GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
birincisi turkiyenin diger yerlerindeki oyuncuların hakkına girmis olursunuz.. kutu diyorsunuz binbir guzlukle kutu alıyor dogu illerdekiler. bircogu alamıyor bile. lutfen bu ozelligi ya butun kutu alanlara tanıyın yada kimseye tanımayın.
İyi Olanlar ;MuRaTPoLaT yazdı:pff bu kötü olduayrıcalığımız vardı eski oyuncu olarak ama simdi bi önemi kalmadı
Herkes ismini değiştirmek ve büyüklü-küçüklü yazmak istiyordu "Gerçekleşti."
Kötü Olanlar ;
İlk başta Beta Karakterleri'nin hiçbir önemi kalmadı ( Beta Oyuncusu olmadığım için üzülmedim
2. Olarak, hırsızlar isimlerini değiştirecekler, yada Çakma Char açacaklar..
2009-2013
Verilen T-Shirt'lerin Büyük Bedenleri olacak mı :mrgreen:

O kadar saçma bir sey Ki anLatamam
adam çaLmıs çırpmıs Sonra Ismını Değiştırcek Oh ne quzeL :mrgreen:
+ BunLa bıtmıyoR. . .
çaLınan karakterımız/karakterlerımızın çalan kısı adını değiştırcek e buda qüzel bir haber :?
+ BunLa bıtmıyoR. . .
çaLınan karakterımız/karakterlerımızın çalan kısı adını değiştırcek e buda qüzel bir haber :?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Böyle saçmalık mı olur ya sadece fuara gelenler değiştiricek diye bi kural olması cok sacma ben manisadayım istanbula istesemde gelemem ayrıca orada tanıdıgım biride yok biz ne yapıcaz şimdi..
Yani tebrik ediyorum yönetimi oyundan sogutmak için herşeyi yapıyorsunuz 2-3 aydır oyunu bırakmıştım kutu alarak geri dönmeyi planlıyordum ama bunu görünce iyice sogudum oyundan.
Tebrik Ederim..
Yani tebrik ediyorum yönetimi oyundan sogutmak için herşeyi yapıyorsunuz 2-3 aydır oyunu bırakmıştım kutu alarak geri dönmeyi planlıyordum ama bunu görünce iyice sogudum oyundan.
Tebrik Ederim..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sobee, bunu düşünmüştür ve ona göre haraket edeceğinin düşüncesindeyim.KraToSs yazdı:O kadar saçma bir sey Ki anLatamam
+ BunLa bıtmıyoR. . .

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
bluewolf45 yazdı:Böyle saçmalık mı olur ya sadece fuara gelenler değiştiricek diye bi kural olması cok sacma ben manisadayım istanbula istesemde gelemem ayrıca orada tanıdıgım biride yok biz ne yapıcaz şimdi..
Tebrik Ederim..
Patasana yazdı:Sobee, bunu düşünmüştür ve ona göre haraket edeceğinin düşüncesindeyim.KraToSs yazdı:O kadar saçma bir sey Ki anLatamam
+ BunLa bıtmıyoR. . .
_____________________________________________________________________________________________________
2009-2013
Verilen kod o hesaptaki tüm kullanıcılara hitaben mi olacak Lathander?
harbiden teşekkürler ! en çok istediğim şeylerden biri isim değiştirmekti ... Ancak onuda fuara gelenler alabiliyor... Denizliden gelmem imkansız ve oyunda tanıdıklarımda gitmiyor...
ops: tüm İKV ekibine teşekkürler.. En çok istediğim şey maalesef yapamıyorum ........(yapacak bir şey yok )

- GencfbxJohnson
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merhaba,
Fuara gelen arkadaşlarımıza güzel bir hediye düşünülmüştür.Kutu alan tüm oyuncular ismini istediği gibi değiştirebilecek.Fakat ileri ki zamanlarda ''lonca sistemi'' güncellemesi geldiğinde, İsmimizin üstünde lonca ismi yazacaktır.
Örneğin ;
GENÇFB Loncası
Gençfbxliderrb Karakteri
Sistem geldiğinde karakterimizde iki aynı isim olacağı için,karakterimizin başına ki lonca ismi (Gençfbx) silinmesi gerekmektedir.
Silindiği üzere ;
GENÇFB Loncası
Liderrb Karakteri
gibi olacaktır.Ve bu şekilde olması gerektiği için,normal kutu alan tüm üyelere bu avantaj sağlanması gerekmektedir.Umarım ileride kutu alan tüm üyelere bu özellik getirilir.
Fuara gelen arkadaşlarımıza güzel bir hediye düşünülmüştür.Kutu alan tüm oyuncular ismini istediği gibi değiştirebilecek.Fakat ileri ki zamanlarda ''lonca sistemi'' güncellemesi geldiğinde, İsmimizin üstünde lonca ismi yazacaktır.
Örneğin ;
GENÇFB Loncası
Gençfbxliderrb Karakteri
Sistem geldiğinde karakterimizde iki aynı isim olacağı için,karakterimizin başına ki lonca ismi (Gençfbx) silinmesi gerekmektedir.
Silindiği üzere ;
GENÇFB Loncası
Liderrb Karakteri
gibi olacaktır.Ve bu şekilde olması gerektiği için,normal kutu alan tüm üyelere bu avantaj sağlanması gerekmektedir.Umarım ileride kutu alan tüm üyelere bu özellik getirilir.