herkese selamlar arkadaşlar merak ettiğim bişey var. diyelim ki ben birisini şikayet ettim küfür ettiği için.e doğal olarak başkaları da şikayet ediyor ya mesela benden önce şikayet eden birinin şikayeti dikkate alınıp işlem yapılmış ve ona şikayet bildirim e-postası gönderilmiş olsun. benim şikayetim de incelendikten sonra bana da e-posta gönderiliyormu ? herhangi bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. ya da forum yetkilileri cevaplarsa daha iyi olur..
iyi forumlar
şikayet bildirimi hakkında
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
şikayet bildirimi hakkında

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Re: şikayet bildirimi hakkında
viewtopic.php?f=47&t=37026
Ceza ve Şikayet Hakkında aradığın bilgilere bu forum üzerinden ulaşabilirsin .
Aradığını bulamassan ;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İKV Destek Takımı ile irtibata geçebilirsin
Ceza ve Şikayet Hakkında aradığın bilgilere bu forum üzerinden ulaşabilirsin .
Aradığını bulamassan ;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İKV Destek Takımı ile irtibata geçebilirsin
2009-2013
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Merhaba;
Uygunsuz davranış şikayetleri adet kısıtlaması yapılmadan değerlendirilmektedir. Bir kişiye ait o anda kaç tane şikayet gelmiş olursa olsun her biri tek tek değerlendirilir ki; sonuç hakkında tüm şikayet butonunu kullanan oyunculara bildirim maili gitsin. İyi forumlar.
Uygunsuz davranış şikayetleri adet kısıtlaması yapılmadan değerlendirilmektedir. Bir kişiye ait o anda kaç tane şikayet gelmiş olursa olsun her biri tek tek değerlendirilir ki; sonuç hakkında tüm şikayet butonunu kullanan oyunculara bildirim maili gitsin. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
peki birinci sorum?RedNight yazdı:Merhaba;
1. bölgeden küfür eden birisi neden susturulmaz şikayet ettiğim halde.
2. sorum ise bölgeden bölücü terör örgütü ve kürdistan lehinde sözler söyleyen kişi hala nasıl oyun oynayabiliyor ? benim bildiğim kadarıyla bu tür yazılar ban sebebi olmasına rağmen adam hala paşalar gibi oyununu oynamakta. ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Ceza sisteminin işleyişi ile ilgili sanırım sorunuza yanıt verebilmişimdir. Ancak diğer hususlar ile ilgili detaylı bilgi alış - verişinde olabileceğiniz tek adres biliyorsunuz ki " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " İKV Destek Birimidir. Forum üzerinden yaptığınız bu tür bildirimler ve şikayetlere cevap verilemediğini sizlere daha öncede aktarmıştık. Lütfen verdiğim link üzerinden ve elinizdeki kanıtlar çerçevesinde baş vurunuzu yapınız. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!