Bu arada çemberlitaşta bizi cehennem tazıları karşılayacak haberiniz olsun
HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Arkadaşım Classeslarla oynarsan ne saldırı hareketlerini yapar , ne boss olur .. Sadece görüntüsünü verir 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx yazdı:Arkadaşım Classeslarla oynarsan ne saldırı hareketlerini yapar , ne boss olur .. Sadece görüntüsünü verir
sen kimsin nerden bi,liyosun ama cehennem tazıları tipleri on numara
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ön tahmin diyelim 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nerden geldi bu tahmin
Saçma Sapan Şeylerle Uğraşmayın ! Classes'larla Oynamak Suçtur...Oynuyorsanızda Burada Belirtmenize Gerek Yok.
Ayrıca Heratera Boss ! Bunun Aksini Kİmse İddia Edemez.Classeslarda 20 LwL Yazması ve Özelliklerini Belirtilmemesi Öyle Olduğu Anlamına Gelmez. Bir Güncellemelik İşi Var
Ayrıca Classes Dosyaları Sadece Görüntü Verir
Ayrıca Heratera Boss ! Bunun Aksini Kİmse İddia Edemez.Classeslarda 20 LwL Yazması ve Özelliklerini Belirtilmemesi Öyle Olduğu Anlamına Gelmez. Bir Güncellemelik İşi Var
Ayrıca Classes Dosyaları Sadece Görüntü Verir
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Cehennem tazıları çok eskiden beri oyunun classeslarında gözükmektedir.Yani heratera gibi yeni eklenen bir şey değil.Dosyaları inceleyen çoğu oyuncu yeraltında çıkacak sanmıştır.Fakat çıkmadı.Çok eskiden beri classeslarda olan bir canavar çemberlitaşa gelebilir diye düşündüm
Ayrıca çemberlitaş gibi bir yere direk gidilemeyeceğini zannediyorum.Dar mağara girişleri gibi olabilir ve buraya da en uygun canavar cehennem tazısı olacaktır diye düşündüm 
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Doğrudur Ama Bir Derindeki Sır Ne Kadar Sürede Bitti...Düşünsene Çemberlitaş Ne Zaman Gelir
Düşündükçe Gülesim Geliyor :lol: Artık Bir Elimizde Baston Bir Elimizde Mause Kulaklar Yarı Sağır Halde Huzurevindeki Arkadaşlarımızdan Öğreniriz Yeni Bölge ve Yaratıkları :mrgreen:
Düşündükçe Gülesim Geliyor :lol: Artık Bir Elimizde Baston Bir Elimizde Mause Kulaklar Yarı Sağır Halde Huzurevindeki Arkadaşlarımızdan Öğreniriz Yeni Bölge ve Yaratıkları :mrgreen:
Bu mesajdan inşallah yakın bir taihde geleceğini çıkardım yeni konunun.GHOSEN yazdı: :idea: Yeni Konu Gelene Kadar Güncel![]()
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
güzel araştırma tebrikler 
Gel Sancağa Benim Büyücüyü 48 Yap da Hazırlayayım Konuyu, Malum 48 de Bütün Görevler Yapılmış Oluyor...Serdarraz yazdı:Bu mesajdan inşallah yakın bir taihde geleceğini çıkardım yeni konunun.GHOSEN yazdı: :idea: Yeni Konu Gelene Kadar Güncel![]()
Serdar Elindeki Bilgilerle Benim ki Tarzında Bir Konu Aç da Linç Tehlikesi Altında Kalmayayım :lol: Malum Büyücü Kasması Yeraltında Zor ve Uzun Sürüyor. Allah'ın İzniyle Açıcaz Yani Üstümüze Gelmeyin Kaçtığımız Yok Bir Toplayalım Şu Görev Senaryolarını