isim deyıstırme hakkı 1 olunca öyle salakça isim konulucagını sanmıyorum..ViperTeam yazdı:Ama düşünsene herkesin ismi beta gibi olsa görüntü kirliliği olurdu /f xXxXeXxXxXXXXXX pm atmak çile gibi :twisted:JouRney yazdı:xbyreds yazdı:isminizi değiştirin siz biz sizi izleyelim![]()
ops:
ops:
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
adresbu yazdı:isim deyıstırme hakkı 1 olunca öyle salakça isim konulucagını sanmıyorum..ViperTeam yazdı:Ama düşünsene herkesin ismi beta gibi olsa görüntü kirliliği olurdu /f xXxXeXxXxXXXXXX pm atmak çile gibi :twisted:JouRney yazdı:xbyreds yazdı:isminizi değiştirin siz biz sizi izleyelim![]()
ops:
ops:
![]()
2009-2013
peki niye sadece 1 karekter icin gecerli bir üylikte 4 karekter var niye hepsi icin gecerli degil ?
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
staind yazdı:peki niye sadece 1 karekter icin gecerli bir üylikte 4 karekter var niye hepsi icin gecerli degil ?
daha fazla kutu satmak için olabilir
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
O zaman diyorsun herkese bu hak verilmeli ve bütün oyuncuların isimleri istediği gibi büyük küçük yazılmalı ?adresbu yazdı:isim deyıstırme hakkı 1 olunca öyle salakça isim konulucagını sanmıyorum..ViperTeam yazdı:Ama düşünsene herkesin ismi beta gibi olsa görüntü kirliliği olurdu /f xXxXeXxXxXXXXXX pm atmak çile gibi :twisted:JouRney yazdı:xbyreds yazdı:isminizi değiştirin siz biz sizi izleyelim![]()
ops:
ops:
![]()
''BiZOnNer'' bak bu isim akıllıca.. ''Bizonner'' bu aptalca mı ?
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
kafama takılan bir soru var diyelimki oyunda örnek : Efsane isimli oyuncu var ben EFSANE olarak çarıma bu ismi koyabilcekmiyim ? sizce karışıklık olmazmı kimisi EfSaNe koyar ismini kimisi eFSANe koyar ismini yani oyunda bir sürü efsane diye isim olur yoksa benmi yanlış biiyorum Efsane ismi oyunda varsa bu ismin büyük küçük olarakta sadece büyük olarakta açamayacakmıyız ? BU KONUYA BİR CEVAP LÜTFEN
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
''Efsane'' isimli bir karakter sunucuda varsa hiçbir şekilde o kelimede karakter kurulamaz.Yani büyük-küçük onlarca aynı isimde karakter olamaz.EfSaNe yazdı:kafama takılan bir soru var diyelimki oyunda örnek : Efsane isimli oyuncu var ben EFSANE olarak çarıma bu ismi koyabilcekmiyim ? sizce karışıklık olmazmı kimisi EfSaNe koyar ismini kimisi eFSANe koyar ismini yani oyunda bir sürü efsane diye isim olur yoksa benmi yanlış biiyorum Efsane ismi oyunda varsa bu ismin büyük küçük olarakta sadece büyük olarakta açamayacakmıyız ? BU KONUYA BİR CEVAP LÜTFEN
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Sayın Lathender isimlerde özel karakterler yani (!'^+%&/()=?;~) gibi karakterler kullanılabilecekmi?
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Siouxanubis yazdı:Lathander yazdı:Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Öncelikle fuara katılacak oyunculara böyle bir jest yapmanızdan ötürü teşekkür ediyorum.Son 2 fuarda ordaydım gerçekten güzel etkinlikler düzenlendi.Bu sendede benzer ilave süprizler mutlaka olacaktır diye umuyorum. Çoğu oyuncu arkadaşımız bu konuya isyan etsede "İstanbul da oturanlara ayrcalık tanıyorsunuz." desede ben şehir dışından işlerimi programlayıp gelebiliyorsam aralarından gelecek samimi arkadaşlar bulabileceğini düşünüyorum.
Asıl sormak istediğim şey;
Oyun içerisinde bazı arkadaşlarımız bu nadide kutularınticaretini yapmak yada oyun parası ile satmak isteyecektir.Tabiki aralarında kötü niyetli olanlarda olacaktır.
**Bu şifrelerin oyun parası ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
**Bu şifrelerin gerçek para ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
Bu soruların cevabının uyanık arkadaşlarımızın akıllarına girebilecek hinlik leri engelleyeceği kanaatindeyim.
**Başka bir sorum ise fuarda düzenlenecek süpriz etkinlikler hususunda iştahımızı kabartmak amaçlı ve hazırlık yapabilmemiz için bizleri birazdaha bilgilendirebilir misiniz?
**Eğerki etkinlik yapılacak ise standınızda geçen sene kurulmuş olan pc ler ile kendi karakterlerimizle mi savaşacağız yoksa yine sizin bizlere vereceğiniz karakterlerle mi savaşacağız?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Pazar günü ikv sevenler ile görüşmek dileği ile...
Ticaret ile ilgili sorunun yanıtını sözleşmenin telif ile ilgili maddelerinde bulabilirsiniz.
Fuarda turnuvalarımız olacaktır. Turnuvalarda bizler tarafından oluşturulan karakterlerle mücadele edeceksiniz. Tabi ayrıca etkinlik harici zamanlarda kendi karakteriniz ile sunucuya girebilme fırsatınız olacaktır.
Ayrıca farklı sürprizler sizleri bekliyor olacak
Selamlar;
Umarım bu cevap fırsat düşkünü aklı hinlikten başka bir şeye çalışmayan oyunculara karşı yeterli olur. İnşallah fuarda Lonca sisteminin aktifleştirilmesi gibi bir müjdeyide bizlere verirsiniz. Zira sahte çarlarla ortada gezinenlerede bir engel olmuş olur.
Pazar günü görüşmek dileği ile..
Lonca liderimize not: Lider bizi boğazda balığa götür..... :twisted:
sen istanbula gelirsinde sana balık yedirmezmiyim ben DDDDD hemde ikv tarihçesini bozmadan eminönünü agahın yanında yarım ekmek arası balık ısmarlıycam size :mrgreen: :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
lathender senmisin bize süprizi seversinLathander yazdı:GameX'e katılamayan oyuncularımızı da unutmayacağız
Onlarla da oyun içinde güzel bir sürprizimiz olacak
Reklamlardan sonra![]()