü harfe göre değil , mevcut kombinasyonu algılama ve kayıt yapar, Oyunda abcd varsa ABCD açamazsınız ;)

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eagleee »

yeni bölgeler hakkında bilgi vericekmisiniz ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Nocomment yazdı:
mustangtr yazdı:
Sistem Büyüklü küçüklü harfe göre değil , mevcut kombinasyonu algılama ve kayıt yapar, Oyunda abcd varsa ABCD açamazsınız ;)
Lathander yazdı:Merhaba İKV,

Peki İsim değiştirme hakkında karakter adlarınızı dilediğiniz gibi büyüklü küçüklü yazabilecek misiniz?
Evet, fuarda İKV standından Kutu alanlar karakter ismi değiştirirken mevcut isim kurallarından farklı (Karışık büyük küçük harf içerebilen) karakter isimleri kullanabileceksiniz.

Sizce de Nocomment ve Lathander in yorumları çelişmiyormu :?:
EARTH

DisToRtioN

“Eski Duyurular” sayfasına dön